با سلام من قصد تعویض سیم کارت گوشیم رو دارم به چند دلیل اول از همه که سیمکارتم رایتله اون موقع که فقط 3g رایتل داشت خریدم ولی الان حسابی از دستش کفریم و پدرمو دراورده هم سرعت نتش پایینه هم انتن دهیش مذخرفه دلیل دومم هم اینه که xbox one دارم و این کنسول به شدت به اینترنت نیازمنده رایتل گوشیم که بدرد نمیخوره و نت خونه هم مخابراته که هم فاصله مودم از کنسول کمی زیاده هم سرعتو حجمش چنگی به دل نمیزنن همین امروز حجم ماهیانه نت مخابراتم تموم شد و ترافیک خریدم و تقریبا دانلود خاصی هم باهاش نکرده بودم یعنی همین وبگردیا و دانلود چند تا فیلم و سریال رو دووم نمیاره حجمش و عموعا چند روز قبل از تجدید حجم ماهیانش تموم میشه الان تو فکرم که سیم کارت بخرم و به احتمال زیاد سه تا هم سیم کارت بخرم یعنی هم شاتل هم ایرانسل و هم همراه اول تا ببینم از نظر انتن دهی و قیمت و حجم بسته اینترنتی و سرعت دانلود هر کدوم تو چه وضعیتن یکی رو بذارم تو گوشیم به عنوان سیم کارت جدید و یکیش رو هم داخل مودم سیم کارت بقل کنسول برای دانلود چند تا سوال دارم ممنون میشم جواب بدید
1 خونه من غربه تهرانه تقاطع ایت الله کاشانی و جنت اباد کسی اینجاها این سه مدل سیم کارتو از نظر سرعت دانلود تست کرده نظرشو بگه
2 ایا این سه مارکه سیم کارت مدل خاصی مخصوص دانلود کردن دارن که سرعت دانلود یا حجم بیشتر دانلود شاملشون بشه ؟
3 ایا این سه سیم کارت مدل مخصوص گوشی و مودم دارن یا نه؟
4 بیشترین حجم بسته دانلودی که این سه مدل سیم کارت دارن چند گیگه؟ اگر محدودیت زمانی یا کلا هر محدودیت دیگه ای هم بسته های مورد نظر دارن بگید لطفا به همراه قیمتشون
5 سیم کارت شاتل رو از کجا میشه خرید؟ نمایندگی فروش براش ندیدم
6 این سیم کارتا تفاوت قیمتی هم داشته باشن ارزون ترین مدلاشون حدودا چند تومنه؟ و من خواستم بخرم به نظرتون نهایت تا چقدر خرج کنم که نه خیلی گرون در بیاد ولی شمارشم تا حدودی روند باشه
7 این سیم کارتا همشون داخل مودمای مخصوص سیم کارت میرن دیگه؟ اخه استفاده از هات اسپات رو گوشی پدر باتری گوشی رو در میاره و منم فقط مدتی برای تست سرعت رو کنسول میخوام از هات اسپات گوشی استفاده کنم و بعد که سیم کارتو انتخاب کردم میخوام براش مودم مخصوص بخرم و با اون ازش استفاده کنم
8 این مودمای مخصوص سیم کارت خوبه کیفیتشون؟ مثل گوشی سرعت میدن یا نه؟
9 برای یه سیم کارت مثلا ایرانسل حتما باید مودم سیم کارته ایرانسل خرید یا نه فرقی نمیکنه چه مدل و مارک مودمی براش بخری؟
10 مودم مخصوص سیم کارت با کیفیت و خوب و قیمت معقول چه مدل و مارکی به من پیشنهاد میدید؟
کلا اگر مدله دیگه ای هم مدنظرتون هست بگید