S0lid Snake
کاربر سایت
بین این دو تا مودم دی لینک DWR-910M و زد تی ای MF79U کدوم یکی رو پیشنهاد میکنید بگیرم برای همراه اول؟
من مورد اولی رو نزدیک دو ساله دارم و چون همیشه در حال جابجایی هستم کارم رو راه میندازه !بین این دو تا مودم دی لینک DWR-910M و زد تی ای MF79U کدوم یکی رو پیشنهاد میکنید بگیرم برای همراه اول؟
اسیاتک روی دکل ایرانسل کار میکنهدوستان tdlt اسیاتک خوبه ؟؟
از اونجایی که سرعت ۱۰۰ مگابیت برثانیه رو داره میشه باهاش بازی های ابری انجام دادم یه ویدیو های 4k با کیفیت رو تماشا کرد؟
ممنوناسیاتک روی دکل ایرانسل کار میکنه
از تعرفهاش خبر ندارم هر کدوم ارزونتر هست بین این ۲ تا همون رو بگیر
البته ترجیح میدم ایرانسل بگیری
برای تماشای ۴ کی هیچ مشکلی نیست
برای دانلود خوبه
برای ابری و آنلاین خیر
سرعت رابطه مستقیم با قدرت سیگنال دریافتی و حساسیت گیرندگی مودم داره
اگر مطمئنی آسیاتک سرعت محدود نمیکنه بگیرممنون
۱۰۰ ۱۲۰ متری خونمون دکل ایرانسل هست و فکر کنم انتن خوبی بده
تعرفه های اسیاتک بهتره فکر کنم
گفتن قبلش میان تست میکنن اگه 100 مگ رو بگیره میخرماگر مطمئنی آسیاتک سرعت محدود نمیکنه بگیر
حواست باشه بعضی اپراتورها سرعت محدود میکنن
مثلا مبین نت روی 40 مگابیت محدود میکنه و اگر سیگنالت عالی هم باشه دیگه بالاتر نمیره
بعضیا ۸۰ مگابیت محدود میکنن
ایرانسل ۱۲۰ مگابیت خودم گرفتم و اکثرا روی ۱۰۰ تا ۱۰۵ مگابیت ثابت هست
پینگ مبین نت روی دکل خودش حالت td خوبه و میشه باهاش آنلاین زددوستان اینترنت سیم کارت شاتل یا مبینت کدوم واسه گیم خوبه ؟
فعلا شاتل موبایل برای اکس باکس dns هم نمیخاد بازی آنلاین هم میشه کرد... مبین نت هم جوابه به شرطی که منطقه خوب باشه و بعد از تماس با پشتیبانیش براتون نت تایپ 2 بکنن ...دوستان اینترنت سیم کارت شاتل یا مبینت کدوم واسه گیم خوبه ؟
نهدوستان مودم های td lte ایرانسل کدوماش خوبن؟ من یدونه z6000 دارم که از بس انتنش میپره و سرعتش پایینه دیگه کلافه شدم.
TF60 s1 خوبه؟
مبین نتدوستان بهترین گزینه برای رودهن چیه؟ همراه اول خیلی خووبه ولی خب بستههاش خیلی کم حجمن و جواب مصرف خانگی و بازی و دانلود رو نمیدن.