بحث و تبادل نظر در مورد اینترنت 3G,4G اپراتورهای موبایل

من این خیلی وقت پیش بردم آنلاک کردم که سیمکارتای بیشتری بخوره طرف میگفت برات کاریش میکنم از روز اولشم بهتر میشه سرعتش ولی حرفی از این قضیه قفل دکل نزد اصطلاح انگلیسیش نمیدونی چیه از تو تنظیمات مودم برم چک کنم و اینکه این فریموری که میگی از توی نت گیر میاد چون فک کنم غیر قانونی لینکاشون برداشته باشن درست نمیگم
بهش cell tower lock میگن ولی تو پنل رسمی پیدا نمیکنی. آنلاین و اینا هم دنبالش نرو چون هم به شدت سخت گیر میاد (اکثر سایت ها هم ایرانی نیستن) و هم این که برای این مدل اکثر اوقات نیاز به باز شدن مودم و ... هست که به دردسرش نمی ارزه.
یه زمان فروم همسایه (p30world) بچه ها حرفه ای کار میکردن رو فریمور و webui مودم ها که متاسفانه اکثرا رفتن. بدی همون نفر برات اوکی کنه مطمئن تره

درود بر شما، خیلی ممنون از توضیحتون
بین b622 و hws33 کدوم رو پیشنهاد میدین؟
من خودم روی کاغذ b622 رو به خاطر پشتیبانی از باندهای بیشتر و تجمیع بهتر پیشنهاد میکنم، ولی hws32 و hws33 مودم های عجیب غریبی ـن :D هنوز درست معلوم نشده چرا این قدر عملکردشون خوبه، یه سری میگن مثلا برای ایرانسل به خاطر خلوت بودن باند 1 ـه ولی شما دستی هم لاک کنی این باند رو روی مودم های دیگه بازم اندازه این دو تا سرعت دانلود نمیده.

بهش cell tower lock میگن ولی تو پنل رسمی پیدا نمیکنی. آنلاین و اینا هم دنبالش نرو چون هم به شدت سخت گیر میاد (اکثر سایت ها هم ایرانی نیستن) و هم این که برای این مدل اکثر اوقات نیاز به باز شدن مودم و ... هست که به دردسرش نمی ارزه.
یه زمان فروم همسایه (p30world) بچه ها حرفه ای کار میکردن رو فریمور و webui مودم ها که متاسفانه اکثرا رفتن. بدی همون نفر برات اوکی کنه مطمئن تره

من خودم روی کاغذ b622 رو به خاطر پشتیبانی از باندهای بیشتر و تجمیع بهتر پیشنهاد میکنم، ولی hws32 و hws33 مودم های عجیب غریبی ـن :D هنوز درست معلوم نشده چرا این قدر عملکردشون خوبه، یه سری میگن مثلا برای ایرانسل به خاطر خلوت بودن باند 1 ـه ولی شما دستی هم لاک کنی این باند رو روی مودم های دیگه بازم اندازه این دو تا سرعت دانلود نمیده.
منم قضیه این عملکرد رو خیلی شنیدم، تست هاشم دیدم خیلی سرعتش بالا بود، واسه همین دو دل شدم بین b622 و hws33 ... قبلا h1 ایرانسل داشتم خوب بود راضی بودم
بازم ممنون لطف کردی داداش

سرعت اینترنت برای شمام به شکل محسوسی کم نشده امروز؟

سایتای خارجی خیلی دیرتر لود میشن و فشار شکنها هم چه رو گوشی و چه سیستم سرعت لازم ندارن
کلا از امروز صبح مشکلات جدیدی برای اینترنت درست کردن
الان بازی های سری Call of duty کلا اجرا نمیشن و نمیشه انلاین بازی کرد
در کل اینجا چیزی قرار نیست بهتر بشه همیشه رو به بدتر شدن میره

• Like
Reactions: bayern_vahid
از صبح اینترنت ایرانسل به کل قطع شده!سر یه آزمون سراسری که n مدل دیگه میشه مدیریتش کرد، نت ایرانسل به کل قطع شده و کار من از صبح خوابیده!
جالبه همراه اول کار میکنه ولی فقط داخلیارو باز میکنه.
تازه الان میگن سوالا بازم لو رفته :))

دفعه بعدی بنظرم ببرن بچه ها رو عمق 20 کیلومتری زمین + برقا هم خاموش شاید نتیجه داد

رسما ر$دن اینا! اینترنت که قشنگ تر زدن توش... بعد یارو میاد جلو دوربین میگه اینترنت فیلتره؟ نه فیلتر نیست کی گفته؟

جدا دیوونه خونس این مملکت!

دوستان من میخوام برای آنلاین گیمینگ از این td-lte ها بگیرم
مودم چی بگیرم؟ سیم کارت چی بگیرم؟ dns ست میشه کرد رو اینا؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
اگه واقعا راه دیگه ای نداری بگیر وگرنه اصلا بدرد بازی آنلاین نمیخوره.بدترین adsl هم پینگ بهتری از tdlte میده
ولی سرعتش اگه جایی باشه که خوب آنتن بده نسبتا خوبه(ولی همینم مثل موبایله،نوسان زیاد داره)

اگه واقعا راه دیگه ای نداری بگیر وگرنه اصلا بدرد بازی آنلاین نمیخوره.بدترین adsl هم پینگ بهتری از tdlte میده
ولی سرعتش اگه جایی باشه که خوب آنتن بده نسبتا خوبه(ولی همینم مثل موبایله،نوسان زیاد داره)
بخدا خستمون کرده این مخابرات، الان این td هیچ جوره جواب نیست برای گیم؟

بخدا خستمون کرده این مخابرات، الان این td هیچ جوره جواب نیست برای گیم؟
من مبین نت دارم و پینگش با همراه اول یکیه.مثلا با صبانت تو فیفا پینگ حدود 80 هست ولی مبین نت حدود .120
شما به نظرم اول با موبایلت بازی که میخوای تست کن بعد با نت مخابراتت مقایسه کن .هر چند بعید میدونم پینگ بهتری بده

من مبین نت دارم و پینگش با همراه اول یکیه.مثلا با صبانت تو فیفا پینگ حدود 80 هست ولی مبین نت حدود .120
شما به نظرم اول با موبایلت بازی که میخوای تست کن بعد با نت مخابراتت مقایسه کن .هر چند بعید میدونم پینگ بهتری بده
شما باهمراه اول پکت لاست نداری تو بازی؟؟؟..مثلا من تو بتلفیلد پینگم ۱۲۰ با همرا اول ولی تیرها دیر رحیستر میشن

شما باهمراه اول پکت لاست نداری تو بازی؟؟؟..مثلا من تو بتلفیلد پینگم ۱۲۰ با همرا اول ولی تیرها دیر رحیستر میشن
چرا داشت ولی من الان با همراه اول بازی نمیکنم.یه مدت کابل تلفن دزد برده بود مجبور بودم استفاده کنم بعدشم مبین نت گرفتم ولی هیچکدوم بدرد گیم نمیخورد.

ولی به نظرم این که میگید بیشتر مال پینگ بالا هست،پکت لاست به نظرم تاثیرش اینطوریه که هی قطع و وصل شدنهای خیلی ریز ایجاد میکنه یا اینکه هی بازی تند و کند میشه

چرا داشت ولی من الان با همراه اول بازی نمیکنم.یه مدت کابل تلفن دزد برده بود مجبور بودم استفاده کنم بعدشم مبین نت گرفتم ولی هیچکدوم بدرد گیم نمیخورد.

ولی به نظرم این که میگید بیشتر مال پینگ بالا هست،پکت لاست به نظرم تاثیرش اینطوریه که هی قطع و وصل شدنهای خیلی ریز ایجاد میکنه یا اینکه هی بازی تند و کند میشه
نمیدونم مشکل چیه ولی با همرا اول تیر میزنم دیر رجیستر میشه.نگاه به اسکوربورد میکنم ۱۲۰ زده.در صورتیکه با adsl بازی میکردم حتی پینگم ۱۴۰ یا ۱۵۰ بود ولی به این شدیدی همرا اول نیست

• Like
Reactions: playstation2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or