g - unit
کاربر سایت
با این تعرفه ها به درد من نمیخوره همون همراه اول و ایرانسل بهترهآره نامحدوداش حجمی هستن
نیم ساعت ۳.۵ گیگ ۳۵۰۰ تومن
۳ ساعت ۱۵ گیگ ۱۲۰۰۰ تومن
۷ روز ۷۰ گیگ ۵۰ تومن
با این تعرفه ها به درد من نمیخوره همون همراه اول و ایرانسل بهترهآره نامحدوداش حجمی هستن
نیم ساعت ۳.۵ گیگ ۳۵۰۰ تومن
۳ ساعت ۱۵ گیگ ۱۲۰۰۰ تومن
۷ روز ۷۰ گیگ ۵۰ تومن
هنوزم برای دانلود بازی و اینا همراه اول به صرفه مونده رایتل و ایرانسل گرون تر در میاننامحدودش حجمیه؟ یا نامحدود واقعیه؟ یا از ایناست که بعد 50 گیگ محدود میشه؟
شاتل موبایل منظور شما هست؟ برای من که نه به وی پی ان گیر میشه نه میشه بازی آنلاین کرد!سلام سیم کارت شاتل کمترین میزان بستن پورت ها رو داره خوبه برای گیم خوبه
اولین نفری هستید که راضیه از شیت تل موبایلسلام سیم کارت شاتل کمترین میزان بستن پورت ها رو داره خوبه برای گیم خوبه
utel ایرانی هست و اینا کلا معلوم نیست چی هستندوستان مودم برند utel خوبه؟ کسی داشته تاحالا؟
مدل a154 black ش رو میخوام بگیرم.
باید زنگ بزنی پشتیبانی بگی بسته رو حذف کنن بعد بخریدوستان نامحدود ۱۰۰ گیگ همراه اول اگه به آستانه برسیم ، میتونیم دوباره بسته رو بخریم یا بیاد بزاریم یک ماه تموم بشه؟
والا این فعال بودنشم بخوره تو سرشون من و دوستام تو مناطق مختلفی از کرجیم هیچکدوم سرعت خوبی برای دانلود نمیگیریم نمیدونم دیگه کجا باید باشیم تا با دکلش اوکی باشه و سرعت خوبی بده.زنگ زدم رایتل
فرمودند *بسته های *226 فعلا فقط کرج و تهران فعال هستن..چون بقیه جاها داره آپدیت میشه تا بسته های جدید بیاد*