mikami.pro
کاربر سایت
دقیقا بهش برخوردفکر برای این دو تا دوستمون اینترنت vip کشیدن. هیچگونه محدودیتی ندارن
دقیقا بهش برخوردفکر برای این دو تا دوستمون اینترنت vip کشیدن. هیچگونه محدودیتی ندارن
اره بهم بر خورددقیقا بهش برخورد
ولی من هر موقع از p30day دانلود کردم محدود نشدهمن که خدایی میترسم بخرم!
فرض رو میزاریم رو همون 100 گیگ مصرف منصفانه
میای بازی دانلود میکنی از دانلودها که نیم بهاس، 100 گیگ هم هست. این دانلود میکنه از فردا میبینی فایل های یه سایت فیلم با سرعت 200 کیلوبایت دانلود میشه!
لعنت بهتون! لامصبا من اون 100 گیگ نیم بها مصرف کردم، همراه اول کار نداره میگه 100 گیگ اول برو از یه سایتی دانلود کن که نیم بها نباشه بعدش برو از دانلود ها یا ... هر چی دلت میخواد بگیر!
نیمباز؛ نیم بها کننده لینک
این سایتم تا حداکثر 4 گیگ بهتون نیم بها میده برای ریموت
منم حدود 130 گیگ خارجی داشتم محدود نشده
داخلی هم که کلا محدود نمیکنه فکر کنم دیشب فقط 200 گیگ دانلود داشتم
این سهم منه فکر کنم.همراه اول نامحدود شبانه این ماه من تو 4 شب تا حالا 230 گیگ دانلود کردم و هنوز محدودم نکردن
قطعا تو این وضعیت بهترین همینه سرعت خوبی هم به من میده 20 مگ تا 30 که عالیهمن هنوزم همراه اول رو میگیرم ، ولی روی سایت های ایرانی میزنم دانلود بشه ، اون ماه های اول روی استیم و این داستانا یک شب تا صبح 100-150 گیگ میگرفت ، مثل قدیم ، شب بعد سرعت 1 مگ فیکس میشد !! ولی اگر از سایتای ایرانی بگیرین ، بدون هیچ مشکلی تا چندصد گیگم می تونین دانلود کنین ... اونم عددشو نتونستم در بیارم هر موقع یک عددی میشه تا محدود کنن ولی در نهایت به اندازه 5-6 تا بازی سنگین میشه که با قیمت 20 هزارتومن هنوزم بهترین و ارزونترین گزینست !
نه سهم خودمه از ماه های قبل که رو 60 گیگ محدود کردناین سهم منه فکر کنم.
این سری که بسته خریدم سر ۳۰ گیگ (خارجی) سرعتش محدود شد.
حالا دیگه از بس گفتی گندش داره درمیاد عالم و آدم فهمیدن جاسوسای همراه اول تو بازی سنتر ریپورتت میکنننمیدونم همراه اول باگ خورده یا نه ولی 265 گیگ تا حالا دانلود کردم با xbox و ps هنوز محدود نشده!
تو 5-6 شب.
یکی از اشناها هنزمان با من گرفته رو 90 گیگ محدود شده تو منطقه 2 هستن و من 11 هستم.
حالا نمیدونم به منطقه سکونت ربط داره یا نه
ولی اگه کسی منطقه 11 هست استفاده کته بگه محدود شده یا نه که بفهمیم به منطقه سکونت ربط داره یا نه رندوم بعضی مواقع درمیره.
حالا نمیدونم این سیستم محدودیت اینا دستیه یا توسط سیستم اعمال میشه.
در هر دو صورت خطا داره.
برای منم یکی دو بار اینجور شد و محدودیت اعمال نشد یا مثلا بعد از اعمال محدودیت دوباره چند هفته بعد اون، محدودیت برداشته شد و مثلا 100 گیگ تونستم بگیرم تا دوباره محدود شد!! ، صد در صد باگی و خطایی چیزی هست و الا الان محدودیت همچنان پابرجاستنمیدونم همراه اول باگ خورده یا نه ولی 265 گیگ تا حالا دانلود کردم با xbox و ps هنوز محدود نشده!
تو 5-6 شب.
یکی از اشناها هنزمان با من گرفته رو 90 گیگ محدود شده تو منطقه 2 هستن و من 11 هستم.
حالا نمیدونم به منطقه سکونت ربط داره یا نه
ولی اگه کسی منطقه 11 هست استفاده کته بگه محدود شده یا نه که بفهمیم به منطقه سکونت ربط داره یا نه رندوم بعضی مواقع درمیره.
حالا نمیدونم این سیستم محدودیت اینا دستیه یا توسط سیستم اعمال میشه.
در هر دو صورت خطا داره.
بهت گفتم ریپورت میشی اگه نمیگفتی شاید حالاحالاهاداشتیشمحدود شد بالاخره.
دقیق روی 245 گیگ.
خوب بود راضیم ازش
آقا شما که از p30day می گیری، برای ps4 هم داره؟ اگه آره بروز هست همیشه یا نه؟ولی من هر موقع از p30day دانلود کردم محدود نشده
شده یه شب ببینم سرعت اومده رو 100kb اما گوشی رو میزارم رو 2g بعد میزارم 3g بعد 4g اینطوری دوباره برمیگرده بالا سرعتش
برای ps4 هم داره ولی نمیدونم به روزه یا نه من برای xbox استفاده میکنمآقا شما که از p30day می گیری، برای ps4 هم داره؟ اگه آره بروز هست همیشه یا نه؟
بعد دانلود از سایت یعنی اینکه دیتا رو باید دانلود کرد بعد از طریق psx منتقل کرد به دستگاه آره؟