بحث و تبادل نظر در مورد اینترنت 3G,4G اپراتورهای موبایل

آقا من می تونم اینجا در مورد مودم یه سوال بپرسم؟ (جای دیگه رو پیدا نکردم)

بین مودم های سیم کارتی دی لینک dwr957m ، نزتک 77dx ، آلکاتل EE70 یا EE71 کدوم بهتر از همه از نظر سرعت دانلود برای پلی استیشن هست؟ مکانی که استفاده می شه از اینترنت 4.5G بالاتر نداره و گوشی هم نمی خوام استفاده کنم.

اگه خودتون هم مودم بهتر سراغ دارید ولی تو رنج قیمتیه همیناست بفرمایید لطفا

آقا من می تونم اینجا در مورد مودم یه سوال بپرسم؟ (جای دیگه رو پیدا نکردم)

بین مودم های سیم کارتی دی لینک dwr957m ، نزتک 77dx ، آلکاتل EE70 یا EE71 کدوم بهتر از همه از نظر سرعت دانلود برای پلی استیشن هست؟ مکانی که استفاده می شه از اینترنت 4.5G بالاتر نداره و گوشی هم نمی خوام استفاده کنم.

اگه خودتون هم مودم بهتر سراغ دارید ولی تو رنج قیمتیه همیناست بفرمایید لطفا
دی لینک باید قاعدتا سرعت بهتری بده .
حتی مدل های قدیمی دی لینک از اینایی که گفتی بهتره ..
یه لول بالاتر از دی لینک نت گیر NetGear هست .

• Like
Reactions: jdepp
دی لینک باید قاعدتا سرعت بهتری بده .
حتی مدل های قدیمی دی لینک از اینایی که گفتی بهتره ..
یه لول بالاتر از دی لینک نت گیر NetGear هست .
ممنون
اینکه مثلا آلکاتل 4.5g رو ساپورت می کنه و CAT6 هست نسبت به دی لینک که 4g و CAT4 هست بازم برتری ایجاد نمی کنه؟

ممنون
اینکه مثلا آلکاتل 4.5g رو ساپورت می کنه و CAT6 هست نسبت به دی لینک که 4g و CAT4 هست بازم برتری ایجاد نمی کنه؟
چرا دوست من
ایرانسل هم ، Cat 6 باشه به دی لینک برتری داره ولی
1- دی لینک cat 6 و بالاتر هم هست
2- اگر تو بودجه ت نیس مثل خود من ، چک صیادی ، بنفش کارمندی سفته و از این چیزا بکش قسطی تهیه کن
خودای مودم های همراه NetGear ه .
چرا فکر میکنی مودم مارت مثلا تو پیران شهر تبریزه ؟ چون اونجا پینگ از تهران هم پایین تره ... خیلی ها کارشون با سیم کارت همراه اول و ایرانسل راه میفته ...
پینگ پایین تر سرعت بهتر .

درود
دوستان کسی با ایفون تا حالا تونسته به 5جی متصل بشه ؟ من روشن میکنم تو منطقه ایی که ایرانسل میگه پوشش 5جی داره ولی همچنان نتم LTE هست
اینجوری که میگن ایفون به 5 جی همراه اول وصل میشه
ایرانسل فعلا رو شیائ.می و امثالهم قفله

دوستان راه نجات از سرطان ADSL مخابرات کدوم سرویس دهنده TD-LTE میتونه باشه ؟ برای شبکه LIve و عموما Gamepass ?
خطوطمون افتضاحه امیدی به ADSL ندارم.
یه مودم جیبی هوایی دارم به نظرتون این مودم های هایوب ، ایرانسل یا مبین ارزش هزینه دارن یا سیمکارت TD-Lte بندازم جای 4g داخل همین مودم قدیمی هوایی؟؟!

دوستان من یه مودم چیبی TP link دارم که سال ها پیش خریدم این باطریش مشکل پیدا کرده و هر جا می گردم ازش نیست و بدون باطری کار نمیکنه واقعا تذس دارم باطرثریش بهو منفجر بسه چون دقیقا کنار کنسول میزارمش بزای دانلود

الان شما جایی می شناسید باطری مودم جیبی بفروشن

• Like
Reactions: Sega_genesis
دوستان من یه مودم چیبی TP link دارم که سال ها پیش خریدم این باطریش مشکل پیدا کرده و هر جا می گردم ازش نیست و بدون باطری کار نمیکنه واقعا تذس دارم باطرثریش بهو منفجر بسه چون دقیقا کنار کنسول میزارمش بزای دانلود

الان شما جایی می شناسید باطری مودم جیبی بفروشن
اگر به صورت پرتابل استفاده نمیکنی و باطریشم پیدا نکردی . نهایتا به تعمیرکار قابل اعتماد بده که باطری رو حذف و مستقیم با برق کار کنی.

• Like
Reactions: Roozbeh7
سلام دوستان
برای من پیامک همراه اول تبلیغات فایو جی میاد که سرعت بالاتر بده میخواستم بدونم کسی از دوستان برای دانلود شبانه هست که استفاده کرده باشه و سرعت رو بهم بگه؟ البته تجهیزات ندارم و اگه سرعت بالاست میخواستم تجهیزات بخرم اینم نمیدونم الان در بازار مودم فایوجی یا مودم همراه فایو جی ساپورت موجود هست یا نه. اگه کسی خبر داشت ممنونش میشم اعلام کنه.

سلام،
دوستان سیمکارت هوشمند شاتل گرفتم و به شدت راضیم. (شهرستان)
توصیه میکنم اگه مثل من دائم اینور اونور هستید و مصرف نت همراهتون بالاست تهیه کنید چون آنتن دهی خوبی داره و سه دکل ایرانسل، همراه و رایتل رو به خوبی پیدا میکنه.
تو این یه ماهی که استفاده کردم به هیچ عنوان قطعی نداشته حتی یه زمانی که نت همراه اول من قطع بود یه مدت این به نت همراه اول خوب وصل میشد.
جدا از این ها تعرفه هاش مناسبه مثلا من الان 40 گیگ ماهانه میزنم 98 هزار تومن (با مالیات میوفته 106).
خلاصه که خوشمان آمد ! :دی

• Like
Reactions: DedSec88
سلام،
دوستان سیمکارت هوشمند شاتل گرفتم و به شدت راضیم. (شهرستان)
توصیه میکنم اگه مثل من دائم اینور اونور هستید و مصرف نت همراهتون بالاست تهیه کنید چون آنتن دهی خوبی داره و سه دکل ایرانسل، همراه و رایتل رو به خوبی پیدا میکنه.
تو این یه ماهی که استفاده کردم به هیچ عنوان قطعی نداشته حتی یه زمانی که نت همراه اول من قطع بود یه مدت این به نت همراه اول خوب وصل میشد.
جدا از این ها تعرفه هاش مناسبه مثلا من الان 40 گیگ ماهانه میزنم 98 هزار تومن (با مالیات میوفته 106).
خلاصه که خوشمان آمد ! :D
اقا به خدا تنها کسی هستی که راضی بودی از سیمکارت شاتل =)) جدی یک نفر ندیدم تعریف کنه همه اتفاقا مینالن از انتن دهی مشکل دارش
تو تهران البته

اقا به خدا تنها کسی هستی که راضی بودی از سیمکارت شاتل =)) جدی یک نفر ندیدم تعریف کنه همه اتفاقا مینالن از انتن دهی مشکل دارش
تو تهران البته
ببین من یه سیمکارت مبین نت هم گرفتم ولی اون مثلا روزی یه بار نهایتا اونم با سلام و صلوات وصل میشد به دکل همراه اول! :دی انداختمش دور.
ولی این انصافا خیلی بیشتر از حد انتظارم خوب بوده و هیچ مشکلی بابتش نداشتم. حتی یه بار هم در طول این یه ماه آنتن نپریده که فکر کنم عجیبه واسه خودشون هم ! :دی

• Smile
Reactions: mikami.pro

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or