g - unit
کاربر سایت
همراه اول بعد 47 گیگ بسته رو محدود میکنه!!!
حتی تو یه بسته اینترنت 20 تومنی هم کلی تفاوت و ناعدالتی هست!همراه اول بعد 47 گیگ بسته رو محدود میکنه!!!
من این ماه گرفتم بسته شبانه همراه اول .همراه اول بعد 47 گیگ بسته رو محدود میکنه!!!
بفرما شاهد از غیب رسیدمن این ماه گرفتم بسته شبانه همراه اول .
۱۰۰ گیگ بین الملل داره که معادل ۲۰۰ گیگ داخلیه . بعد از ۱۰۰ گیگ محدود می شوی . من الان ۱۷۵ گیگ دانلود کردم هنوز محدود نشدم
۸۰ درصد اون ۱۷۵ گیگ داخلی بوده . ۱۸ روز پیش فعال کردمبفرما شاهد از غیب رسید
175 گیگ بین الملل دانلود کردی؟
چه تاریخی فعال کردی بسته رو؟
بیشتر دیگه باید داخلی دانلود کرد باهاش منم 5 روز گذشته فقط داخلی 900 گیگ دانلود کردم همش بازی xboxحتی تو یه بسته اینترنت 20 تومنی هم کلی تفاوت و ناعدالتی هست!
تو همین سایت من دیدم طرف گفته از بسته شبانه، 100 گیگ یا بیشتر هم گرفته یا مثلا سرعتش روی 20-30 مگ بوده ولی هیچ وقت واسه من که شهرستانم سرعت (نهایت) از 2 مگ بالاتر نرفته و حجم هم از 50 گیگ بین الملل بیشتر نشده.
بحث ناعدالتی نیست اینا سیستم محدودیتشون مث بقیه چیزاشون باگ داره و تغییر میکنه، من هر ماه که میگیرم یه رفتاری نشون میده، ولی درکل اگه بیشترین استفاده رو میخواین ازش ببرین از سرور داخلی دانلود کنید. خارجی خیلی زود محدود میکنن و میره رو دویست کیلوبایت.حتی تو یه بسته اینترنت 20 تومنی هم کلی تفاوت و ناعدالتی هست!
تو همین سایت من دیدم طرف گفته از بسته شبانه، 100 گیگ یا بیشتر هم گرفته یا مثلا سرعتش روی 20-30 مگ بوده ولی هیچ وقت واسه من که شهرستانم سرعت (نهایت) از 2 مگ بالاتر نرفته و حجم هم از 50 گیگ بین الملل بیشتر نشده.
نهرفقا رایتل ارزش خرید داره یا نه ؟
ایرانسل و همراه اول دارم ....
هرگز.رفقا رایتل ارزش خرید داره یا نه ؟
اگر برا نامحدود میخای فعلا بهترین سیم کارت همون همراه اول یا ایرانسل هست یا ((سیم کارت دیتا ایرانسل)) که تعرفه ی 200 گیگی هم داره یا 100 گیگی ... خوبی ایرانسل هم اینه که مثل همراه اول بعد 50 گیگ محدود نمیکنه و همون 100 گیگ یا 200 گیگ رو میدهرفقا رایتل ارزش خرید داره یا نه ؟
سلام..ایرانسل هنوز نامحدود داره؟ توی برنامش نیست هر چی نگاه کردم...یه سایتی هم زده بود نمیدونم 30 گیگ شبانه 9 هزار تومن..همونه؟اگر برا نامحدود میخای فعلا بهترین سیم کارت همون همراه اول یا ایرانسل هست یا ((سیم کارت دیتا ایرانسل)) که تعرفه ی 200 گیگی هم داره یا 100 گیگی ... خوبی ایرانسل هم اینه که مثل همراه اول بعد 50 گیگ محدود نمیکنه و همون 100 گیگ یا 200 گیگ رو میده
اره همون نامحدود نداره 30 گیگ 9 تومنسلام..ایرانسل هنوز نامحدود داره؟ توی برنامش نیست هر چی نگاه کردم...یه سایتی هم زده بود نمیدونم 30 گیگ شبانه 9 هزار تومن..همونه؟
خوب ارزش نداره دیگه همراه اول هرچی باشه الان حدودی 70 گیگ رو میده بستشرایتل 70 گیگ یه هفته ۵۰ تومن