بحث و تبادل نظر در مورد اینترنت 3G,4G اپراتورهای موبایل

شبانه همراه اول جدیدا یکسری از لینک های داخلی هم 256 کیلوبایت شد سرعتم 💩
احتمالا شاید رفتی توی بلک لیست پر مصرف های بلند بالای همراه آخر . ( اون ۱۰۰ گیگ مصرف منصفانه که گفته چرند هست . من بهشون تماس گرفتم گفتند ۱۰۰ گیگ بین الملل هست یعنی معادل ۲۰۰ گیگ داخلی ولی برای هر کسی یک‌جور کار می کنه )

دو سه ماهی استفاده از سرویس شبانه نکن شاید درست بشه

امروز یک سرور هتزنر آلمان گرفتم برای راه اندازی شادو

امشب یکی از دوستانی که نت همراه اولش محدود شده پیام بده من براش لینک بفرستم ببینیم سرعت بر میگرده یا نه

چون ترافیک ماهیانه ش 20 ترابایت هست

بین خودمون بمونه برای V P N ازش استفاده میکنم الان و سرعتش خوبه خدایی... دیگه از خرید و دنبال گشتن و قطعی خلاص میشید

امشب یکی از دوستانی که نت همراه اولش محدود شده پیام بده من براش لینک بفرستم ببینیم سرعت بر میگرده یا نه

بین خودمون بمونه برای V P N ازش استفاده میکنم الان و سرعتش خوبه خدایی... دیگه از خرید و دنبال گشتن و قطعی خلاص میشید
مرسی از لطفتون میشه بگید از کجا خریدید توی پیوی یا مخصوص کسایی هست که مقیم خارجن شما ایرانید؟

• Like
Reactions: Taha75
من ایرانم داداش
کلا نیم ساعت طول کشید برام. حالا اگه خواست براش اوکی میکنم
بسیار عالی من صداقتش خیلی به شادوساکس نیاز دارم خصوصا بعد از اینکه تعرفه نامحدود همراه اول خراب شد لطف میکنید لینک بفرستید پیوی سپاس:Rose:

• Like
Reactions: SiminSecret
من ایرانم داداش
کلا نیم ساعت طول کشید برام. حالا اگه خواست براش اوکی میکنم
روشی برای اشترک گذاری از طریق ssh از کامپیوتر روی کنسول دارین با proxycap؟ با sstap beta هر کاری کردم نشد..قبلا با v2ray اشتراک گذاری می کردم با sstap ولی از وقتی v2ray ها محدود شد رو نتم دیگه نشد...من هرچی گشتم نتونستم چیزی پیدا کنم...اگر روشی پیدا کردین که بشه با ssh روی proxycab نت شیر کرد رو کنسول از طریق pc و کابل لن ممنون میشم اطلاع بدین..با سپاس.

• Like
Reactions: ALI PUNKER
روشی برای اشترک گذاری از طریق ssh از کامپیوتر روی کنسول دارین با proxycap؟ با sstap beta هر کاری کردم نشد..قبلا با v2ray اشتراک گذاری می کردم با sstap ولی از وقتی v2ray ها محدود شد رو نتم دیگه نشد...من هرچی گشتم نتونستم چیزی پیدا کنم...اگر روشی پیدا کردین که بشه با ssh روی proxycab نت شیر کرد رو کنسول از طریق pc و کابل لن ممنون میشم اطلاع بدین..با سپاس.
چرا روی مودم روترتون vpn نصب نمیشه یا مثلا راهی نیست نت و قندشکن موبایل رو بر روی کنسول شر کنید..

آخرین ویرایش:
چرا روی مودم روترتون vpn نصب نمیشه یا مثلا راهی نیست نت و قندشکن موبایل رو بر روی کنسول شر کنید..
پروتکل های pptp هم محدود شده..یعنی اصلا کانکت نمیشه..مگر دامین .ir رو سرور کانفیگ بشه..حتی بعد از کانفیگ دامین بعد از اتصال به خاطر اختلالات عمدی ، طی روز به شدت پکت لاست تجربه خواهید کرد مگر ساعت از 12 1 شب بگذره...این محدودیت ها منطقه به منطقه ، شهر به شهر فرق داره..یعنی ممکنه تو یک شهر اصلا pptp محدود نشده باشه..من سال پیش خودم سرور شخصی داشتم و برای استفاده از پی پالو اینا استفاده می کردم..روش به راحتی سرور pptp کانفیگ می کردم ولی الان اصلا کانکت نمیشه و باید دامین .ir روش زد تا بشه کانکت شد.

• Like
Reactions: reactor

اگه محدودیت همراه اول رو تونست رفع کنه به منم یه خبر بدید
یا اگه کسی نبود تست کنید برای من محدوده میشه تست کرد

اگه جایی میشناسید که v2ray خوب میفروشه پیوی برای من بفرستید ممنون میشم
چیتا چیز پی ان
پروتکل تروجانش کار میکنه نیاز به قطعی و تعویض هم نداره

سایت انویدیا که تا پیش از این بدون پیاز شکن باز نمیشد الان برام بدون هیچ مشکلی بالا اومد...

سایت EA هم که ارور میداد الان بدون مشکل وا میشه (البته اپ ش رو تست نکردم)

ایکس باکس ولی همچنان بدون دی ان اس برام بالا نمیاد...

دوستان ی توضیحی درباره ی v2ray میدید؟
دوستم یکساله رو خرید 30 دلار با رمز ارز البته میگه که سرور اختصاصی بهت میده که تا 10 نفر میشه شیرش کرد ولی اگه حجم دانلودت بالا باشه از اینور احتمال داره از کار بیفته
درست میگه؟

• Like
Reactions: playstation2
سایت انویدیا که تا پیش از این بدون پیاز شکن باز نمیشد الان برام بدون هیچ مشکلی بالا اومد...

واسه من اینجوریه! ea اپ هم صبح تست زدم نشد.
~X(

• Like
Reactions: playstation2

پایان رفع تحریم های اینترنتی ایالات متحده امپریالیستی جهانخوار علیه ملت مظلوم
همین الان یهویی :x 👇

origin.jpg

:D:)):)):))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or