الان بدون بسته ی شبانه رسما دانلود بازی نمی شه انجام داد که برای مصرف کننده صرفه داشته باشه. با سرعت Adsl می شه؟! با بسته ی ۶ گیگ ۴۰ تومان یا چی؟!
من همین الان یک بسته گرفتم. حذف نشدهخب به سلامتی همراه اول نامحدود شبانه 1 تا 11 صبح رو حذف کرد
من که بستم تموم بشه کلا 1 گیگ میگیرم برای موارد اضطراری وگرنه ایرانسل و همراه اول با این قیمتا نمیصرفه
همون اینترنت خونه کافیه .
از اپلیکیشن ؟ من که دیدم حذف شدهمن همین الان یک بسته گرفتم. حذف نشده
اره، برای منم از اپش حذف شده.از اپلیکیشن ؟ من که دیدم حذف شده
احتمالا با کد دستوری گرفتی که اونم بزودی برمیدارن
از آدم 43 ساله همچین حرفی بعیده!!!!!!حالا 5 هزار 10 هزار تومن هر بسته رو گرون کردن تو این زمونه چیزی نیست اندازه یدونه پفک کوچولو هم نمیشه ولی ای کاش سرعت رو هم بهتر کنن
اونایی که متاهلن میفهمن برای خرید گوشت هر ماه 50 هزار تومن روی هز کیلو گوشت میکشن صدای کسی درنمیاد اصل کاری مواد خوراکیه که هیچ کس صداش درنمیاد وگرنه 5 هزار تومن افزایش قیمت چیزی نیست ای کاش همه وسایلا اینطوری قیمتشون افزایش پیدا میکرد
به خاطر اینکه رویکرد کلی اینا هیچوقت توسعه نبوده، بنابراین هرچیزی که تغییر کنه، به جای بهتر شدن همیشه بدتر میشه.فجیعترین بخش ماجرا برای گیمرها، حذف بستههای شبانه هست که رسماً یعنی تعطیلی بازیهای ویدیویی توی ایران. اینترنت خونگی که قیمتش خیلی بالا درمیاد و موبایل هم اگه بخوای با بستههای معمولی دو تا دونه بازی پُرحجم بگیری، باید بری سراغ وام!
قبلاً که اینترنت همراه اول اونطوری شده بود و از حجم تقریباً نامحدود شبانه رسید به ۵۰ گیگ (و بعدش چند گیگ با سرعت خیلی پایینتر)، گفتم که هدف اصلی اینا فقط پول نیست و کلاً دنبال محدودسازی هستن. وگرنه اگه فقط بحث پول بود، میتونستن خیلی راحت امکان استفاده از ۳۰ تا بسته شبانه رو در هر ماه ایجاد کنن که وقتی یه بسته رو تموم میکردیم، بتونیم بسته بعدی رو بخریم. ولی یه کاری کردن که هر ماه فقط یه بسته رو میشد استفاده کرد و بعدش باید ۲۹ روز صبر میکردی تا ماه بعد.
الآن هم ماجرا همینه و یه مرحله ترسناکتر شده و بستههای شبانه کلاً حذف شدن. الآن توی هر دو تا برنامه ایرانسل و همراه اول که چک کردم، خبری از بسته شبانه نیست و اگه راه مخفی مثل بانک هم باشه، به زودی از بین میره. اگه دردشون فقط پول بود، مثلاً ایرانسل میتونست بسته ۹ تومنی رو بکنه ۲۰ تومن و همراه اول هم بسته ۲۰ تومنی رو بکنه ۳۵ تومن. ولی کلاً شبانه نابود شد و رفت و از اون طرف اینترنت معمولی هم انقدر به تدریج گرون میشه که برای بخش زیادی از مردم نمیصرفه توی تلگرام و اینستاگرام و توئیتر و... ویدیوهای زیادی ببینن و باید صرفهجویی کنن و این یعنی کاهش تبادل اطلاعات. درسته که خیلی از ویدیوها چرند هستن و شامل قِر دادن فلانی و غذا خوردن یه ابله جلوی دوربین و... میشن، ولی کلی چیز مفید هم بینشون هست که اطلاعات مردم رو از جهات مختلف بالا میبره و وقتی دسترسی به اینترنت سخت بشه، این قضیه هم به تدریج به مشکل میخوره.
-----------------
نمیدونم این دفعه کار به کجا میکشه و شاید دوباره بیان منت بذارن و بگن به خاطر احترام(!) به مردم شریف ایران، بستهها رو برمیگردونیم. ولی مطمئنم کرم خودشون رو به یه شکلی میریزن و حالا یا از نظر کیفیت یا قیمت و... یه کاری میکنن که به تدریج بدتر و بدتر بشه. مثل شبانه همراه اول که یه زمانی تا ۹۰۰ گیگ هم باهاش گرفته بودم و الآن بعد از ۵۰ گیگ سکته میکنه.