بحث و تبادل نظر در مورد اینترنت 3G,4G اپراتورهای موبایل

اماده شین کم کم برا دسترسی به اینترنت باید کارت پایان خدمت + رضایت به monitoring کامل + ادرس و مشخصات کامل خودت و 5 تا از دوستانو بدیم
ریدم دهنشون چه طویله ای گیر افتادیم
امریکا و اروپا دیگه مشکل اولیشون اینه جنسیتشون چیه خودشونو they صدا بزنن یا he/she ماهم اینجا اولیه ترین حق و حقوممون ازمون میگیرن بریم رادیو گوش کنیم

می گم این بسته شبانه همراه اول چرا سرعتش اینقد پایینه از یک شب تا هفت صبح فقط 4 گیگ دانلود؟! عجیبه . قبلا یادمه سرعتش بالاتر بود . ممکنه به خاطر DNS باشه ؟ اینجوری بخام یه بازی 80 گیگی رو دانلود کنم دوماه کامل کنسولم رو شب تا صبح روشن نگه دارم که کنسول به فنا میره؟

• Like
Reactions: playstation2
خب به سلامتی کل بسته‌های مثلاً نامحدود(!) رایتل حذف شدن. تا چند وقت پیش بسته‌های خوبی داشت که منهدم شدن، ولی هنوز بسته هفتگیش بد نبود و می‌شد باهاش ۷۰ گیگابایت در هر ساعتی دانلود کرد. از ۲،۳ هفته پیش، این بسته هم حذف شد و فقط مونده بود بسته ۳ ساعته که می‌شد باهاش ۱۵ گیگ دانلود کرد و الآن دیگه از اون هم خبری نیست.
همراه اول هم که خیلی وقته به فنا رفته و اگه دو تا سیمکارت داشته باشیم، در بهترین حالت می‌شه ۱۰۰ گیگ در ماه با سرعت خوب دانلود کرد (دو تا ۵۰ گیگ).
اگه این بسته رو هم بردارن (که با توجه به اوضاع و احوال فعلی بعید نیست)، دیگه رسماً مفهوم دانلود برای خیلی‌ها مثل من از بین می‌ره و باید کنسول رو بذاریم توی جعبه و خلاص.

از همه کاربران و کسانی که به اینترنت نیازمند هستند
خواهان اعتراض جلوی دفتر وزیر ارتباطات هستیم تا برکناری ایشون و کسانی که اینترنت کشور رو مختل کردند شرایط اینترنت آزاد برای عموم مردم فراهم شه.
دوستان ابتدایی نیازهایی خودمان را صدا بزنیم .

آخه اینا چرا یه جورایی مریض و روانی ان . به جای اینکه بیشتر به فکر رفاه و رضایت مردم باشند می شینن سرچ می کنند که مردم بیشتر دلخوشیشون چیه از چی بیشتر استفاده می کنند و ... میرن همونو به فنا میدن یا محدودش می کنند یا فیلترش می کنند یا هر بلای دیگه ایی سرش میارن. به خدا اینا آدمای نرمالی نیستن عقده ایی هستند. دشمن مردم خودشون هستند. خو لامصبا چی تو اون ذهنتون می گذره ؟ یه کم به فکر رفاه مردم و رضایت مردم باشید. جای آباد تو این مملکت نذاشتن به خدا اسیر اینا شدیم آ.

می گم این بسته شبانه همراه اول چرا سرعتش اینقد پایینه از یک شب تا هفت صبح فقط 4 گیگ دانلود؟! عجیبه . قبلا یادمه سرعتش بالاتر بود . ممکنه به خاطر DNS باشه ؟ اینجوری بخام یه بازی 80 گیگی رو دانلود کنم دوماه کامل کنسولم رو شب تا صبح روشن نگه دارم که کنسول به فنا میره؟
سرعتش درسته با کنسول بودید اینطوریه احتمالا وگرنه دیشب من فورزا 5 رو دانلود کردم با سرعت 25 مگ رو کامپیوتر فکر کنم هر 4 گیگ رو زیر 10 دقیقه میگرفت یادم نیست دیگه دقیق ولی فقط دیشب 284 گیگ تونستم دانلود کنم
من بازی های کنسول رو با pc دانلود میکنم که سرعت فول بده کنسول هم روشن نمونه

خب به سلامتی کل بسته‌های مثلاً نامحدود(!) رایتل حذف شدن. تا چند وقت پیش بسته‌های خوبی داشت که منهدم شدن، ولی هنوز بسته هفتگیش بد نبود و می‌شد باهاش ۷۰ گیگابایت در هر ساعتی دانلود کرد. از ۲،۳ هفته پیش، این بسته هم حذف شد و فقط مونده بود بسته ۳ ساعته که می‌شد باهاش ۱۵ گیگ دانلود کرد و الآن دیگه از اون هم خبری نیست.
همراه اول هم که خیلی وقته به فنا رفته و اگه دو تا سیمکارت داشته باشیم، در بهترین حالت می‌شه ۱۰۰ گیگ در ماه با سرعت خوب دانلود کرد (دو تا ۵۰ گیگ).
اگه این بسته رو هم بردارن (که با توجه به اوضاع و احوال فعلی بعید نیست)، دیگه رسماً مفهوم دانلود برای خیلی‌ها مثل من از بین می‌ره و باید کنسول رو بذاریم توی جعبه و خلاص.
از سرور های نیم بها باید استفاده کرد الان من با یه سیمکارت 280 گیگ با سرعت کامل دانلود کردم همش نیم بها بوده یعنی حدود 140 گیگ ولی هنوزم فکر کنم محدود نشده سرعتم نمیدونم چرا

• Like
Reactions: Dinosaur
از سرور های نیم بها باید استفاده کرد الان من با یه سیمکارت 280 گیگ با سرعت کامل دانلود کردم همش نیم بها بوده یعنی حدود 140 گیگ ولی هنوزم فکر کنم محدود نشده سرعتم نمیدونم چرا
با پلی استیشن می‌شه راحت توی کامپیوتر دانلود کرد و بعد منتقل کرد به کنسول، ولی توی اکس باکس خیلی دنگ و فنگ داره و من ترجیح می‌دم سراغش نرم! :دی

سرعتش درسته با کنسول بودید اینطوریه احتمالا وگرنه دیشب من فورزا 5 رو دانلود کردم با سرعت 25 مگ رو کامپیوتر فکر کنم هر 4 گیگ رو زیر 10 دقیقه میگرفت یادم نیست دیگه دقیق ولی فقط دیشب 284 گیگ تونستم دانلود کنم
من بازی های کنسول رو با pc دانلود میکنم که سرعت فول بده کنسول هم روشن نمونه

سرور داخلی محدودیتی نداره من نزدیک ۶
۵۰۰-۶۰۰ گیگ فک کنم تو یه ماه دانلود کردم
با پلی استیشن می‌شه راحت توی کامپیوتر دانلود کرد و بعد منتقل کرد به کنسول، ولی توی اکس باکس خیلی دنگ و فنگ داره و من ترجیح می‌دم سراغش نرم! :D
با هارد راحته کافیه وصل کنید به سیستم کپی کنید تو هارد ولی مشکل اصلیش اینه که هیچ سایتی دیتا هارو نداره اون معدود بازیایی که دیتاشون هست هم اکثرا ورژنای قدیمیه که نمیشه استفاده کرد

سرور داخلی محدودیتی نداره من نزدیک ۶
۵۰۰-۶۰۰ گیگ فک کنم تو یه ماه دانلود کردم

با هارد راحته کافیه وصل کنید به سیستم کپی کنید تو هارد ولی مشکل اصلیش اینه که هیچ سایتی دیتا هارو نداره اون معدود بازیایی که دیتاشون هست هم اکثرا ورژنای قدیمیه که نمیشه استفاده کرد
عهههههههههههههههههه پس همینه
میگم چرا راحت دارم دانلود میکنم خوب این سایت هایی که نیم بها میکنن چی ؟ الان یه سایت هست رایگان نیم بها میکنه اون جوابه برای اینکار ؟

سایت p30day من دارم بازی ها رو میگیرم دیتاهاش تا حدی قدیمیه درسته ولی مثلا BF 2042 رو گرفتم ریختم رو کنسول کلا 2 گیگ اپدیت نیاز داشت
راحت دانلود کردم با سرعت بالا

با پلی استیشن می‌شه راحت توی کامپیوتر دانلود کرد و بعد منتقل کرد به کنسول، ولی توی اکس باکس خیلی دنگ و فنگ داره و من ترجیح می‌دم سراغش نرم! :D
شما تو تاپیک

لینک های استخراج شده توسط برنامه Bay Life: Revolt برای شبکه Xbox Live​

بگو چه بازی میخوای من همون روز لینکش رو میزارم :D
یه راه دیگه که خود من انجام میدم دانلود از سایت p30day عه هم دانلود سرعت بالا عه هم نیم بها هم دنگ و فنگ گیر اوردن لینک از روی سرور های مایکرو رو نداره
دیتا هاش هم زیاد قدیمی نیست تازه یکی میگفت بهشون لینک بدی چند روز بعد میزارن رو سایتشون بازی رو

دوستانی که مشکل سرعت دانلود از همراه اول رو دارن باید اینو در نظر داشته باشن که شادوساکس که مرد!
تنها راهی که باقی مونده تبدیل لینک به نیم بها هست. اونم سایت هاش و ربات هاش مرد!

میمونه لیچ کردن فایلتون به آپلودسنتر نیم بها

مثلا اکانت آپلودبوی بخرید لینک هارو بدید براتون تو سرور ایران لیچ کنه و بعد نیم بها و سرعت بالا دانلود کنید. اونم محدودیت داره! اندازه فایل نمیتونه بیشتر از 20 گیگ باشه و میزان آپلود روزانه هم 10 درصد اشتراکی که خریدید. مثلا یک ماهه یک ترابایت بخرید میشه روزی 100 گیگ لیچ کرد. به درد کنسول و اینا نمیخوره فقط روی پی سی جوابه که فایل رو بگیرید و بعد منتقلش کنید به کنسول.

دوستانی که مشکل سرعت دانلود از همراه اول رو دارن باید اینو در نظر داشته باشن که شادوساکس که مرد!
تنها راهی که باقی مونده تبدیل لینک به نیم بها هست. اونم سایت هاش و ربات هاش مرد!

میمونه لیچ کردن فایلتون به آپلودسنتر نیم بها

مثلا اکانت آپلودبوی بخرید لینک هارو بدید براتون تو سرور ایران لیچ کنه و بعد نیم بها و سرعت بالا دانلود کنید. اونم محدودیت داره! اندازه فایل نمیتونه بیشتر از 20 گیگ باشه و میزان آپلود روزانه هم 10 درصد اشتراکی که خریدید. مثلا یک ماهه یک ترابایت بخرید میشه روزی 100 گیگ لیچ کرد. به درد کنسول و اینا نمیخوره فقط روی پی سی جوابه که فایل رو بگیرید و بعد منتقلش کنید به کنسول.
یه سایت لینک نیم هست تست کردم کار کرد برام دیشب
البته اونو با اینترنت شاتل دانلود کردم
ولی درست بود نیم بها حساب کرده بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or