SiminSecret
کاربر سایت
تنها سروی که کار میکنه آلمانه که اونم هیچ تغییر سرعتی نمیدهمن الان دارم با نهایت سرعتی که آنتن میده دانلود میکنم
بنده از یک شخصی اشتراک نیم بها و دور زدن نت داخلی تهیه میکنم که 150 گیگ تقریبا پات در میاد 15 هزار تومن که واقعا برای نامحدود ایرانسل استفاده میکنم عالی هست اگه خواستی خصوصی برات کانالش رو بفرستمسلام خدمت دوستان، چند روزیه چیتاپروکسی از کار افتاده و من که با سرویس نامحدود داخلی شبانه ایرانسل دانلود می کردم، لنگ موندم. 349 تومن هم دادم سرویس مولتی وی پی ان گرفتم که ادعا می کرد سرویس وی پی ان آی پی ایران نیم بها داره که اونم رو ایرانسل کار نکرد. خلاصه اینکه خواهشا اگه دوستان راه حلی چه رایگان چه پولی واسه دانلود حجیم دارن، بی زحمت راهنمایی کنن. ممنون.
با سلامبنده از یک شخصی اشتراک نیم بها و دور زدن نت داخلی تهیه میکنم که 150 گیگ تقریبا پات در میاد 15 هزار تومن که واقعا برای نامحدود ایرانسل استفاده میکنم عالی هست اگه خواستی خصوصی برات کانالش رو بفرستم
برای منم بفرست لطفابنده از یک شخصی اشتراک نیم بها و دور زدن نت داخلی تهیه میکنم که 150 گیگ تقریبا پات در میاد 15 هزار تومن که واقعا برای نامحدود ایرانسل استفاده میکنم عالی هست اگه خواستی خصوصی برات کانالش رو بفرستم
سرعت ایرانسل سمت شما هر چقدر باشه همونه یعنی با فعال کردن اشتراک سرعتتون چه بسا بیشتر بشه ولی کمتر نمیشه سمت من که اینجوره سمت من ساعت 30 گیگ دانلود میشه کردبا سلام
برای من بفرستین ممنون میشم
سرعت دانلودتون چقدره و تو یک ساعت چند گیگابایت دانلود میکنه؟!
میشه با شکایت 195 به جایی رسید؟؟بله همینجوره
100 گیگ دخلی که برابر با ۵۰ گیگ بینالمللی هست شکایت هم تأثیری ندارهمیشه با شکایت 195 به جایی رسید؟؟
این که همون حرف 100 گیگ خودشون رو هم نقض میکنه!!
توی سایت موقع خرید که به داخلی و خارجی اشاره نکرده!!!100 گیگ دخلی که برابر با ۵۰ گیگ بینالمللی هست شکایت هم تأثیری نداره
نه متاسفانه هیچ تاثیری ندارهمیشه با شکایت 195 به جایی رسید؟؟
این که همون حرف 100 گیگ خودشون رو هم نقض میکنه!!
این شکایت جواب نمیده چون ما هم همین کار رو کردیم برای همراه اول اون سیاست منصفانه که نوشته همونه حالا شاید پول شما رو پس دادن که چه بهتر اما اگر شروع کنین صفحات قبلی رو بخونین متوجه میشین که وضعیت اینترنت خیلی خرابه.توی سایت موقع خرید که به داخلی و خارجی اشاره نکرده!!!
به هر حال من بر اساس قراردادی که توی سایتشون نوشته شکایت کردم ببینم چی جواب میدن...حداقلش اینه که باید توی سایت خارجی وداخلی بودنش رو اعلام کنند تا مشتری بفهمه این وسط چی کارست!!!
ولی واقعا دهشتناکه توی مملکتی داریم زندگی میکنیم که درست برعکس همه جای دنیا توی همه زمینه ها بین شرکتهای داخلی رقابته که کی میتونه خدمات یا جنسش رو گرون تر به مشتری قالب کنه!!!!
اصلا تصور اوضاع کنونی مملکت تحت حاکمیت این انحصار طلبها تن آدم رو میلرزونه!!!
قبلا خیلی عالی بود همراه اولبچه ها همراه اول برای من درست بعد از 50 گیگ اینترنت شبانه رو روی سایتهای خارجی روی 8 مگابیت قفل میکنه..
برای شما هم همینه؟؟