بعدم نگران نباش، همراه حتماً اذیت میکنه. من اصن خودم بخاطر اینکه ایرانسل اذیت میکرد الکی همش هر 5 ثانیه یهبار قطع میشد دیتام رفتم همراه گرفتم. بعدشم که کلاً زد حذف کرد بستههاشو و الان فقط برام همین مونده که میتونم باش یه بازی چیزی دانلود کنم. همراه اول ساعت 1 تا 11 بهت اینترنت میده، اسمشم میذاره 4G! و نوترینو و فلان و فلان، بعد از ساعت 1 تا 6 صب، عملاً سرعت اینترنت مخابراتم ازش بیشتره، تازه اونم روزای خوب، بعضی وقتا که هیچوقت نمیره بالا و رو همون 1 مگ، یا بهتره بگم 900 کیلوبایت میمونه، ولی معمولاً از 4 تا 7 و اینا تازه سرعتش میره بالای 2 و 3 مگ!
ایرانسل هر موقه از روز استفاده کردم حداقل 7 مگ رو داده، ولی نامحدود شبانه که میگیرم قشنگ 11 مگ رو میده و اگه هم مثلاً وسطاش یهو دوباره مسخرهبازی درآورد و یهو شد H و +H، یا سرعت اومد رو 8 مگ و اینا، میرم یبار دیتاشو خاموشروشن میکنم دوباره میاد رو 12.
البته ناگفته نماند که از همراه هم خیلی چیز گرفتم واقعاً، هم فیلم و سریال و هم بازی، با اینکه سرعتش افتضاحه و انقد رو مخه که میخای خودکشی کنی. ولی تو این چند سالی که از همراه گرفتم هیچوقت نذاشتم پولم هدر بره و هر ماهی که یه بسته میگرفتم سعی میکردم حداقل یه 300 400 گیگی رو ازش دانلود کنم پولی که میخورن حلال باشه براشون :)))))
من یهبار یه ماه 1 ترابایت فیلم و بازی و اینا دانلود کردم از یه بسته همراه شبانه 20 تومنی :))) مدرکشم دارم خخخخ. همیشه هم فک میکنم بهخاطر همین 1ترا دانلود کردنِ من بود که اومدن بستهه رو کردن 100 گیگی فقد :)))