VITAMIN2X
کاربر سایت
بسته به منطقه ای که زندگی میکنید متفاوته. باید خودتون تست کنید.دوستان بسته های نامحدود 7 روزه رایتل سرعتش چطوره؟
بسته به منطقه ای که زندگی میکنید متفاوته. باید خودتون تست کنید.دوستان بسته های نامحدود 7 روزه رایتل سرعتش چطوره؟
بسته ۳۰ گیگ ایرانسل برگشتهدرود
با همراه اول بعد از دانلود 50 گیگ میرم روی 180 کیلوبایت . به قدری سرعت کم میشه وقتی دانلود هم نداری منو ایکس باکس دیرلود میشه
ایرانسل هم که بسته 30گیگ روبرداشته. رایتل هم که خیلی اوضاع ش خرابه
برای این نسل 9 که بازیها پر حجم هستن چه باید کرد؟
حالا در ایکسباکس آپدیت بازیها اجباری هستن و خبری از اون تکنیک کاهش حجم ps5 هم نیست . یعنی واقعا زجر محض شده این وضعیت
اره فک کنم ، برای من شده 15 بایت تهش میمونه تموم نمیشه تا 7 روزش بگذره ...بسته 150 گیگ هفتگی رایتل.
هفته ای یکبار قابل خریده؟
من تست کردم امشب هیچ کدوم ازون 3 تا سرور کار نمیکننشما کافیه برنامه SSTap Beta رو نصب کنی، روی + کلیک کنی آخرین گزینه Batch Add SS/SSR Proxy from link بزنی لینک وارد کنی و تمام.
بله امن هست و برای کار شما جوابه
کانکت نمیشد یا سرعت دانلود کم بود؟من تست کردم امشب هیچ کدوم ازون 3 تا سرور کار نمیکنن
کانکت نمیشدن، یکیشون هم کانکت میشد که اصلا نت کار نمیکرد (شب قبلش ولی کار میکردن)کانکت نمیشد یا سرعت دانلود کم بود؟
ss://Y2hhY2hhMjAtaWV0Zi1wb2x5MTMwNTpZRDBZVTR6dHAzZ0o@92.243.20.112:443#%E2%9C%8C%40MyPremium98%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D9%86%D8%AF%D8%B1
اینو شما همین الان تست کن ببین کانکت میشه
متأسفانه پایدار نیستن و هر سری معمولا هر دو شب یک بار باید نسخه جدید رو تست بزنید، سعی میکنم بفرستم اینجاکانکت نمیشدن، یکیشون هم کانکت میشد که اصلا نت کار نمیکرد (شب قبلش ولی کار میکردن)
ممنون این که فعلا با نت ADSL کار میکنه
شب تست کنم با همراه اول ببینم چطوریه
واسه امشب هم بفرستss://Y2hhY2hhMjAtaWV0Zi1wb2x5MTMwNTpISE9Ha0ZDaWV6YWE@217.70.189.154:443#%F0%9F%92%AA%40MyPremium98%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D9%86%D8%AF%D8%B1%F0%9F%92%A6
شدوساکس امشب
تا یکساعت پیش هم کار میکرد الان کار نمیدهدیشبی جواب بود؟