بحث و تبادل نظر در مورد اینترنت 3G,4G اپراتورهای موبایل

این بدون دی ان اس که میغرمایین یعنی تو تمام بخشای ایکسباکس نمیخاد یا فقط منظورتون در بازی آنلاینه؟
کلا dns نمیخاد ولی استور بعضی وقت ها میاد بعضی وقت ها با تاخیر میاد .. من منظورم بازی آنلاین - مولتی پلیر بود که خیلی بهتر شده برای این نوع سیم کارت ها.. این نوع سیم کارت ها هم بیشتر به درد بازی آنلاین میخورن تا این که مثلا باهاش یه بازی 50 گیگی دانلود کنی چون اصلا به صرفه نیست

دوستان اینترنت شاتل موبایل که ماه های پیش کیفیت خوبی نداشت چه از نظر سرعت چه پینگ الان کاملا برعکس شده و حتی بدون dns داخل xbox جواب میده بازی آنلاین هم میشه کرد البته نت تایپش 3 هست ولی میشه بازی کرد
میشه بگید از چه مودمی استفاده می کنید

• Like
Reactions: Sega_genesis
دوستان آدرس سایتی یا جایی برای فروش قندشکن درست و حسابی برای ویندوز میخوام هم دانلود خوب هم آپلود خوب. نتم هم ایرانسل هست. ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام کدوم نت زیاد مشکل dsn ندارن ؟ ایرانسل و همراه که استفاده میکنم خیلی اذیت می‌کنه!
خط تلفن ندارم مشکل اینجاس!
فعلا شرکت شاتل adsl و شاتل موبایل که به صورت سیم کارت هست اینا نیاز به dns نداره به خصوص داخل اکس باکس

دوستان آدرس سایتی یا جایی برای فروش قندشکن درست و حسابی برای ویندوز میخوام هم دانلود خوب هم آپلود خوب. نتم هم ایرانسل هست. ممنون میشم راهنمایی کنید
ایرانسل محدود ترین هاست .
از پشتیبانی هگزا تو تلگرا*م بپرس رو ایرانسل کار میکنه یا نه
انصاف دارن و قبل از خرید بهت میگن .

سلام
مودم همراه می‌خوام بخرم برای گیم ، موندم چی بگیرم !؟ راهنمایی کنید
قیمت خوب ، آنلاک باشه
یک از دوستام اینو پیشنهاد داده نمیدونم خوبه

مودم قابل حمل هوآوی مدل Pocket WiFi 602hw​

دوستان کدوم سیمکارت مناسب هاست برای خرید بسته های نا محدود یا حجم بالا برای دانلود تو طول روز ؟؟
برای دانلود توی روز فکر کنم رایتل فقط بسته دانلودی روزانه داشته باشه نامحدود که نیست ولی یه حجم بالاتر از بسته های معمولی میده برای دانلود توی روز

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or