بحث و تبادل نظر در مورد اینترنت 3G,4G اپراتورهای موبایل

یه شرکتی هست به اسم ویرا رسانه افزار ، کارش واسه ریکاوری عالیه ! :D
دیتا برام مهم نیست مهم هاردم بود که 3 تومن رفت رو هوا
تازه فکر نکنم ریکاوری اینجور دیتاها مثل بازی درستو حسابی باشه نهایت 100 تومن اکانت شبانه شارژ کردم دوباره همرو دانلود کردم

خوب سیمکارت آپتل من رسید گفتم یه مقایسه بزنم تو شرایط مساوی ( جفت گوشی ها یکجا هستن و با کابل اینترنت شیر کردن رو لپتاپ ) برای دوستان با همراه اول

این پینگ همراه اوله

View attachment 319816

این پینگ آپتل که مشخصه حدود 20 تا بالاتره

View attachment 319817

سرعت دانلود با سرور xbox همراه اول

View attachment 319819

سرعت دانلود با سرور xbox آپتل

View attachment 319818

در کل بد نبوده آپتل یه تایم هایی بوده که سرعت دانلودش یکسان بوده با همراه اول ولی اینی که بالا میبینید بد ترین سرعت دانلودشه یعنی در کل سیمکارت بدی نیست
انتن دهیش هم دقیق مثل همراه اول بوده شاید اصلا به دکل همون وصله
منطقه هم امیرآباد تهران عه

همراه اول تو منطقه ما برای بسته شبانه حدود ساعت 4 5 صبح سرعتش به حدود 15 تا 18 مگابایت بر ثانیه میرسه آپتل هنوز تست نکردم تو اون ساعت ها ببینم چطوره

سیم کارت آپتل داری چطوره الان؟
آنتنش و سرعت نت خوبه؟ پایدار و ثابته؟
پیش‌شماره چنده ؟
هزینه ارسال داشت ؟ چند روزه رسید ؟
هزینه بسته هاش چطوره؟

به سلامتی با گرون شدن تعرفه ها شاهد اینترنت یارانه ای هم هستیم که از ۱۲ دی ماه میتونید با ثبت شماره دریافت کنید. smsش همین الان اومد! بسته اهدایی دولت!!!!!!!
حالا هموطن برو اینستاگرام استوری کوبنده بذار و پشت فضای مجازی مشت محکمی بکوبان بر دهان باعث و بانیش :-j

به سلامتی با گرون شدن تعرفه ها شاهد اینترنت یارانه ای هم هستیم که از ۱۲ دی ماه میتونید با ثبت شماره دریافت کنید. smsش همین الان اومد! بسته اهدایی دولت!!!!!!!
حالا هموطن برو اینستاگرام استوری کوبنده بذار و پشت فضای مجازی مشت محکمی بکوبان بر دهان باعث و بانیش :-j
خودت کجایی هستی؟ خودت قراره چیکار کنی؟

خودت کجایی هستی؟ خودت قراره چیکار کنی؟
من حداقل پشت فضای مجازی ادعایی ندارم :D برخلاف بعضیا که تو دنیای واقعی ساده از کنار همه چی رد میشن و تو اینستاگرام حکم جهاد میدن. همونایی که کل جربزشون الان اینه استوری بذارن بر علیه تعرفه اینترنت. اینستاگرام و ازشون بگیری حرفی برای گفتن دارن؟ که هرچی سرمون میاد خارج از فضای مجازی صدای کسی درنمیاد؟

خب خودت که از دستت حتی همون هم بر نمیاد. حالا درخواستت چیه؟ چیکار کنیم واست که راضی بشی از عکس العملمون؟
از دست شما که براومده اینکار تغییری حاصل کردی تا به حال؟ اگر اره که پس عین همیشه استوری بذار تعرفه رو اصلاح کنن :D فقط حیف این یکی وزیره اکانت اینستاگرام نداره تگش کنی بیاد برامون دری وری ببافه.
البته هفته دیگم یارانه دولتی میاد میشه ۴ تا استوری بیشتر گذاشت.
یجوری شما میگی همون هم برنیومده انگار چه کار بزرگیه! خارج از اون برنامه هروقت قدمی برداشتی بعد حساب بگیر!

از دست شما که براومده اینکار تغییری حاصل کردی تا به حال؟ اگر اره که پس عین همیشه استوری بذار تعرفه رو اصلاح کنن :D فقط حیف این یکی وزیره اکانت اینستاگرام نداره تگش کنی بیاد برامون دری وری ببافه.
من کلا اینستاگرام ندارم. منتها انتظاری هم از مردم ندارم که واکنشی فراتر از اون کار نشون بدن. شما چرا انتظار داری مردم بتونن واکنش بالاتری نشون بدن؟

• Cool
Reactions: Erehx
اگه سامانتل دارید ساعت ۱ شب برید یه بسته ۱۵۰ گیگ یه ساله بخرید حدود ۲۳۰ تومن میشه 😁
فعلا در امان بمانید تا ببینیم چقدر گرون میکنن .

حالا 5 هزار 10 هزار تومن هر بسته رو گرون کردن تو این زمونه چیزی نیست اندازه یدونه پفک کوچولو هم نمیشه ولی ای کاش سرعت رو هم بهتر کنن
اونایی که متاهلن میفهمن برای خرید گوشت هر ماه 50 هزار تومن روی هز کیلو گوشت میکشن صدای کسی درنمیاد اصل کاری مواد خوراکیه که هیچ کس صداش درنمیاد وگرنه 5 هزار تومن افزایش قیمت چیزی نیست ای کاش همه وسایلا اینطوری قیمتشون افزایش پیدا میکرد

حالا 5 هزار 10 هزار تومن هر بسته رو گرون کردن تو این زمونه چیزی نیست اندازه یدونه پفک کوچولو هم نمیشه ولی ای کاش سرعت رو هم بهتر کنن
اونایی که متاهلن میفهمن برای خرید گوشت هر ماه 50 هزار تومن روی هز کیلو گوشت میکشن صدای کسی درنمیاد اصل کاری مواد خوراکیه که هیچ کس صداش درنمیاد وگرنه 5 هزار تومن افزایش قیمت چیزی نیست ای کاش همه وسایلا اینطوری قیمتشون افزایش پیدا میکرد
عجب!
۵ هزار ۱۰ هزار؟! تورم رو اینجوری حساب می نن؟! همینجوری حساب کردیم که یه عمر داره می ره تو پاچمون.
داداش باید به درصد بسنجی ۵ هزار ۱۰ هزار چیه. یه بسته ۶ گیگی که بوده ۲۱ تومان شده ۳۷ هزار تومان یعنی ۷۴ درصد گرونی. بسته ی شبانه حذف شده. بسته ی ارزون قیمت ۹ هزار تومنی که یه ماه از ۶ تا ۱۲ ظهر ۱۰ گیگ بهت می داده حذف شده الان باید برای ۶ گیگ ترافیک نزدیک ۴۰ هزار تومن بدی بعد اینا چیزی نیست؟!
حالا صبر کن adsl ثابت هم گرون بشه برای یه ماه قرار شد ۳۰۰-۴۰۰ تومن بدیم اون موقع متوجه اش می شیم. وقتی قرار شد برای دانلود یه بازی کلی پول بابت فقط دانلودش بدیم متوجه می شیم.

خب به سلامتی همراه اول نامحدود شبانه 1 تا 11 صبح رو حذف کرد :|
من که بستم تموم بشه کلا 1 گیگ میگیرم برای موارد اضطراری وگرنه ایرانسل و همراه اول با این قیمتا نمیصرفه
همون اینترنت خونه کافیه .

• Like
Reactions: danesh2000

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or