مبین نت
روی دکل همراه اولم کار میکنه
قیمت بسته هاش رو داخل سایتش چک کن
مبیننت دارم.
بردمش برای تست ولی اصن کار نمیداد. یعنی چراغ مودم قرمز میموند.
باید حرکت خاصی بزنم؟
مبین نت
روی دکل همراه اولم کار میکنه
قیمت بسته هاش رو داخل سایتش چک کن
برای استفاده از دکل همراه اول باید داخل تنظیمات مودم روی حالت FD باشهمبیننت دارم.
بردمش برای تست ولی اصن کار نمیداد. یعنی چراغ مودم قرمز میموند.
باید حرکت خاصی بزنم؟
سه سال پیش این بلا سر ما اومد. پیگیری کردم و فهمیدم جایی که BTS و cell های اوپراتورخا بوده، همسایهها رفتن شکایت کردن که ما سرطان میگیریم و جمعش کنید.درود
دوستان خونه ما چند وقته تبدیل شده به نقطه کور آنتن دهی، فرق نمیکنه چه اوپراتوری باشه همراه اول، ایرانسل یا رایتل
بهترین حالت یک خط LTE بده که اونم ۲ دقیقه فرصت داری بعدش میره رو 3G همش باید حالت هواپیما بزنی برای تماس و اینا هم روی LTE باشه معمولا کیفیت افتضاحه صدا نمیره تا تماس قطع بشه آنتن بره روی 3G تا بشه صحبت کرد
طبقه آخر یه ساختمون ۴ طبقه هستیم سالهای گذشته همچین مشکلی نداشتم ولی تازگی دیوونم کرده دیگه
به کجا میشه شکایت کرد و آیا حل شدنی هست این مشکل ؟
یه آمار بگیر ببین در نزدیکی محل سکونتتون پارازیت انداز نصب نکرده باشند. اختلال اینترنت به جهنم، سلامتی تون رو به چوخ میده. بارز ترین علامتش هم سر درد های بی دلیل هست.درود
دوستان خونه ما چند وقته تبدیل شده به نقطه کور آنتن دهی، فرق نمیکنه چه اوپراتوری باشه همراه اول، ایرانسل یا رایتل
بهترین حالت یک خط LTE بده که اونم ۲ دقیقه فرصت داری بعدش میره رو 3G همش باید حالت هواپیما بزنی برای تماس و اینا هم روی LTE باشه معمولا کیفیت افتضاحه صدا نمیره تا تماس قطع بشه آنتن بره روی 3G تا بشه صحبت کرد
طبقه آخر یه ساختمون ۴ طبقه هستیم سالهای گذشته همچین مشکلی نداشتم ولی تازگی دیوونم کرده دیگه
به کجا میشه شکایت کرد و آیا حل شدنی هست این مشکل ؟
دقیقا منم میخاستم همین سوال رو بپرسمدوستانی که تازه بسته شبانه همراه اول گرفتن شما هم با نت داخلی محدود کردن؟
بسته جدید گرفتم با تموم شدن 100 گیگ بین الملل داخلیم هم سرعتش اومده رو 120 کی
ای بابا یعنی این یه بسته که یکم به درد میخورد هم به تاریخ پیوست دیگهدقیقا منم میخاستم همین سوال رو بپرسم
آره برای منم داخلی رو 130 k محدود کردن
کلی بازی بود میخاستم دانلود کنم
بله متاسفانه تمام بسته های هفته اخیر شامل این محدودیت شدندقیقا منم میخاستم همین سوال رو بپرسم
آره برای منم داخلی رو 130 k محدود کردن
کلی بازی بود میخاستم دانلود کنم
امروز این جریان رو متوجه شدم لعنت بهشون ، کلی دانلود با لینک داخلی موند رو دستم ،قبلا یه سری روش بود بچه ها استفاده میکردند دور میزدن محدودیت رو،هنوز اون روش ها جواب میده ؟برای منم همراه اول شبانه به زباله تبدیل شده نامردا اینم گرفتن
خیر اون روش ها خیلی وقته مرده شده دیگهامروز این جریان رو متوجه شدم لعنت بهشون ، کلی دانلود با لینک داخلی موند رو دستم ،قبلا یه سری روش بود بچه ها استفاده میکردند دور میزدن محدودیت رو،هنوز اون روش ها جواب میده ؟