بحث و تبادل نظر در مورد اینترنت 3G,4G اپراتورهای موبایل

بسته به اصطلاح نامحدود همراه اول رو گرفتم و 50 گیگ باهاش دانلود کردم و بعدش سرعتش اومد روی 1 مگابایت :|
خیر سرشون مگه 100 گیگ نیست!
تازه همون 50 گیگ هم روی کنسول هی سرعتش میومد پایین و باید pause resume میکردم تا درست میشد
دقیقا همین بلا رو هم سر من آوردند!!
بی ناموسها با این کار عملا هزینه رو نسبت به منصفانه 450 گیگ 9 برابر کردند!!!
اصلا اوضاع ممکلت یه جوریه،نمیدونم توی فکر این حکومتیها از اون شاخش تا رئیس جمهور و مجلس چی میگذره که اینجور کمر به نابودی ملت و مملکت بستند!!!!....اصلا با هیچ حساب و کتابی عملکرد حکومت با عقل جور در نمیاد به نحوی که این سیستم حکومت، تهش کسی که بیشترین ضرر رو هم میکنه خودشون هستند!!!
واقعا توی زندگیم هیچ وقت تا به این حد از آینده وحشت نداشتم!!!

آخرین ویرایش:
دیروز برای اپدیت 800 مگ ایکس باکس بسته 2.5 گیگابایتی ایرانسل خریدم تو 50% حجمش تموم شد. یعنی تو 400 مگابایت 2.5 گیگ بسته پرید.
منم سره همین 800 مگ آپدیت ایکس باکس دوتا بسته 1 نیم گیگی خریدم :))

همراه اول هم که وضع ش مشخصه بعد 50 گیگ دانلود شما میای رو 250 کیلوبایت حالا زور بزن با این پهنای باند حجم رو تموم کن تا بتونی یک بسته دیگه بخری ! کنسل هم نمیشه

• Smile
  • Sad
Reactions: Taha75 and prop
اینترنت هر کیفیتی داشته باشه ما همیشه داریم پول میدیم

اینترنت هرچقدر درش حجم خوری باشه . ما همیشه داریم پول میدیم

در واقع ما همیشه داریم پول میدیم در هر صورت . هر نوع کیفیتی بهمون بدن قبلش پولش پرداخت شده .پول 16مگ دادیم و 1مگ میگیریم .پول حجم دادیم و حتی همون حجم هایی که خرده میشه

به طور کلی کاربر ایرانی همیشه در حال پرداخت پول هست و درمورد کیفیت نت و حجم دزدی کاری از دستش ساخته نیست . اصلا روندی نداره که شما بتونی کاری کنی . در مورد حجم خری که اصلا گردن نمیگیرن که بخوان پاسخ بدن! در مورد کیفیت نت هم یک پاسخ بیشتر ندارن isp ها . پاسخ تکراری همیشه با عنوان : دست ما نیست . کلا اینجوری شده !

در هر صورت ما کاربران سالی چند هزار میلیارد تقدیم isp ها میکنیم و از همراه اول و ایرانسل درصدی که صداسیما نیز میرسد . یک بول شتی به ما میدن به اسم اینترنت که از جیب منو شما هزینه بقا صداسیما هم ازش درمیاد . روند عجیب غریبی که کاربر باید دهنش رو ببنده و فقط پول بده>:D<

• Like
Reactions: TEK ZXEN
منم الان متوجه شدم بسته ۲۵ گیگ رو حذف کردن.
حیف فحش خار مادر که به این دزد های جانی بدیم.
جایگزیش بسته 30 روز 30 گیگ 9 تومنه که اگه داخلی مصرف کنی 60 گیگ میشه ( میشه گفت قیمت هر گیگ 5 تا 10 برابر شده با حذف اون بسته )
البته عملا الان از نظر قیمتی در حد همون بسته شبانه همراه اول شده و فرقی بینشون نیست

بسته به اصطلاح نامحدود همراه اول رو گرفتم و 50 گیگ باهاش دانلود کردم و بعدش سرعتش اومد روی 1 مگابایت :|
خیر سرشون مگه 100 گیگ نیست!
تازه همون 50 گیگ هم روی کنسول هی سرعتش میومد پایین و باید pause resume میکردم تا درست میشد

کلان 40 گیگ این بسته با سرعت خوبه بین 30 الی 40 mb
مابقی بسته با سرعت 10 mb است بعد که بسته تموم شد با سرعت 1mb میزنه
ولی تا دیروز حجم 100گیگ من تموم شده بود با سرعت 10mb از استور مایکروسافت دانلود میکردم

دقیقا همین بلا رو هم سر من آوردند!!
بی ناموسها با این کار عملا هزینه رو نسبت به منصفانه 450 گیگ 9 برابر کردند!!!
اصلا اوضاع ممکلت یه جوریه،نمیدونم توی فکر این حکومتیها از اون شاخش تا رئیس جمهور و مجلس چی میگذره که اینجور کمر به نابودی ملت و مملکت بستند!!!!....اصلا با هیچ حساب و کتابی عملکرد حکومت با عقل جور در نمیاد به نحوی که این سیستم حکومت، تهش کسی که بیشترین ضرر رو هم میکنه خودشون هستند!!!
واقعا توی زندگیم هیچ وقت تا به این حد از آینده وحشت نداشتم!!!
البته بعد از شکایت از سامانه 195 و پیگیری از طریق سامانه 9990 که طبق گفته سایت باید بعد از 100 گیگی سرعت رو کم میکردین نه 50 گیگ بعد از چند روز با من تماس گرفتند و هزینه رو برگردونند که اشتباه شده بوده!!!
پولش اصلا برام مهم نبود و نیست،ولی حداقل نشون داد پیگیری بی نتیجه هم نیست وشاید توی تعداد بالا بشه ازش به عنوان اهرم فشار استفاده کرد که حداقل همون 100 گیگ رو بدون دزدی مضاعف بدن!!!

البته بعد از شکایت از سامانه 195 و پیگیری از طریق سامانه 9990 که طبق گفته سایت باید بعد از 100 گیگی سرعت رو کم میکردین نه 50 گیگ بعد از چند روز با من تماس گرفتند و هزینه رو برگردونند که اشتباه شده بوده!!!
پولش اصلا برام مهم نبود و نیست،ولی حداقل نشون داد پیگیری بی نتیجه هم نیست وشاید توی تعداد بالا بشه ازش به عنوان اهرم فشار استفاده کرد که حداقل همون 100 گیگ رو بدون دزدی مضاعف بدن!!!
آفرین که پیگیری کردی

• Like
Reactions: mehdy.z
دوستان من یکی از جایگاه های سیمکارت تو گوشیم دیگه کار نمیکنه، ینی تو سمت چپی وقتی سیمکارت میذارم هیچی نشون نمیده انگار نذاشتم!
سوخته باید ببری برات عوض کنن اون شیار سیم کارت رو.

• Like
Reactions: Changed_Man 50
سوخته باید ببری برات عوض کنن اون شیار سیم کارت رو.

ینی اصن با وایپ کردن و ریست و اینا امکان نداره درست شه؟
چون گوشیم نوکیا هست بعید میدونم این قطعاتش گیر بیاد اگه نرم افزاری کارم نشه از خیرش میگذرم دیگه

ینی اصن با وایپ کردن و ریست و اینا امکان نداره درست شه؟
چون گوشیم نوکیا هست بعید میدونم این قطعاتش گیر بیاد اگه نرم افزاری کارم نشه از خیرش میگذرم دیگه
قبلش ریست فکتوری بزن ولی احتمال 90 درشد باید عوض شه.
تو نمایندگی ها که درسته قطعه اکبند ندارن، اگه داشته باشن از جنازه بقیه گوشی ها میندازن واست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or