barney stinson
کاربر سایت
عه قبلا دوستان گفته بودن اینطوری استفاده میکنن و بسته رو حذف میکنن کهپستیبانی که بسته رو حذف نمی کنه یعنی من باید ۳تا بسته نامحدود فعال کنم روی سخ سیم کارت
عه قبلا دوستان گفته بودن اینطوری استفاده میکنن و بسته رو حذف میکنن کهپستیبانی که بسته رو حذف نمی کنه یعنی من باید ۳تا بسته نامحدود فعال کنم روی سخ سیم کارت
من هفته پیش تماس گرفتم گفت نمیشهعه قبلا دوستان گفته بودن اینطوری استفاده میکنن و بسته رو حذف میکنن که
خیرNAT Type اش Nat type 3 strict ئه . زنگ بزنم به پشتیبانی کاری برام انجام میدن؟
زی تل رو یه چک بکنید من یکی از دوستام داشت برا گیم خیلی راضیه، البته که شهر به شهر و منطقه به منطقه فرق میکنه کیفیت اینترنت ولی میتونید بگید برای تست سرویس بیان ببینین چطورهدوستان برای گیم نت میخوام اینترنت بگیرم
adsl مغازه بخاطر سیمکشی های داغون امکان پذیر نیست
بنظرتون td lte ماهان نت بگیرم یا شرکت دیگه ای پیشنهاد میدید
توضیح اینکه دکل همراه اول در فاصله ۵۰ متری من قرار داره
زیتل پشتیبانی نمیشه توی محل مازی تل رو یه چک بکنید من یکی از دوستام داشت برا گیم خیلی راضیه، البته که شهر به شهر و منطقه به منطقه فرق میکنه کیفیت اینترنت ولی میتونید بگید برای تست سرویس بیان ببینین چطوره
نت تایپش چیه ؟اگر 2 و open باشه بگیریم ماهم.خب دوستان من ماهان نت گرفتم میخواستم تجربه ام رو باهاتون در میون بگذارم
بسته به پوشش و نزدیکی به دکل سرعت فرق میکنه که خب طبیعیه
من از کسی دست دوم خریدم مودم g1 با بسته 350 گیگی توی محل کار اون بنده خدا 500 کیلوبایت دانلود میداد اما توی مغازه ما نزدیک به 6 مگابایت دانلود میده
پینگم بسته به بازی و سرور بین 62 تا 110 هستش
مثلا توی فورتنایت پینگم بین 62 تا 80 میچرخه
دوتا 2 بین 90 تا 100
وارزون بین 70 تا 100
خلاصه تا الان که ما راضی بودیم مشکلی نبوده
ببخشید یعنی شاتل سیمکارت زده؟؟؟دوستان اینترنت شاتل موبایل که ماه های پیش کیفیت خوبی نداشت چه از نظر سرعت چه پینگ الان کاملا برعکس شده و حتی بدون dns داخل xbox جواب میده بازی آنلاین هم میشه کرد البته نت تایپش 3 هست ولی میشه بازی کرد
بله خیلی وقته عزیزببخشید یعنی شاتل سیمکارت زده؟؟؟
این بدون دی ان اس که میغرمایین یعنی تو تمام بخشای ایکسباکس نمیخاد یا فقط منظورتون در بازی آنلاینه؟دوستان اینترنت شاتل موبایل که ماه های پیش کیفیت خوبی نداشت چه از نظر سرعت چه پینگ الان کاملا برعکس شده و حتی بدون dns داخل xbox جواب میده بازی آنلاین هم میشه کرد البته نت تایپش 3 هست ولی میشه بازی کرد