SiminSecret
کاربر سایت
من V2Ray دارم، خواستی در خدمتماسمش چیه خب؟
پروکسی های v2ray و امثالهم واسم جواب نمیده
من V2Ray دارم، خواستی در خدمتماسمش چیه خب؟
پروکسی های v2ray و امثالهم واسم جواب نمیده
پروتون .......................................دوستان یه v پی ان واسه من معرفی کنین که کار کنه ۱ ماهه اینا باشه دیگه نمیشه یه چرخ هم تو اینستا زد
کار نمیکنه یکی از دوستان تو تاپیکش گفت با شاتل مشکل نداره من رو همراه اول و مخابرات تک تک دی ان اس هارو تست کردم کار نکردآقا کسی dns میشناسه که واسه همراه اول میخوام الان ۲ ماهه الدن رینگ نمیتونم آنلاین بازی کنم
داستانی شده اینم
حالا شانسه ماست میریم شاتل میگیرمکار نمیکنه یکی از دوستان تو تاپیکش گفت با شاتل مشکل نداره من رو همراه اول و مخابرات تک تک دی ان اس هارو تست کردم کار نکرد
این امتحان کن من فقط رو ایرانسل امتحانش کردم شما بزن شاید جواب دادآقا کسی dns میشناسه که واسه همراه اول میخوام الان ۲ ماهه الدن رینگ نمیتونم آنلاین بازی کنم
داستانی شده اینم
منم اهوازم خواستم اول شاتل بگیرم بم ندادن کارشناسشون گفت خطت نمیکشه بعد رفتم سمت مخابرات یارو میگفت مثه اینکه کلا شاتل اینجا نداره دیگه vdsl مخابرات گرفتم بدون هیچ مشکلیحالا شانسه ماست میریم شاتل میگیرم
میبینیم با شاتل جواب نمیده
میگم vdsl شاتل کسی استفاده کرده؟ اهوازم
دمت گرم میگم سرعت دانلودت چنده؟منم اهوازم خواستم اول شاتل بگیرم بم ندادن کارشناسشون گفت خطت نمیکشه بعد رفتم سمت مخابرات یارو میگفت مثه اینکه کلا شاتل اینجا نداره دیگه vdsl مخابرات گرفتم بدون هیچ مشکلی
اگه میتونی مخابرات بگیر قیمتش کمتر مشکلی هم نداره
با الدر هم مشکلی نداره خودم داشتم قبلا آنلاین بازی میکردم
سرعت دانلود ۵ مگهدمت گرم میگم سرعت دانلودت چنده؟
پینگت چنده
کلا هزینه ۰ تا ۱۰۰ vdls ت چقدر شد؟
5مگ؟ این که خیلی سرعت کمیه ای دی اس ال تا 16 مگ داشتم راضیم نکرد بعد فورجی تی دی التی سرعتش تا 40 مگی هست یعنی واقعا اوکی با این سرعت تو دانلود و گیم آنلاین؟سرعت دانلود ۵ مگه
تو پینگ هیچ تاثیری نداره مثه همون adsl (خاورمیانه ۶۰/۷۰ )
هزینه فقط خرید مودمش یکم گرونه تقریباً دور وره ۸۰۰ باید خرج کنی
سرویس هم ماهیانه ۱۸۰ میدم ۲۵۰ گیگ