بحث و تبادل نظر در مورد اینترنت 3G,4G اپراتورهای موبایل

همراه اول بعد 47 گیگ بسته رو محدود میکنه!!!
حتی تو یه بسته اینترنت 20 تومنی هم کلی تفاوت و ناعدالتی هست!
تو همین سایت من دیدم طرف گفته از بسته شبانه، 100 گیگ یا بیشتر هم گرفته یا مثلا سرعتش روی 20-30 مگ بوده ولی هیچ وقت واسه من که شهرستانم سرعت (نهایت) از 2 مگ بالاتر نرفته و حجم هم از 50 گیگ بین الملل بیشتر نشده.

همراه اول بعد 47 گیگ بسته رو محدود میکنه!!!
من این ماه گرفتم بسته شبانه همراه اول .

۱۰۰ گیگ بین الملل داره که معادل ۲۰۰ گیگ داخلیه . بعد از ۱۰۰ گیگ محدود می شوی . من الان ۱۷۵ گیگ دانلود کردم هنوز محدود نشدم

• Like
Reactions: playstation2
من این ماه گرفتم بسته شبانه همراه اول .

۱۰۰ گیگ بین الملل داره که معادل ۲۰۰ گیگ داخلیه . بعد از ۱۰۰ گیگ محدود می شوی . من الان ۱۷۵ گیگ دانلود کردم هنوز محدود نشدم
بفرما شاهد از غیب رسید :)
175 گیگ بین الملل دانلود کردی؟
چه تاریخی فعال کردی بسته رو؟

تو همین سایت من دیدم طرف گفته از بسته شبانه، 100 گیگ یا بیشتر هم گرفته یا مثلا سرعتش روی 20-30 مگ بوده ولی هیچ وقت واسه من که شهرستانم سرعت (نهایت) از 2 مگ بالاتر نرفته و حجم هم از 50 گیگ بین الملل بیشتر نشده.
بیشتر دیگه باید داخلی دانلود کرد باهاش منم 5 روز گذشته فقط داخلی 900 گیگ دانلود کردم همش بازی xbox
سرعت هم 30 تا 35 مگ
برای من به شدت به جای گوشیم وابستس سرعت
مثلا رو میزم 7 تا 12 عه سرعت پشت پنجره 15 میشه
ولی وسط وسط اتاقم روی زمین میزارمش گوشی رو میشه 30 تا 35

بحث ناعدالتی نیست اینا سیستم محدودیتشون مث بقیه چیزاشون باگ داره و تغییر میکنه، من هر ماه که میگیرم یه رفتاری نشون میده، ولی درکل اگه بیشترین استفاده رو میخواین ازش ببرین از سرور داخلی دانلود کنید. خارجی خیلی زود محدود میکنن و میره رو دویست کیلوبایت.

پ.ن: یکی نیست بهشون بگه خب احمقا بجای ۲۰ تومن ماهی صد تومن بگیرید این محدودیتای مسخره رو بردارید.

رفقا رایتل ارزش خرید داره یا نه ؟
ایرانسل و همراه اول دارم ....
اگر برا نامحدود میخای فعلا بهترین سیم کارت همون همراه اول یا ایرانسل هست یا ((سیم کارت دیتا ایرانسل)) که تعرفه ی 200 گیگی هم داره یا 100 گیگی ... خوبی ایرانسل هم اینه که مثل همراه اول بعد 50 گیگ محدود نمیکنه و همون 100 گیگ یا 200 گیگ رو میده

اگر برا نامحدود میخای فعلا بهترین سیم کارت همون همراه اول یا ایرانسل هست یا ((سیم کارت دیتا ایرانسل)) که تعرفه ی 200 گیگی هم داره یا 100 گیگی ... خوبی ایرانسل هم اینه که مثل همراه اول بعد 50 گیگ محدود نمیکنه و همون 100 گیگ یا 200 گیگ رو میده
سلام..ایرانسل هنوز نامحدود داره؟ توی برنامش نیست هر چی نگاه کردم...یه سایتی هم زده بود نمیدونم 30 گیگ شبانه 9 هزار تومن..همونه؟

• Like
رایتل 70 گیگ یه هفته ۵۰ تومن🤔😒
خوب ارزش نداره دیگه همراه اول هرچی باشه الان حدودی 70 گیگ رو میده بستش
20 تومنم هست
حالا اگر از داخلی بگیرید که دیگه مشکلی نداره کلا من بالای 600 گیگ دانلود کردم باهاش سرعتش کم نمیشه
حالا بگذریم که کلا رایتل حداقل برای من سرعت یک دهم همراه اول رو داره

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or