barney stinson
کاربر سایت
الان من با دانلود از سایت های نیم بها با بسته همراه اول تونستم تا اینجا 280 گیگ بدون کم شدن سرعت دانلود کنم
سرعتش درسته با کنسول بودید اینطوریه احتمالا وگرنه دیشب من فورزا 5 رو دانلود کردم با سرعت 25 مگ رو کامپیوتر فکر کنم هر 4 گیگ رو زیر 10 دقیقه میگرفت یادم نیست دیگه دقیق ولی فقط دیشب 284 گیگ تونستم دانلود کنممی گم این بسته شبانه همراه اول چرا سرعتش اینقد پایینه از یک شب تا هفت صبح فقط 4 گیگ دانلود؟! عجیبه . قبلا یادمه سرعتش بالاتر بود . ممکنه به خاطر DNS باشه ؟ اینجوری بخام یه بازی 80 گیگی رو دانلود کنم دوماه کامل کنسولم رو شب تا صبح روشن نگه دارم که کنسول به فنا میره؟
از سرور های نیم بها باید استفاده کرد الان من با یه سیمکارت 280 گیگ با سرعت کامل دانلود کردم همش نیم بها بوده یعنی حدود 140 گیگ ولی هنوزم فکر کنم محدود نشده سرعتم نمیدونم چراخب به سلامتی کل بستههای مثلاً نامحدود(!) رایتل حذف شدن. تا چند وقت پیش بستههای خوبی داشت که منهدم شدن، ولی هنوز بسته هفتگیش بد نبود و میشد باهاش ۷۰ گیگابایت در هر ساعتی دانلود کرد. از ۲،۳ هفته پیش، این بسته هم حذف شد و فقط مونده بود بسته ۳ ساعته که میشد باهاش ۱۵ گیگ دانلود کرد و الآن دیگه از اون هم خبری نیست.
همراه اول هم که خیلی وقته به فنا رفته و اگه دو تا سیمکارت داشته باشیم، در بهترین حالت میشه ۱۰۰ گیگ در ماه با سرعت خوب دانلود کرد (دو تا ۵۰ گیگ).
اگه این بسته رو هم بردارن (که با توجه به اوضاع و احوال فعلی بعید نیست)، دیگه رسماً مفهوم دانلود برای خیلیها مثل من از بین میره و باید کنسول رو بذاریم توی جعبه و خلاص.
با پلی استیشن میشه راحت توی کامپیوتر دانلود کرد و بعد منتقل کرد به کنسول، ولی توی اکس باکس خیلی دنگ و فنگ داره و من ترجیح میدم سراغش نرم!از سرور های نیم بها باید استفاده کرد الان من با یه سیمکارت 280 گیگ با سرعت کامل دانلود کردم همش نیم بها بوده یعنی حدود 140 گیگ ولی هنوزم فکر کنم محدود نشده سرعتم نمیدونم چرا
سرور داخلی محدودیتی نداره من نزدیک ۶سرعتش درسته با کنسول بودید اینطوریه احتمالا وگرنه دیشب من فورزا 5 رو دانلود کردم با سرعت 25 مگ رو کامپیوتر فکر کنم هر 4 گیگ رو زیر 10 دقیقه میگرفت یادم نیست دیگه دقیق ولی فقط دیشب 284 گیگ تونستم دانلود کنم
من بازی های کنسول رو با pc دانلود میکنم که سرعت فول بده کنسول هم روشن نمونه
از سرور های نیم بها باید استفاده کرد الان من با یه سیمکارت 280 گیگ با سرعت کامل دانلود کردم همش نیم بها بوده یعنی حدود 140 گیگ ولی هنوزم فکر کنم محدود نشده سرعتم نمیدونم چرا
با هارد راحته کافیه وصل کنید به سیستم کپی کنید تو هارد ولی مشکل اصلیش اینه که هیچ سایتی دیتا هارو نداره اون معدود بازیایی که دیتاشون هست هم اکثرا ورژنای قدیمیه که نمیشه استفاده کردبا پلی استیشن میشه راحت توی کامپیوتر دانلود کرد و بعد منتقل کرد به کنسول، ولی توی اکس باکس خیلی دنگ و فنگ داره و من ترجیح میدم سراغش نرم!
عهههههههههههههههههه پس همینهسرور داخلی محدودیتی نداره من نزدیک ۶
۵۰۰-۶۰۰ گیگ فک کنم تو یه ماه دانلود کردم
با هارد راحته کافیه وصل کنید به سیستم کپی کنید تو هارد ولی مشکل اصلیش اینه که هیچ سایتی دیتا هارو نداره اون معدود بازیایی که دیتاشون هست هم اکثرا ورژنای قدیمیه که نمیشه استفاده کرد
شما تو تاپیکبا پلی استیشن میشه راحت توی کامپیوتر دانلود کرد و بعد منتقل کرد به کنسول، ولی توی اکس باکس خیلی دنگ و فنگ داره و من ترجیح میدم سراغش نرم!
یه سایت لینک نیم هست تست کردم کار کرد برام دیشبدوستانی که مشکل سرعت دانلود از همراه اول رو دارن باید اینو در نظر داشته باشن که شادوساکس که مرد!
تنها راهی که باقی مونده تبدیل لینک به نیم بها هست. اونم سایت هاش و ربات هاش مرد!
میمونه لیچ کردن فایلتون به آپلودسنتر نیم بها
مثلا اکانت آپلودبوی بخرید لینک هارو بدید براتون تو سرور ایران لیچ کنه و بعد نیم بها و سرعت بالا دانلود کنید. اونم محدودیت داره! اندازه فایل نمیتونه بیشتر از 20 گیگ باشه و میزان آپلود روزانه هم 10 درصد اشتراکی که خریدید. مثلا یک ماهه یک ترابایت بخرید میشه روزی 100 گیگ لیچ کرد. به درد کنسول و اینا نمیخوره فقط روی پی سی جوابه که فایل رو بگیرید و بعد منتقلش کنید به کنسول.
بفرست امشب تست کنمیه سایت لینک نیم هست تست کردم کار کرد برام دیشب
البته اونو با اینترنت شاتل دانلود کردم
ولی درست بود نیم بها حساب کرده بود