توصیه میکنم از مودمهای خود ایرانسل استفاده بکنین و آنلاک هم نکنیندوستانی که tdlte ایرانسل دارن مشکل افت سرعت پیدا نکردن؟
مودم رو کجا قرار بدم بهترین سرعت رو میده؟
سیگنالم هم قوی هست ولی نهایت سرعت دانلودی که بهم بده 4 مگابایت هست خیلی حال بده 5
بعضی وقتها 1 مگایبایت میشه
من یکی از خدامه اینترنت قطع بشه.یعنی بلایی سر اینترنت بیارن که کره شمالی بیاد از اینا یاد بگیره
کدومها کنتور زیاد میندازن؟رایتل هم؟ارگان های متفاوت و زیادی دارن از اینترنت فروشی همراه اول + ایرانسل پول در میارن . ارگان هایی که هیچ علمی از اینترنت ندارن یکی از دلایل گرانی همینا هستن که با هزارجور بهانه مالیات و...از ما پولش رو میگیرن
پارسال هم که رسما تصویب کردن سهام زیادی دادن به صداسیما حالا یک پولی هم باید بدیم به اون . اونم داره میگه من بچه خوبیم قراره از جیب شما پول بکشم بیرون و صرف هزینه تولید محتوا کنم ! تولید محتوا با رائفی پور !
پ ن: چند isp به شدت دارن کنتور میندازن و حجم شما در مدت زمان کمی نابود میشه بعد این داستان رویت شد و همچنان ادامه داره
داداش شما اشتراک نیم بها رو گرفتید اوکی شد؟برای منم ارسال کنید ممنون میشم
بستگی به منطقه داره و طی روز سرعتش بالا پایین میشه. مثلا صبحا 4 مگه نزدیک ظهر 800 کیلوبایت. اما بازم بسته به منطقه ای که هستین داره ممکنه خلوت باشه و سیگنال قوی یا برعکسدوستان سیم کارت رایتل چطوره سرعتش خوبه؟ یا نه
خیلی بالا پایین دارهدوستان سیم کارت رایتل چطوره سرعتش خوبه؟ یا نه
صد گیگ داخلی هست که می شود پنجاه گیگ بین المللبسته به اصطلاح نامحدود همراه اول رو گرفتم و 50 گیگ باهاش دانلود کردم و بعدش سرعتش اومد روی 1 مگابایت
خیر سرشون مگه 100 گیگ نیست!
تازه همون 50 گیگ هم روی کنسول هی سرعتش میومد پایین و باید pause resume میکردم تا درست میشد
کلان 40 گیگ این بسته با سرعت خوبه بین 30 الی 40 mbبسته به اصطلاح نامحدود همراه اول رو گرفتم و 50 گیگ باهاش دانلود کردم و بعدش سرعتش اومد روی 1 مگابایت
خیر سرشون مگه 100 گیگ نیست!
تازه همون 50 گیگ هم روی کنسول هی سرعتش میومد پایین و باید pause resume میکردم تا درست میشد