بحث و تبادل نظر در مورد اینترنت 3G,4G اپراتورهای موبایل

پایان رفع تحریم های اینترنتی ایالات متحده امپریالیستی جهانخوار علیه ملت مظلوم
همین الان یهویی :x 👇

View attachment 281518

:D:)):)):))
سایت اصلی + قسمت لاگین تست کرده بودم باز شده (قبلا حتی میخواستی وارد اکانت هم بشی همین ارور میداد)

این قسمت help عه که تو عکس گذاشتی الان دیدم برا منم همین میاد

سلام دوستان وقتتون بخیر نمی‌دونم اینجا این سوال رو بپرسم یا نه ولی اگر نه که پیشاپیش عذر خواهم ...
یک سوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید
میخواستم مودم g1 رو بگیرم تا اینکه دیدم مودم b622 قیمتش ۴ میلیون تومان هستش که خیلی برام جالب اومد و البته تعجب کردم
مودم b612 رو تو بازار بین ۴.۵ الی ۶ تومان هستش
مگه 622 جدید تر نیست ؟!
چرا قیمتش پایین تره با گارانتی اونم

بعد مورد دیگ اینه که میگن خودش آنلاکه
راسته ؟ یعنی مشکل پیش نمیاد ؟
می‌خوام tdlt ایرانسل بندازم روش

پیشاپیش ممنون از راهنماییتون

سلام دوستان وقتتون بخیر نمی‌دونم اینجا این سوال رو بپرسم یا نه ولی اگر نه که پیشاپیش عذر خواهم ...
یک سوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید
میخواستم مودم g1 رو بگیرم تا اینکه دیدم مودم b622 قیمتش ۴ میلیون تومان هستش که خیلی برام جالب اومد و البته تعجب کردم
مودم b612 رو تو بازار بین ۴.۵ الی ۶ تومان هستش
مگه 622 جدید تر نیست ؟!
چرا قیمتش پایین تره با گارانتی اونم

بعد مورد دیگ اینه که میگن خودش آنلاکه
راسته ؟ یعنی مشکل پیش نمیاد ؟
می‌خوام tdlt ایرانسل بندازم روش

پیشاپیش ممنون از راهنماییتون
درود
علت اصلی نایاب بودن مودم b612 هست + قابلیت قفل دکل با دستکاری فریمور این مودم وجود داره که برای مودم های جدیدتر مثل b622 هنوز راهی پیدا نشده.
پیشنهاد من خرید b622 هست از اون جایی که اکثر b612 ها استوکن و قابشون تعویض شده.

درود
علت اصلی نایاب بودن مودم b612 هست + قابلیت قفل دکل با دستکاری فریمور این مودم وجود داره که برای مودم های جدیدتر مثل b622 هنوز راهی پیدا نشده.
من b612دارم البته ایرانسل بهش میگه tfi60:D منظورتون از قابلیت قفل دکل چیه بیشتر توضیح میدید دوست عزیز

من b612دارم البته ایرانسل بهش میگه tfi60:D منظورتون از قابلیت قفل دکل چیه بیشتر توضیح میدید دوست عزیز
آره همون i60-h1 ایرانسل :D من رو مودم خودم امتحانش نکردم ولی این طوریه که بعد از آنلاک مودم و نصب اون فریمور خاص، تو پنل یه بخش اضافه میشه که باهاش میتونی سیگنال رو روی یه دکل دلخواه قفل کنی.
داستان اینه که مودما کلا به نزدیک ترین دکل به لحاظ کیفیت سیگنال وصل میشن. حالا این نزدیک ترین دکل با بهترین پارامترهای رادیویی، اصلا لزومی نداره که سرعت خوبی هم داشته باشه! (به خاطر تعداد یوزرهای متصل به اون دکل و ...) و این وسط شما ممکنه یه دکل پیدا کنی 100 متر دورتر از همین دکل با کیفیت سیگنال افتضاح، ولی سرعت بالاتری بهت بده نسبت به دکل نزدیک تر. این جا خب مجبوری برای این که سرعت بهتره رو داشته باشی، مودم رو قفل کنی روی اون دکل دورتره و گرنه مودم دائما وصل میشه به سل با بهترین شرایط آنتن دهی و کاری اصلا نداره به این که سرعت اینترنت نداره روی کدوم بهتره و کدومش خلوت تره.

• Like
Reactions: reza8
آره همون i60-h1 ایرانسل :D من رو مودم خودم امتحانش نکردم ولی این طوریه که بعد از آنلاک مودم و نصب اون فریمور خاص، تو پنل یه بخش اضافه میشه که باهاش میتونی سیگنال رو روی یه دکل دلخواه قفل کنی.
داستان اینه که مودما کلا به نزدیک ترین دکل به لحاظ کیفیت سیگنال وصل میشن. حالا این نزدیک ترین دکل با بهترین پارامترهای رادیویی، اصلا لزومی نداره که سرعت خوبی هم داشته باشه! (به خاطر تعداد یوزرهای متصل به اون دکل و ...) و این وسط شما ممکنه یه دکل پیدا کنی 100 متر دورتر از همین دکل با کیفیت سیگنال افتضاح، ولی سرعت بالاتری بهت بده نسبت به دکل نزدیک تر. این جا خب مجبوری برای این که سرعت بهتره رو داشته باشی، مودم رو قفل کنی روی اون دکل دورتره و گرنه مودم دائما وصل میشه به سل با بهترین شرایط آنتن دهی و کاری اصلا نداره به این که سرعت اینترنت نداره روی کدوم بهتره و کدومش خلوت تره.
من این خیلی وقت پیش بردم آنلاک کردم که سیمکارتای بیشتری بخوره طرف میگفت برات کاریش میکنم از روز اولشم بهتر میشه سرعتش ولی حرفی از این قضیه قفل دکل نزد اصطلاح انگلیسیش نمیدونی چیه از تو تنظیمات مودم برم چک کنم و اینکه این فریموری که میگی از توی نت گیر میاد چون فک کنم غیر قانونی لینکاشون برداشته باشن درست نمیگم

چیز پی ان"Like" کلا انگار پیچونده.یه سرویس جدید(غیر از آی پی ثابت) به نام پرایوت گذاشته بود تو سایتش.یه ماهش 260 بود.(سرور بدون یوزر پس).من گرفتم.فقط یک روز کار کرد.چند روزه پشتیبانیش هم جواب نمیده.
گفتم بگم کسی متضرر نشه.

چیز پی ان"Like" کلا انگار پیچونده.یه سرویس جدید(غیر از آی پی ثابت) به نام پرایوت گذاشته بود تو سایتش.یه ماهش 260 بود.(سرور بدون یوزر پس).من گرفتم.فقط یک روز کار کرد.چند روزه پشتیبانیش هم جواب نمیده.
گفتم بگم کسی متضرر نشه.
الان باقی سرویسای اینطوری هم نابودن مثلا من کانفیگ شخصی دارم به زور کانکت میشم
آدم وی پی اس بگیره خودش بهتره

الان باقی سرویسای اینطوری هم نابودن مثلا من کانفیگ شخصی دارم به زور کانکت میشم
آدم وی پی اس بگیره خودش بهتره
موضوع اینه که تا هفته پیش حداقل جواب میداد پشتیبانیش.
الان هم چک کردم اون سرویس پرایوت رو برداشتن.مشکوکه خیلی.من یه ماهه گرفتم خوشبختانه.
کلا اسیریم دیگه تو این زندان.

موضوع اینه که تا هفته پیش حداقل جواب میداد پشتیبانیش.
الان هم چک کردم اون سرویس پرایوت رو برداشتن.مشکوکه خیلی.من یه ماهه گرفتم خوشبختانه.
کلا اسیریم دیگه تو این زندان.
من عادیش بودم جواب نمیداد
رفتم باقی سرویسای ایرانیم دیدم همین بود
این سرویس 250 تومنیش هم دیدم ولی خوب قیمتش در حد یه وی پی اس بود
به نظرم بهترین گزینه اینه که یکی بره یه وی پی اس بگیره بین 4-5 نفر تقسیم کنه

• Like
Reactions: Tatsumaru
گفتم بگم کسی متضرر نشه.
حتی اگه کل ماه با اخرین سرعتم وصل بشه ۲۶۰ نمیارزه والا :D
اگه رو گوشی استفاده میگنید چیتا چیز پی ان سرور تروجان داره از وقتی استفاده میکنم تا حالا بدون قطعی و مشکل بوده نیاز به عوض کردنم نداشته اصلا یک ماهه بگیرید تست کنید خوب بود پلن یکسالش ۴۰۰ تومنه من یکماهم تمومشه یکساله میگیرم ازش
(البته من از رو سیستم رفتم قسمت تروجانش میزنه فقط واسه ایفون هست و با ایفون اون بخش رو باز میکنه حالا اینکه میشه رو اندروید هم استفادش کرد یا نه رو نمیدونم کانفیگ رو که با افزونه مرورگر میشه دور زد فکر کنه ایفون هست کانفیگو بده اما رو اندرویدم جواب میده یا نه رو نمیدونم رو ایفون که مشکلی نداشتم باهاش)
رو نت همراه اول نمیشه DNS زد؟
برای وصل شدن به اپیک و ...
هات اسپات باید بکنید رو دیوایس دیگه ای اونجا دی ان اس بزنید مستقیم رو خود گوشی که خط روشه نه نمیشه

• Like
Reactions: Tatsumaru
درود
درود بر شما، خیلی ممنون از توضیحتون
بین b622 و hws33 کدوم رو پیشنهاد میدین؟

• Like
Reactions: mobile1199
دوستان دیگه شدوساکس و اینا گیر نمیاد برای دور زدن اینترنت همراه اول ؟ برای دانلود بازی میخوام به شکل عادی بعد از 50 گیگ دانلود سرعتم رو نابود میکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or