بحث و تبادل نظر در مورد اینترنت 3G,4G اپراتورهای موبایل

سلام..ایرانسل هنوز نامحدود داره؟ توی برنامش نیست هر چی نگاه کردم...یه سایتی هم زده بود نمیدونم 30 گیگ شبانه 9 هزار تومن..همونه؟
چرا هست دوست عزیز منتها به صورت انحصاری! در اپ ایرانسل فعال میشه نه عمومی یعنی اینکه شما باید ابتدا به ساکن سیم دیتای ایرانسل بخرید و شمارش توی اپش بزنید تا تعرفه های خاصش براتون فعال بشه وگرنه تا قبل از زدن شماره سیم دیتا در اپش فقط تعرفه های سیم کارت مکالمه ای رو بهتون نشون میده متاسفانه

چرا هست دوست عزیز منتها به صورت انحصاری! در اپ ایرانسل فعال میشه نه عمومی یعنی اینکه شما باید ابتدا به ساکن سیم دیتای ایرانسل بخرید و شمارش توی اپش بزنید تا تعرفه های خاصش براتون فعال بشه وگرنه تا قبل از زدن شماره سیم دیتا در اپش فقط تعرفه های سیم کارت مکالمه ای رو بهتون نشون میده متاسفانه

از کجا میشه این سیم کارت های دیتاشو خرید بدون مودم ؟

میشه لینک بدی

• Like
Reactions: playstation2
سلام..ایرانسل هنوز نامحدود داره؟ توی برنامش نیست هر چی نگاه کردم...یه سایتی هم زده بود نمیدونم 30 گیگ شبانه 9 هزار تومن..همونه؟
بله هنوز داره ولی
من منظورم سیم کارت دیتا بود یه سیم کارت جدا هست و خط نیست فقط برای دانلود هست از مراکز خرید ایرانسل میتونید تهیه کنید یا نمایندگی هاشون در شهرتون

بله هنوز داره ولی
من منظورم سیم کارت دیتا بود یه سیم کارت جدا هست و خط نیست فقط برای دانلود هست از مراکز خرید ایرانسل میتونید تهیه کنید یا نمایندگی هاشون در شهرتون
مطمعنید ایرانسل سیم کارت دیتا داره ؟ شاید 5 الی 6 سال پیش داشت ولی خیلی وقته جمع کرده رو مودم ها ام سیم کارت معلومی میده رو مودم ها td ام سیم کارت td میده که اونم رو گوشی استفاده ای نداره

مطمعنید ایرانسل سیم کارت دیتا داره ؟ شاید 5 الی 6 سال پیش داشت ولی خیلی وقته جمع کرده رو مودم ها ام سیم کارت معلومی میده رو مودم ها td ام سیم کارت td میده که اونم رو گوشی استفاده ای نداره
حقیقتا این سیم کارتی که من دارم مال چند سال پیش هست (3 سال) و دیتا هست فقط الان رو نمیدونم ولی میتونید خودتون از ایرانسل سوال کنید جواب میدن... درکل این تعرفه نامحدود که عرض کردم مال سیم کارت دیتا هست همون تعرفه ی 200 گیگ یا 100 گیگ.. باید باشه وگرنه چطور میشه استفاده کرد همین چند روز پیش شارژ کردم برای 200 گیگ
این سیم کارت من روی گوشی استفاده نداره برای حرف زدن... ولی دانلود میشه کرد... ولی میگم اگر سوالی کسی داره از خودشون بپرسید بهتره

بچه ها کسی سیم کارت شاتل گرفته ؟ بسته هاش انگار. بصرفه تر در میاد.
قیمتی هم ندارم حدود ۶۰ تومنه.
من خواستم بگیرم نشد سایتشون مشکل داره ،قراره بهم خبر بدن.
سرعت دانلود ورای افتضاح ،من دیشب و امروز تست زدم.
پول دور ریختنه.

بهترین گزینه واسه دانلود فقط ایرانسل ۲ تا ۷ صبح ۳۰ گیگ ۹ هزار تومن.

سرعت دانلود ورای افتضاح ،من دیشب و امروز تست زدم.
پول دور ریختنه.

بهترین گزینه واسه دانلود فقط ایرانسل ۲ تا ۷ صبح ۳۰ گیگ ۹ هزار تومن.
ایرانسل دارم ،همین طرح ۹ هزار تومنی استفاده میکنم .

میخواستم ببینم شاتل چجوریه

ایرانسل سیم کارت دیتا هم میشه خرید از سایتش .
اون چجوریه بسته هاش دیدم خیلی ارزون تره .

سیم کارت دیتا الان توی سایتش هست میشه خرید .
اگه این خوبه ،همینو بگیریم .

https://shop.irancell.ir/fa/product/126/سیم‌کارت مختص مودم‌های اینترنت ثابت (TD-LTE)

• Like
Reactions: Taha75
ایرانسل دارم ،همین طرح ۹ هزار تومنی استفاده میکنم .

میخواستم ببینم شاتل چجوریه

ایرانسل سیم کارت دیتا هم میشه خرید از سایتش .
اون چجوریه بسته هاش دیدم خیلی ارزون تره .
اگه از سایتای داخلی دانلود داری همراه اول بهترین گزینس یکماهه شبانه ۱تا۱۱ صبح ماهی ۲۰ت ۱۰۰گیگشو میتونی بین الملل استفاده کنی بعدش فقط داخلی میشه که محدودیتی هم نداره اگه از سرور داخلی بخوای دانلود کنی هر شب ۴۰۰-۵۰۰ گیگ شایدم بیشتر بسته به سرعتت راحت میشه دانلود کرد (اگه واسه دانلود بازی استفاده میکنید معمولا به سایتا داخلی لینک بدید میذارن رو سایت که دانلود کنید) اما اگه مصرف اینترنت بین الملل داری اذیت میکنه چون اون ۱۰۰گیگ بین الملل تمومشه باید هر سری زنگ بزنی پشتیبانی بسترو حذف کنه دوباره بگیری.
اگه امکان استفاده از نت ثابت داری که بهترین گزینس مثلا من فقط از مخابرات میتونم سرویس بگیرم ۳۰۰گیگ روزانه ۳۰۰گیگ شبانه ماهانه ۱۵۰تومن دادم یه سری از سرویس دهنده ها حجمای خیلی بهتری هم دارن نسبت به نت حجمی سیم کارت به شدت ارزونتره ولی خب اگه سوالتون فقط مربوط به نت سیم کارته اطلاع زیادی ندارم کلا هیچکدوم تو بسته های. روزانه حجم خوبی نمیدن
برای td lte هم من اطلاع دقیق ندارم چون استفاده نمیکنم دوستان نظر بدن بهتره ولی ماهان نت الان جشنواره داره td lte حجم نامحدود میده یکی از مغازه دارهایی که میشناسم تازه گرفته راضیه چند صد گیگ تا حالا دانلود کرده هم سزعت خیلی خوبه داره (که البته بسته به منطقس) هم حجمش نامحدوده ولی بدرد کسی میخوره که به شدت مصرفش بالاس سالانش ۴ تومنه حدودا ماهی ۳۵۰ درمیاد

• Like
Reactions: Taha75 and esemech

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or