اگه بروز نباشه می شه از خود دستگاه اپدیت کرد؟برای ps4 هم داره ولی نمیدونم به روزه یا نه من برای xbox استفاده میکنم
جواب سوال دوم رو نمی دونین؟
اگه بروز نباشه می شه از خود دستگاه اپدیت کرد؟برای ps4 هم داره ولی نمیدونم به روزه یا نه من برای xbox استفاده میکنم
یادمه میشد فکر کنماگه بروز نباشه می شه از خود دستگاه اپدیت کرد؟
جواب سوال دوم رو نمی دونین؟
در خدمتیم سیمین جان لطف میکنی پیوی بفرستییه سرویس جدید دارم یوتیوب بدون فیلتر با نهایت سرعت اینترنت شما. پخش فورکی به صورت لایو استریم مخصوص تماشای شوکیس سونی
از دوستان و هم قطاران عزیز هر کس خواست ما در خدمتیم
کلا هزینه الکی عه شاتل و اینا هم سیم کارتشون به درد نمیخورهسلام عزیزان.
چند روز پیش تلفن ثابت به طرز مسخره ای از کار افتاد.(شب خوابیدم صبح بیدار شدم دیدم تلفن اصلا بوق نداره!!!).بعد از ثبت خرابی و مراجعه حضوری به مخابرات منطقه و حتی ثبت شکایت در 195 نزدیک به یک هفته هنوز هیچ اتفاقی نیوفتاده.
حالا عزیزان یه سوال دارم. تا زمانی که تلفن ثابت وصل بشه از چه طریقی میتونم آنلاین بازی کنم؟
خودم 4g ایرانسل و همراه اول رو امتحان کردم ، جفتشون افتضاح بودن.
به نظرتون رایتل یا td-lte یا سیم کارت شاتل بهم جواب میده؟یا اینکه کلا هزینه بیخود نکنم و قید آنلاین رو بزنم؟
سلام عزیزان.
چند روز پیش تلفن ثابت به طرز مسخره ای از کار افتاد.(شب خوابیدم صبح بیدار شدم دیدم تلفن اصلا بوق نداره!!!).بعد از ثبت خرابی و مراجعه حضوری به مخابرات منطقه و حتی ثبت شکایت در 195 نزدیک به یک هفته هنوز هیچ اتفاقی نیوفتاده.
حالا عزیزان یه سوال دارم. تا زمانی که تلفن ثابت وصل بشه از چه طریقی میتونم آنلاین بازی کنم؟
خودم 4g ایرانسل و همراه اول رو امتحان کردم ، جفتشون افتضاح بودن.
به نظرتون رایتل یا td-lte یا سیم کارت شاتل بهم جواب میده؟یا اینکه کلا هزینه بیخود نکنم و قید آنلاین رو بزنم؟
فیر نوری از رو در ودیوار همسایه رد میکننسلام
برای ما هم دقیقا 20 روز پیش همین اتفاق برای بار دوم افتاده و متوجه شدم که بخاطر وضع اقتصادی خیلی عالیمون یه آدم با شرف! برای فروش سیم های مسی تلفن همشون رو از جا کنده و برده! الانم 20 روزه از مخابرات منطقه پیگیری کردیم هنوز نیومدن تلفن رو وصل کنن و گفتن 6 خرداد میایم!
من هم چون بخش زیادی از کار هام با نت هست مجبور شدم حدود 3 تومان خرج Td-Lte ایرانسل کنم
تجربه من از تی دی اینه که دقیقا همه چیش شبیه اینترنت خط ایرانسله
پینگ و سرعتش بهتر از ADSL ولی توی بازی آنلاین از ADSL بدتره و مثلا توی وارزون پرش زیاد داره
ولی بستگی به وضعیت سرور های بازی روی ایرانسل هم داره
مثلا فورتنایت خیلی خوب بود و پرش نداشت
در کل کسی شرایطش رو داشته باشه فکر میکنم برای آنلاین بهترین گزینه فیبر نوریه که البته اگه اون رو هم نریم بزاریم صبح بلند شیم ببینیم قطع شده!
فیر نوری از رو در ودیوار همسایه رد میکنن
ولی قطعی ش در عمل کمتر از خط مسی هست .
خیلی وقته دارن میزن تو گوش کابل مخابرات ما پارسال دوبار دزدیدن. کابل ها را مخابرات بالاتر میبره که بدون نردبون بلند دست کسی نرسه ولی متاسفانه اگر قطع بشه با توجه به کمبود کابل اگر دیدید کم کابل بریدن خودتون بخرید و وصل کنید مدت خیلی کمتری تو نوبت هستید هرچند که هزینه زیادی داره ولی بستگی به شانس داره تا بالای یک ماه هم دیدم تو نوبت کابل بودن متاسفانه. ولی اگر کابل تو ارتفاع بالا باشه دزدها هم ریسک نمیکنن حالا خودت ارتفاع کابلتون را ببین و دل را بزن به دریایعنی اون باکسی که واسه فیبر کار میزارن رو مثل باکس سیم های مسی نمیتونن باز کنن سیم ها رو ببرن؟ یعنی کسی تجربه چنین اتفاقی نداشته؟
چون الان مدتیه یه عده شده کارشون دزدی سیم های تلفن من هم میگم کلی واسه گرفتن تانوما وقت نزارم از آخرم دم به دقیقه بیان بزنن تو گوش سیم هاش
اون باکس توش پلیت فلزی دارهیعنی اون باکسی که واسه فیبر کار میزارن رو مثل باکس سیم های مسی نمیتونن باز کنن سیم ها رو ببرن؟ یعنی کسی تجربه چنین اتفاقی نداشته؟
چون الان مدتیه یه عده شده کارشون دزدی سیم های تلفن من هم میگم کلی واسه گرفتن تانوما وقت نزارم از آخرم دم به دقیقه بیان بزنن تو گوش سیم هاش