SiminSecret
کاربر سایت
عزیزان حواستون باشه هر v p n ی رو نصب نکنید اکثرا دست دولتی ها تو کارِ و همراه با خودشون کی لاگر دارن و اطلاعات رمز عبور میدزدن یا فایل ارسال میکنن... درست مثل 20Speed که گندش دیروز در اومد
احتمالا شاید رفتی توی بلک لیست پر مصرف های بلند بالای همراه آخر . ( اون ۱۰۰ گیگ مصرف منصفانه که گفته چرند هست . من بهشون تماس گرفتم گفتند ۱۰۰ گیگ بین الملل هست یعنی معادل ۲۰۰ گیگ داخلی ولی برای هر کسی یکجور کار می کنه )شبانه همراه اول جدیدا یکسری از لینک های داخلی هم 256 کیلوبایت شد سرعتم
مرسی از لطفتون میشه بگید از کجا خریدید توی پیوی یا مخصوص کسایی هست که مقیم خارجن شما ایرانید؟امروز یک سرور هتزنر آلمان گرفتم برای راه اندازی شادو
امشب یکی از دوستانی که نت همراه اولش محدود شده پیام بده من براش لینک بفرستم ببینیم سرعت بر میگرده یا نه
چون ترافیک ماهیانه ش 20 ترابایت هست
بین خودمون بمونه برای V P N ازش استفاده میکنم الان و سرعتش خوبه خدایی... دیگه از خرید و دنبال گشتن و قطعی خلاص میشید
من ایرانم داداشمرسی از لطفتون میشه بگید از کجا خریدید توی پیوی یا مخصوص کسایی هست که مقیم خارجن شما ایرانید؟
بسیار عالی من صداقتش خیلی به شادوساکس نیاز دارم خصوصا بعد از اینکه تعرفه نامحدود همراه اول خراب شد لطف میکنید لینک بفرستید پیوی سپاسمن ایرانم داداش
کلا نیم ساعت طول کشید برام. حالا اگه خواست براش اوکی میکنم
روشی برای اشترک گذاری از طریق ssh از کامپیوتر روی کنسول دارین با proxycap؟ با sstap beta هر کاری کردم نشد..قبلا با v2ray اشتراک گذاری می کردم با sstap ولی از وقتی v2ray ها محدود شد رو نتم دیگه نشد...من هرچی گشتم نتونستم چیزی پیدا کنم...اگر روشی پیدا کردین که بشه با ssh روی proxycab نت شیر کرد رو کنسول از طریق pc و کابل لن ممنون میشم اطلاع بدین..با سپاس.من ایرانم داداش
کلا نیم ساعت طول کشید برام. حالا اگه خواست براش اوکی میکنم
چرا روی مودم روترتون vpn نصب نمیشه یا مثلا راهی نیست نت و قندشکن موبایل رو بر روی کنسول شر کنید..روشی برای اشترک گذاری از طریق ssh از کامپیوتر روی کنسول دارین با proxycap؟ با sstap beta هر کاری کردم نشد..قبلا با v2ray اشتراک گذاری می کردم با sstap ولی از وقتی v2ray ها محدود شد رو نتم دیگه نشد...من هرچی گشتم نتونستم چیزی پیدا کنم...اگر روشی پیدا کردین که بشه با ssh روی proxycab نت شیر کرد رو کنسول از طریق pc و کابل لن ممنون میشم اطلاع بدین..با سپاس.
پروتکل های pptp هم محدود شده..یعنی اصلا کانکت نمیشه..مگر دامین .ir رو سرور کانفیگ بشه..حتی بعد از کانفیگ دامین بعد از اتصال به خاطر اختلالات عمدی ، طی روز به شدت پکت لاست تجربه خواهید کرد مگر ساعت از 12 1 شب بگذره...این محدودیت ها منطقه به منطقه ، شهر به شهر فرق داره..یعنی ممکنه تو یک شهر اصلا pptp محدود نشده باشه..من سال پیش خودم سرور شخصی داشتم و برای استفاده از پی پالو اینا استفاده می کردم..روش به راحتی سرور pptp کانفیگ می کردم ولی الان اصلا کانکت نمیشه و باید دامین .ir روش زد تا بشه کانکت شد.چرا روی مودم روترتون vpn نصب نمیشه یا مثلا راهی نیست نت و قندشکن موبایل رو بر روی کنسول شر کنید..
اگه محدودیت همراه اول رو تونست رفع کنه به منم یه خبر بدیدامروز یک سرور هتزنر آلمان گرفتم برای راه اندازی شادو
امشب یکی از دوستانی که نت همراه اولش محدود شده پیام بده من براش لینک بفرستم ببینیم سرعت بر میگرده یا نه
چون ترافیک ماهیانه ش 20 ترابایت هست
بین خودمون بمونه برای V P N ازش استفاده میکنم الان و سرعتش خوبه خدایی... دیگه از خرید و دنبال گشتن و قطعی خلاص میشید
چیتا چیز پی اناگه جایی میشناسید که v2ray خوب میفروشه پیوی برای من بفرستید ممنون میشم
واسه من اینجوریه! ea اپ هم صبح تست زدم نشد.سایت انویدیا که تا پیش از این بدون پیاز شکن باز نمیشد الان برام بدون هیچ مشکلی بالا اومد...
سایت EA هم که ارور میداد الان بدون مشکل وا میشه (البته اپ ش رو تست نکردم)
ایکس باکس ولی همچنان بدون دی ان اس برام بالا نمیاد...
سایت انویدیا که تا پیش از این بدون پیاز شکن باز نمیشد الان برام بدون هیچ مشکلی بالا اومد...
سایت EA هم که ارور میداد الان بدون مشکل وا میشه (البته اپ ش رو تست نکردم)
ایکس باکس ولی همچنان بدون دی ان اس برام بالا نمیاد...