بحث و تبادل نظر در مورد اینترنت 3G,4G اپراتورهای موبایل

دوستان برای گیم نت میخوام اینترنت بگیرم
adsl مغازه بخاطر سیم‌کشی های داغون امکان پذیر نیست
بنظرتون td lte ماهان نت بگیرم یا شرکت دیگه ای پیشنهاد میدید
توضیح اینکه دکل همراه اول در فاصله ۵۰ متری من قرار داره

دوستان بنده یه مودم ایرانسل TDLTE دارم . سرعت دانلودش خوبه هیچ مشکلی نداره ولی NAT Type اش Nat type 3 strict ئه . زنگ بزنم به پشتیبانی کاری برام انجام میدن؟ چون واقعا نمیشه بازی کرد باهاش .

دوستان برای گیم نت میخوام اینترنت بگیرم
adsl مغازه بخاطر سیم‌کشی های داغون امکان پذیر نیست
بنظرتون td lte ماهان نت بگیرم یا شرکت دیگه ای پیشنهاد میدید
توضیح اینکه دکل همراه اول در فاصله ۵۰ متری من قرار داره
زی تل رو یه چک بکنید من یکی از دوستام داشت برا گیم خیلی راضیه، البته که شهر به شهر و منطقه به منطقه فرق میکنه کیفیت اینترنت ولی میتونید بگید برای تست سرویس بیان ببینین چطوره

زی تل رو یه چک بکنید من یکی از دوستام داشت برا گیم خیلی راضیه، البته که شهر به شهر و منطقه به منطقه فرق میکنه کیفیت اینترنت ولی میتونید بگید برای تست سرویس بیان ببینین چطوره
زیتل پشتیبانی نمیشه توی محل ما
ماهان نت چطوره

اگه تا چند وقت پیش 100 گیگ بود الان دیگه حول و حوش 50 گیگ محدود می کنن...

باید بشینیم و تعریف کنیم که یه زمانی بود بدون محدودیت میتونستیم با یه بسته ی 20 هزار تومنی هر روز 180 گیگ دانلود کنیم.

• Like
Reactions: practiced
خب دوستان من ماهان نت گرفتم میخواستم تجربه ام رو باهاتون در میون بگذارم
بسته به پوشش و نزدیکی به دکل سرعت فرق میکنه که خب طبیعیه
من از کسی دست دوم خریدم مودم g1 با بسته 350 گیگی توی محل کار اون بنده خدا 500 کیلوبایت دانلود میداد اما توی مغازه ما نزدیک به 6 مگابایت دانلود میده
پینگم بسته به بازی و سرور بین 62 تا 110 هستش
مثلا توی فورتنایت پینگم بین 62 تا 80 میچرخه
دوتا 2 بین 90 تا 100
وارزون بین 70 تا 100
خلاصه تا الان که ما راضی بودیم مشکلی نبوده

خب دوستان من ماهان نت گرفتم میخواستم تجربه ام رو باهاتون در میون بگذارم
بسته به پوشش و نزدیکی به دکل سرعت فرق میکنه که خب طبیعیه
من از کسی دست دوم خریدم مودم g1 با بسته 350 گیگی توی محل کار اون بنده خدا 500 کیلوبایت دانلود میداد اما توی مغازه ما نزدیک به 6 مگابایت دانلود میده
پینگم بسته به بازی و سرور بین 62 تا 110 هستش
مثلا توی فورتنایت پینگم بین 62 تا 80 میچرخه
دوتا 2 بین 90 تا 100
وارزون بین 70 تا 100
خلاصه تا الان که ما راضی بودیم مشکلی نبوده
نت تایپش چیه ؟اگر 2 و open باشه بگیریم ماهم.

دوستان اینترنت شاتل موبایل که ماه های پیش کیفیت خوبی نداشت چه از نظر سرعت چه پینگ الان کاملا برعکس شده و حتی بدون dns داخل xbox جواب میده بازی آنلاین هم میشه کرد البته نت تایپش 3 هست ولی میشه بازی کرد

• Like
Reactions: ALI PUNKER
دوستان اینترنت شاتل موبایل که ماه های پیش کیفیت خوبی نداشت چه از نظر سرعت چه پینگ الان کاملا برعکس شده و حتی بدون dns داخل xbox جواب میده بازی آنلاین هم میشه کرد البته نت تایپش 3 هست ولی میشه بازی کرد
ببخشید یعنی شاتل سیمکارت زده؟؟؟

این بدون دی ان اس که میغرمایین یعنی تو تمام بخشای ایکسباکس نمیخاد یا فقط منظورتون در بازی آنلاینه؟

• Like
Reactions: Sega_genesis

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or