بحث و تبادل نظر در مورد اینترنت 3G,4G اپراتورهای موبایل

ببین من یه سیمکارت مبین نت هم گرفتم ولی اون مثلا روزی یه بار نهایتا اونم با سلام و صلوات وصل میشد به دکل همراه اول! :D انداختمش دور.
ولی این انصافا خیلی بیشتر از حد انتظارم خوب بوده و هیچ مشکلی بابتش نداشتم. حتی یه بار هم در طول این یه ماه آنتن نپریده که فکر کنم عجیبه واسه خودشون هم ! :D
اخه دقیقا خودم تو منطقه 22 تهران دوستم داشت تست گرفتم خیییلی اوضاع بدی داشت اصلا سرعت دانلودش بالای 50 کیلوبایت نمیرفت کلا کار نمیکرد در عمل
احتمالا خیلی شانسیه دیگه

اخه دقیقا خودم تو منطقه 22 تهران دوستم داشت تست گرفتم خیییلی اوضاع بدی داشت اصلا سرعت دانلودش بالای 50 کیلوبایت نمیرفت کلا کار نمیکرد در عمل
احتمالا خیلی شانسیه دیگه
سرعتش دانلود و آپلودش زیر 20 مگابیت نیومده و تا 80 اینا هم رفته. (معمولاً بین 30 تا 40 مگابیت میده)
من البته سیم کارت رو داخل مودم جیبی گذاشتم که نهایت کشش 4G روداره. (D-link WDR-910M)

سرعتش دانلود و آپلودش زیر 20 مگابیت نیومده و تا 80 اینا هم رفته. (معمولاً بین 30 تا 40 مگابیت میده)
من البته سیم کارت رو داخل مودم جیبی گذاشتم که نهایت کشش 4G روداره. (D-link WDR-910M)
البته که من با همراه اول تو بدترین حالت دارم 100 مگابیت میگیرم توی گوشی lg g6 که قدیمیه و به عنوان مودم استفاده میکنم پس سرعتش همون کمتر از همراه اول عه
همراه اول جایی که اوکی باشه انتن و دکل اش سرعتش خیلی خوبه همین دیشب حدود 150 مگابیت بود سرعت

• Like
Reactions: Dysphoria
سلام،
دوستان سیمکارت هوشمند شاتل گرفتم و به شدت راضیم. (شهرستان)
توصیه میکنم اگه مثل من دائم اینور اونور هستید و مصرف نت همراهتون بالاست تهیه کنید چون آنتن دهی خوبی داره و سه دکل ایرانسل، همراه و رایتل رو به خوبی پیدا میکنه.
تو این یه ماهی که استفاده کردم به هیچ عنوان قطعی نداشته حتی یه زمانی که نت همراه اول من قطع بود یه مدت این به نت همراه اول خوب وصل میشد.
جدا از این ها تعرفه هاش مناسبه مثلا من الان 40 گیگ ماهانه میزنم 98 هزار تومن (با مالیات میوفته 106).
خلاصه که خوشمان آمد ! :D
از نظر پینگ تایم چطوره برا گیم ؟ چند وقت بود تو فکر بودم بگیرم

از نظر پینگ تایم چطوره برا گیم ؟ چند وقت بود تو فکر بودم بگیرم
یه 5 روزی ADSL خونه قطع بود و باهاش گیم هم زدم.
برای گیم ایرانسل خیلی پینگ بالایی داره و بهتره به دکل همراه اول وصل بشید.
بصورت هوشمند خودش دکل رو انتخاب میکنه ولی داخل اپلیکیشنش انتخاب دستی دکل هم داره که من واسه بازی گذاشتم رو همراه باشه کلا.
من با اروپا پینگ 110 و با خاورمیانه پینگ 75 میگیرفتم.

البته که من با همراه اول تو بدترین حالت دارم 100 مگابیت میگیرم توی گوشی lg g6 که قدیمیه و به عنوان مودم استفاده میکنم پس سرعتش همون کمتر از همراه اول عه
همراه اول جایی که اوکی باشه انتن و دکل اش سرعتش خیلی خوبه همین دیشب حدود 150 مگابیت بود سرعت
من با گوشی هم اینجا همینقدر میگیرم، شاید یکم بهتر باشه فقط.

پ.ن : تست همین الان با مودم جیبی :

1687183398286.png

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: MaTrix PouYa
یه 5 روزی ADSL خونه قطع بود و باهاش گیم هم زدم.
برای گیم ایرانسل خیلی پینگ بالایی داره و بهتره به دکل همراه اول وصل بشید.
بصورت هوشمند خودش دکل رو انتخاب میکنه ولی داخل اپلیکیشنش انتخاب دستی دکل هم داره که من واسه بازی گذاشتم رو همراه باشه کلا.
من با اروپا پینگ 110 و با خاورمیانه پینگ 75 میگیرفتم.

من با گوشی هم اینجا همینقدر میگیرم، شاید یکم بهتر باشه فقط.
اها . پس اگه از دکل همراه اول استفاده میکنه نباید زیاد تفاوت داشته باشه با خود سیم کارت همراه اول

• Like
Reactions: Dysphoria
اقا به خدا تنها کسی هستی که راضی بودی از سیمکارت شاتل =)) جدی یک نفر ندیدم تعریف کنه همه اتفاقا مینالن از انتن دهی مشکل دارش
تو تهران البته
توی تنظیمات مودم یا گوشی شبکه رو ایرانسل انتخاب کنی درست میشه. آنتن دهی بد بخاطر اینه که تو حالت اتوماتیک اول میره رو دکلای رایتل که ضعیفن

توی تنظیمات مودم یا گوشی شبکه رو ایرانسل انتخاب کنی درست میشه. آنتن دهی بد بخاطر اینه که تو حالت اتوماتیک اول میره رو دکلای رایتل که ضعیفن
نه اصلا هرکاری کنم سرعت دانلودش قابل مقایسه نیست با همراه اول تو همه شرایط همراه اول برای من بهتر بوده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or