بحث و تبادل نظر در مورد اینترنت 3G,4G اپراتورهای موبایل

نمیدونم مشکل چیه ولی با همرا اول تیر میزنم دیر رجیستر میشه.نگاه به اسکوربورد میکنم ۱۲۰ زده.در صورتیکه با adsl بازی میکردم حتی پینگم ۱۴۰ یا ۱۵۰ بود ولی به این شدیدی همرا اول نیست
خب تو cmd یه پینگ بگیر معلوم میشه اگه نمیدونی اینو تایپ کن:

ping 4.2.2.4 -t

یه چند دقیقه صبر کن ببین پکت لاست داره یا نه

من مبین نت دارم و پینگش با همراه اول یکیه.مثلا با صبانت تو فیفا پینگ حدود 80 هست ولی مبین نت حدود .120
شما به نظرم اول با موبایلت بازی که میخوای تست کن بعد با نت مخابراتت مقایسه کن .هر چند بعید میدونم پینگ بهتری بده
سلام

از چه قند شکنی استفاده میکنید ؟

• Like
Reactions: playstation2
QUOTE="hamid_barca, post: 5227307, member: 5174"]
تو خصوصی که جواب پیامتون رو دادم نکنه هنوز نرسیده به دستتون!!! :D
[/QUOTE]
ممنونم
نمیدونم چرا علامت نزده بود که پیام جدید اومده

الان دیدم

آخرین ویرایش:
از پکت لاست بالا تا لیتنسی بالا با سرور و پرش ناگهانی لیتنسی همش رو داری برای همین تیر میزنی ریجستر نمیشه رو داغون ترین حالت ممکنه داری بازی میکنی :D
پس برم بمیرم :D
حالا میخوام بدونم اونایی که همرا اول دارن مشکلات منو دارن یا فقط منطقه ما داغونه؟؟؟

پس برم بمیرم :D
حالا میخوام بدونم اونایی که همرا اول دارن مشکلات منو دارن یا فقط منطقه ما داغونه؟؟؟
همراه اول از هرکی پرسیدم از بعد اختلال ها همینطوریه. پینگو میزنه مثلا ۱۲۰ ولی در عمل بیشتر شبیه ۳۰۰-۴۰۰ئه.

همراه اول از هرکی پرسیدم از بعد اختلال ها همینطوریه. پینگو میزنه مثلا ۱۲۰ ولی در عمل بیشتر شبیه ۳۰۰-۴۰۰ئه.
یه مشکلی که من بهش برخوردم چه تو adsl یا همراه اول یا tdlte اینه که الان همشون همون پینگهایی رو که5-6 ماه پیش بود رو نشون میده.مثلا من فیفا اگه 6 ماه پیش پینگ 75 میگرفتم الان هم ظاهرا همون 75 رو نشون میده ولی بازی به شدت لگ و دیلی داره.
یکی از بچه های تاپیک فیفا یه نظریه داشت که،درسته همون پینگ قبلی رو نشون میده ولی چون سرعت آپلود به شدت کم شده این لگ و دیلی ایجاد شده.نمیدونم به لحاظ علمی چقدر این حرف درسته ولی این پینگ 75ای که الان میگیرم با اون پینگ 75 که 6 ماه پیش میگرفتم خیلی فرق داره

• Like
Reactions: Siavash_MH
یه مشکلی که من بهش برخوردم چه تو adsl یا همراه اول یا tdlte اینه که الان همشون همون پینگهایی رو که5-6 ماه پیش بود رو نشون میده.مثلا من فیفا اگه 6 ماه پیش پینگ 75 میگرفتم الان هم ظاهرا همون 75 رو نشون میده ولی بازی به شدت لگ و دیلی داره.
یکی از بچه های تاپیک فیفا یه نظریه داشت که،درسته همون پینگ قبلی رو نشون میده ولی چون سرعت آپلود به شدت کم شده این لگ و دیلی ایجاد شده.نمیدونم به لحاظ علمی چقدر این حرف درسته ولی این پینگ 75ای که الان میگیرم با اون پینگ 75 که 6 ماه پیش میگرفتم خیلی فرق داره
کاملا میتونه درست باشه اون سرعت اپلود چون تو خیلی از نت ها اپلود بسته شده میشه گفت
ولی الان برای مثلا بتلفیلد و فیفا نت شاتل عالیه من تو xbox بدون dns بهشون وصل میشم پینگم هم اگر میزنه 70 همون 70 عه اصلا حس نمیکنم بیشتره
ولی تو بازی مثل mw2 مشکل داره کلا با dns و هیچی بازش نمیکنه

• Like
Reactions: hamid_barca

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or