بحث و تبادل نظر در مورد اینترنت 3G,4G اپراتورهای موبایل

سلام
دوستان شبانه همراه اول بعد از اتمام سقف دانلود در سایتهای داخلی هم محدودیت سرعت ایجاد شده؟
من قبلا سقف تموم میشد باز از سایت های داخلی میتونستم با سرعت بالا دانلود کنم. الان ولی داخلی ها هم سرعتشون محدود شده.

سلام
دوستان شبانه همراه اول بعد از اتمام سقف دانلود در سایتهای داخلی هم محدودیت سرعت ایجاد شده؟
من قبلا سقف تموم میشد باز از سایت های داخلی میتونستم با سرعت بالا دانلود کنم. الان ولی داخلی ها هم سرعتشون محدود شده.
خیلی وقته داخلی هم محدودیت داره عزیز کاریش نمیتونی بکنی

دوستان من چند روز شبانه همراه اول که به صد کیلو محدود شد رو استفاده کردم و چند روز که گذشت همونم محدودتر شد به 16 کیلو و بیشتر وقتا قطع میشه برای شما هم اونجوری میشه؟

دوستان من چند روز شبانه همراه اول که به صد کیلو محدود شد رو استفاده کردم و چند روز که گذشت همونم محدودتر شد به 16 کیلو و بیشتر وقتا قطع میشه برای شما هم اونجوری میشه؟
بله دوست من همینطوری سرعتش تا 16 میاد پایین

• Like
Reactions: jj191
داداش نمیدونم قضیه چیه ولی امشب تموم شد بسته تمدید که کردم همچنان سرعتم روی 16 یا 32 هست. شما میدونید چرا اینجوری شده؟ البته فردا شبم تست میکنم خبر میدم
نه والا من هر موقع جدید گرفتم سرعتش درست بوده

• Like
Reactions: jj191
درود
دوستان من در منطقه ۸ تهران در نقطه ایی هستم با ۲ خط آنتن ال‌تی‌ایی که پایدار نیست و دائما سوویچ میشه روی ۳جی آیا راهی هست برای تقویت سیگنال اینترنت که هزینه فضایی نداشته باشه؟ :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or