SixBox
کاربر سایت
همون کسی که این متن رو نوشته 500 تومن برای این چند خط گرفته در واقع پول اضافه ای که به isp ها پرداخت میکنیم میره جیب این افراد برای تولید محتوای فاخراینجوری نمیشه که اول باید سایت های داخل فضا سازی کنن
با 2گیگ اینترنت بچه 12ساله باردار شده تو صداسیما. و کلی جرم و جنایت رخ داده فَساد اندر فَساد شده
اینجوری نمیشه که اول باید سایت های داخل فضا سازی کنن
با 2گیگ اینترنت بچه 12ساله باردار شده تو صداسیما. و کلی جرم و جنایت رخ داده فَساد اندر فَساد شده
منبع اینا رو نمیتونی بزاری ؟دوستان این سرویس های شدو ساکس که میزارم یه سرویسی مشابهی هم هست نت شبانه ایرانسل رو آنلاک میکنه. یعنی با فعال کردنش تمام سایت ها باز میشن و 25 گیگ رو میتونید دانلود کنید. منتها فقط روی موبایل جواب میده و برای سیستم نیست. اگر کسی خواست اونم بزارم.
تو خصوصی بپرسید براتون ارسال میکنم.منبع اینا رو نمیتونی بزاری ؟
که دیگه اذیت نشی هر شب پست بزاری ، البته اگه ممکنه ...
با موبایل چطوری میشه وصل شد ؟
مرسی بابت جواب. مودم های tplink چطورن.؟ قیمت هاشون که خیلی خوبهزنگ بزن 700.
مودم همراه بهترین گزینه ش ایرانسل FD-M60 هست که آنلاک میشه همه سیم کارت ها روش جواب میده اما گرونه (در اصل هواویه). مودم TD-LTE هم باز دوباره ایرانسل TF-i60 رو داریم.
غیر از اینا مودم های هواوی و سایر برند ها هم هستن که میشه خریداری کرد.
دیگه تاثیری ندارن انگار سرعت تغییری نمیدنتو خصوصی بپرسید براتون ارسال میکنم.
با موبایل چندتا اپلیکیشن هست میشه نصب کرد و کانکت شد هم ایرانسل هم همراه اول. برای ایرانسل روی سیستم باید شبیه ساز اندروید نصب کنی
عالی هستندمرسی بابت جواب. مودم های tplink چطورن.؟ قیمت هاشون که خیلی خوبه
من الان دارم با نهایت سرعتی که آنتن میده دانلود میکنمدیگه تاثیری ندارن انگار سرعت تغییری نمیدن
راهکارش رو برا منم بفرست یک دنیا ممنونت میشممن الان دارم با نهایت سرعتی که آنتن میده دانلود میکنم
با چه بسته ای؟ سرعت دانلود تون چقدرهمن الان دارم با نهایت سرعتی که آنتن میده دانلود میکنم
ios نداره؟دوستان این سرویس های شدو ساکس که میزارم یه سرویسی مشابهی هم هست نت شبانه ایرانسل رو آنلاک میکنه. یعنی با فعال کردنش تمام سایت ها باز میشن و 25 گیگ رو میتونید دانلود کنید. منتها فقط روی موبایل جواب میده و برای سیستم نیست. اگر کسی خواست اونم بزارم.