بحث و تبادل نظر در مورد اینترنت 3G,4G اپراتورهای موبایل

درود

با همراه اول بعد از دانلود 50 گیگ میرم روی 180 کیلوبایت . به قدری سرعت کم میشه وقتی دانلود هم نداری منو ایکس باکس دیرلود میشه

ایرانسل هم که بسته 30گیگ روبرداشته. رایتل هم که خیلی اوضاع ش خرابه

برای این نسل 9 که بازیها پر حجم هستن چه باید کرد؟

حالا در ایکسباکس آپدیت بازیها اجباری هستن و خبری از اون تکنیک کاهش حجم ps5 هم نیست . یعنی واقعا زجر محض شده این وضعیت

درود

با همراه اول بعد از دانلود 50 گیگ میرم روی 180 کیلوبایت . به قدری سرعت کم میشه وقتی دانلود هم نداری منو ایکس باکس دیرلود میشه

ایرانسل هم که بسته 30گیگ روبرداشته. رایتل هم که خیلی اوضاع ش خرابه

برای این نسل 9 که بازیها پر حجم هستن چه باید کرد؟

حالا در ایکسباکس آپدیت بازیها اجباری هستن و خبری از اون تکنیک کاهش حجم ps5 هم نیست . یعنی واقعا زجر محض شده این وضعیت
بسته ۳۰ گیگ ایرانسل برگشته

• Like
Reactions: NHM
من تست کردم امشب هیچ کدوم ازون 3 تا سرور کار نمیکنن
کانکت نمیشد یا سرعت دانلود کم بود؟

ss://Y2hhY2hhMjAtaWV0Zi1wb2x5MTMwNTpZRDBZVTR6dHAzZ0o@92.243.20.112:443#%E2%9C%8C%40MyPremium98%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D9%86%D8%AF%D8%B1​

اینو شما همین الان تست کن ببین کانکت میشه

• Like
Reactions: Sir Daniel
کانکت نمیشد یا سرعت دانلود کم بود؟

ss://Y2hhY2hhMjAtaWV0Zi1wb2x5MTMwNTpZRDBZVTR6dHAzZ0o@92.243.20.112:443#%E2%9C%8C%40MyPremium98%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D9%86%D8%AF%D8%B1​

اینو شما همین الان تست کن ببین کانکت میشه
کانکت نمیشدن، یکیشون هم کانکت میشد که اصلا نت کار نمیکرد (شب قبلش ولی کار میکردن)
ممنون این که فعلا با نت ADSL کار میکنه
شب تست کنم با همراه اول ببینم چطوریه

• Like
Reactions: SiminSecret
کانکت نمیشدن، یکیشون هم کانکت میشد که اصلا نت کار نمیکرد (شب قبلش ولی کار میکردن)
ممنون این که فعلا با نت ADSL کار میکنه
شب تست کنم با همراه اول ببینم چطوریه
متأسفانه پایدار نیستن و هر سری معمولا هر دو شب یک بار باید نسخه جدید رو تست بزنید، سعی میکنم بفرستم اینجا

• Like
Reactions: Sir Daniel

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or