بهش cell tower lock میگن ولی تو پنل رسمی پیدا نمیکنی. آنلاین و اینا هم دنبالش نرو چون هم به شدت سخت گیر میاد (اکثر سایت ها هم ایرانی نیستن) و هم این که برای این مدل اکثر اوقات نیاز به باز شدن مودم و ... هست که به دردسرش نمی ارزه.من این خیلی وقت پیش بردم آنلاک کردم که سیمکارتای بیشتری بخوره طرف میگفت برات کاریش میکنم از روز اولشم بهتر میشه سرعتش ولی حرفی از این قضیه قفل دکل نزد اصطلاح انگلیسیش نمیدونی چیه از تو تنظیمات مودم برم چک کنم و اینکه این فریموری که میگی از توی نت گیر میاد چون فک کنم غیر قانونی لینکاشون برداشته باشن درست نمیگم
یه زمان فروم همسایه (p30world) بچه ها حرفه ای کار میکردن رو فریمور و webui مودم ها که متاسفانه اکثرا رفتن. بدی همون نفر برات اوکی کنه مطمئن تره
من خودم روی کاغذ b622 رو به خاطر پشتیبانی از باندهای بیشتر و تجمیع بهتر پیشنهاد میکنم، ولی hws32 و hws33 مودم های عجیب غریبی ـن هنوز درست معلوم نشده چرا این قدر عملکردشون خوبه، یه سری میگن مثلا برای ایرانسل به خاطر خلوت بودن باند 1 ـه ولی شما دستی هم لاک کنی این باند رو روی مودم های دیگه بازم اندازه این دو تا سرعت دانلود نمیده.درود بر شما، خیلی ممنون از توضیحتون
بین b622 و hws33 کدوم رو پیشنهاد میدین؟