بحث و تبادل نظر در مورد اینترنت 3G,4G اپراتورهای موبایل

کسی از نت TDLte استفاده میکنه؟ من مودم tfi60 رو دارم ولی دقیقا یکماهه که نمیدونم چیکار کردن که مودم آنتن نمیده در حالی که براحتی به شبکه 4G وصل میشه هم سیم کارت شاتل هم ایرانسل رو تست کردم ولی چراغ مودم همش قرمز میشه

• Sad
Reactions: Taha75
کسی از نت TDLte استفاده میکنه؟ من مودم tfi60 رو دارم ولی دقیقا یکماهه که نمیدونم چیکار کردن که مودم آنتن نمیده در حالی که براحتی به شبکه 4G وصل میشه هم سیم کارت شاتل هم ایرانسل رو تست کردم ولی چراغ مودم همش قرمز میشه
تو تنظیمات مودم apn براش تعریف کن درست میشه باید از جایی که نت خریدی ازشون بپرسی بهت میگن چی بنویسی تو apn یوزر پس و اسم داره

آخرین ویرایش:
دوستان براتون پیش اومده اینستاگرام اکانتتون رو به کلی حذف کنه؟بدون هیچ دلیلی؟
اگه منظورت مسدود شدن هست احتمالا با چند رنج آیپی با وی پی انای مختلف رفتی برا همین بن شدی باید حالا ببینی با کدوم آیپی بوده تابتونی دوباره بع اکانتت برگردی باید وقت بزاری قابل برگشت هست

• Like
Reactions: Arash-S212
اگه منظورت مسدود شدن هست احتمالا با چند رنج آیپی با وی پی انای مختلف رفتی برا همین بن شدی باید حالا ببینی با کدوم آیپی بوده تابتونی دوباره بع اکانتت برگردی باید وقت بزاری قابل برگشت هست
این پیام رو‌میده

Attachments

این پیام رو‌میده
این چیزی که شما فرستادی ترجمش نشون میده پستی گذاشتی یا کامنت خاصی زدی یا لایوی گذاشتی که قوانین اینستا رو نقض کرده البته برای همه این میگه ولی بنظرم با یه دیوایس دیگه مثلا پیسی با تک سرور یه کشور برو ولی به طور همزمان نباشه اول رو پیسی اکانتت بیار بالا بعد ازش خروج کن با همون سرور اول ایندفه به موبایل گیر شو بلد نیستی از کسی که وارده کمک بگیر بارها برای خودم این پیام اومده کلا حساس شده تو آپدیتای جدیدش اینستا خصوصا برا ایرانیا بعد فیلترینگ...

دوستان بازیسنتری سلام.

دوستان کسی هیتلر شکن مربوط به پی سی داره اگه براش زحمتی نیست برای من بذاره در پیام خصوصی ؟

از دیروز متاسفانه هیتلر شکن ماهیانه ای که خریداری می کردم به بک باره نابود شد و اصلا کار نمیکنه. هر هیتلر شکن رایگانی هم که دارم اونا هم اصلا کار نمیکنن.

خلاصه این که اگر کسی هیتلر شکن مربوط به پی سی داره برای من لطف کنه و اگه براش زحمتی نیست در پیام خصوصی بذاره یک دنیا ممنونش میشم.

از دیروز متاسفانه هیتلر شکن ماهیانه ای که خریداری می کردم به بک باره نابود شد و اصلا کار نمیکنه.
تورگارد رو نمیگی احیانا؟ دقیقا از ساعت 4 بعد از ظهر دیروز ترکید! کل این چند ماه بدون مشکل کار میکرد برای من
هات اسپ*ت وصل میشه الان روی پی سی ولی اونم پایدار نیست کامل

كسي اينجا تحربه استفاده از سرويس گيمينگ تك نت رو داره؟
من حدودا 3 - 4 سالی استفاده کردم از سرویس پوینت 2 پوینتشون , برای شرق تهران تقریبا راضی بودم . البته من از یک شرکت زیر مجموعشون سرویس میگرفتم , برای همین قیمتش خیلی بالاتر از تعرفه های تک نت بود . ولی نسبت به اینترنت ثابت مخابرات و اینها تجربه خیلی بهتری برای بازی کردن بود (تقریبا 6 ماهی هست که بخاطر جابجایی استفاده نمیکنم)

• Like
Reactions: Arash-S212
از دیروز متاسفانه هیتلر شکن ماهیانه ای که خریداری می کردم به بک باره نابود شد و اصلا کار نمیکنه. هر هیتلر شکن رایگانی هم که دارم اونا هم اصلا کار نمیکنن.
حرومزاده ها خوششون اومده هر موقع عشق کردن نتو کلا منهدم میکنن که هیچ قند شکنی کار نکنه
الان من به قند شکن پولی خودمم نمیتونم وصل شم فقط میتونم بیام اینجا به مسئولش فحش بدم
مردم رو کودک فرض کردن که هر سرو صدایی رو با خاموشی کامل جواب میدن جالبه شرکتا خودشون هم بعضیا تا مرز ورشکستگی رفتن معلوم نیست چه اصراری دارن به موندن ؟ اینقد به پول بیت المال و دزدی عادت کردن دلشون نمیاد برن اونور به همین زودیا, میخان کاملا این خاکو خشک کنن بعد برن بشینن پیش اقا زاده های تخم حرومشون که خیلی وقته اونورن دارن لذت میبرن

تنها مشکلش گرون بودن دستگاه هست .
نزدیک هزار امضا جم آوری کردم
که ایلان ماسک هزینه اینترنت ماهواره ی رو برای ما ایرانی ها کم کنه
حداقل خریدن اشتراکش دو ماه که رایگان هست
بعد از دوماه ماهی دویست هزارتومان هزینه اشتراکش برای ما باشه
از یه طرف هم امیدواریم با اومدن گوشی های جدید کم کم بساط دیش و مودم مخصوصا هم چیده بشه .
تا با فراگیر شدنش در ایران کمترین هزینه برای اینترنت آزاد بدیم که ابتدایی حق و حقوق هر شهروندی هست .

از یه طرف هم امیدواریم با اومدن گوشی های جدید کم کم بساط دیش و مودم مخصوصا هم چیده بشه .
این یه مورد رو کلا دورش خط بکشید

همین الانش هم این بی/نا/موس ها ایفون 14 رو رجیستر نمیکنن

بعدا هم این داستان رو بقیه گوشی های جدید همه گیر شه بهانه میاد دستشون که واردات گوشی خارجی کلا ممنوع شه، بعد ملت رو سوق بدن سمت محصول داخلی و از این جفنگیات

این یه مورد رو کلا دورش خط بکشید

همین الانش هم این بی/نا/موس ها ایفون 14 رو رجیستر نمیکنن

بعدا هم این داستان رو بقیه گوشی های جدید همه گیر شه بهانه میاد دستشون که واردات گوشی خارجی کلا ممنوع شه، بعد ملت رو سوق بدن سمت محصول داخلی و از این جفنگیات
گوشی ها فقط از داخل کشور باید ریجستر بشن؟منظورم اینه کسی می‌تونه از خارج کشور ریجستر کنه بفرسته داخل یا اصلا چنین چیزی امکان پذیر نیست؟؟
کلا کم کم این قابلیت برای تموم گوشی ها اجرا میشه
اصلا نمونه داخلی نمی‌دونم داریم یا نه ؟
نمی تواند با علم و تکنولوژی بجنگند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or