KingFisher
کاربر سایت
به احتمال زیاد این بسته ها برمیگردن ولی با قیمت بیشتربسته های فعلی رو با هر ضرب و زوری از فلان اپلیکشن هست خب اوکی برای ۳۰ روز آینده گرفتیم و اوکی شد!
بقیشو میخوایم چیکار کنیم؟! مشکل اینه الان!
به احتمال زیاد این بسته ها برمیگردن ولی با قیمت بیشتربسته های فعلی رو با هر ضرب و زوری از فلان اپلیکشن هست خب اوکی برای ۳۰ روز آینده گرفتیم و اوکی شد!
بقیشو میخوایم چیکار کنیم؟! مشکل اینه الان!
شما این بسته ۵۰۰ گیگ رو چند خریدی؟ کدوم اپراتور؟والا من شاید ترابایت ها دانلود دارم و این نت شبانه حذف کردن نمیدونم چه غلطی کنم، فقط هرروز و هرروز آدم بیشتر به ترک این خاک سوق میدن
فعلا به سبک ایرانیه حمله به پمپ بنزین و یک باک جلو افتادن ۵۰۰گیگ نت شبانه گرفتم حداقل تا جایی که هاردم جا داره پرش کنم تا ببینیم بعدش این بسته های شبانه برمیگردونن یا نه
View attachment 323600
یک زمان بسته ۳ ساعته ۶۰ گیگ ۲تومن بود بعد سرعتش حداقل تا ۱۰مگ میرفت بعد الان همین ۳۰ کیک ۱۰تومن با سرعت نهایت ۳-۴ مگ هم حذف کردن
شبانه ۳۰گ ۱۰ت ایرانسلشما این بسته ۵۰۰ گیگ رو چند خریدی؟ کدوم اپراتور؟
البته با همون قیمت بخوره تو سرشون. محدودیت سرعت این بسته که از یه جا به بعد آپدیت ۱۰۰ مگی هم عذابت میده تا دانلود کنه واقعا رو مخه. حداقل گرون کنن بعد از اونور محدودیته رو تغییر بدن. یا لااقل مثل ایرانسل بذارن بتونی چندتا بخری نه که یبار در ۳۰ روز برای هر خط.بسته شبانه همراه اول فعلا با همون قیمت قبلی به اپلیکشن برگشته...
احتمالا دیدن بعد این گرونی بی حساب و حذف یکباره اینها دیگه آش خیلی شور میشه!!
البته این قضیه همیشگی به مرگ بگیر تا به تب راضی بشن که توی همه امور این مملکت جاریه هم توی این جریان بی تاثیر نیست!!!
برا منم ۲۰ روزش مونده بود حذف کردنبسته شبانه من 25 روز ازش مونده بود که به لطف دوستان زدن حذف کردن
یعنی چطور حذفش کردن؟ بسته ای که داشتید رو حذف کردن؟ برای من که حذف نشده فکر کنم ده روزش موندهبرا منم ۲۰ روزش مونده بود حذف کردن
قیمت جدیدشم ۲۷ تومن شده
من دیشب 400 گیگ داخلی -دانلودها دانلود کردمیعنی چطور حذفش کردن؟ بسته ای که داشتید رو حذف کردن؟ برای من که حذف نشده فکر کنم ده روزش مونده
26600 یه 9 درصدم مالیات حدودا سی تومن به نظر من خوبه. حالا درسته بین المللی صد گیگه ولی از داخلی من هر شب میتونم نزدیک سی گیگ بردارم حالا فورجی نیستم وگرنه بالاترم برمیداشتم.
چطور؟ با فایو جی؟من دیشب 400 گیگ داخلی -دانلودها دانلود کردم
همون 4G+ سرعت هم بین 12 مگابایت بود همین الان هم GOD OF WAR 2018 رو دانلود کردمچطور؟ با فایو جی؟