godofwar3
کاربر سایت
این سایت کار نمیکنهسلام. از سایت دیجیتال بام استفاده کنید
این سایت کار نمیکنهسلام. از سایت دیجیتال بام استفاده کنید
امروز امتحان کردم ربات نیم بها دوباره کار میکرداین سایت کار نمیکنه
اره درسته مثل اینکه دوباره کار میکنهامروز امتحان کردم ربات نیم بها دوباره کار میکرد
۷ روزه رایتل بگیر قیمت هر گیگ ۳۰۰ تومنهخب واسه من بسته همراه اول اینطوریه که با PS5 تا ۵۰ گیگ اول سرعت بالای ۱۰ مگ هستش و بعد ۵۰ قشنگ میشه ۱ مگ ،رو دوتا سیم کارت تست کردم و هر دو مشابه هم
برای منم روی حالت فورجی پلاس سرعتم کمتر میشه(بعضی وقتا زیر 100 کیلوبایت) ولی روی 3g میزارم سرعت بالاتر میره...چون پهنای باند 4g رو کم کردن اینطور شده.دوستان گوشی خودش میره رو 4.5g روی بالا آنتن مینویسه
اینترنت ضعیفتر میشه چرا
هر وقت میره رو این علامت ، سرعت کم میشه یا وایمیسته دیگه
برای منم روی حالت فورجی پلاس سرعتم کمتر میشه(بعضی وقتا زیر 100 کیلوبایت) ولی روی 3g میزارم سرعت بالاتر میره...چون پهنای باند 4g رو کم کردن اینطور شده.
منم الان رفتم تو MyIrancell نبودبچه ها من چند سری بسته ۲ تا ۷ ایرانسل ۳۰ گیگی رو گرفتم ولی الان میخوام بگیرم نیست تو لیست بسته ها. ماجرا چیه حذف شده یا محدودیت داره؟
استفاده از خدمات این شرکت های مسخره رو باید تحریم کنیم تا متوجه بشن این همه بی احترامی به مشترکین چه عواقبی دارد. استفاده از حجم 10 گیگابایت در ماه واقعا مسخره و توی سال 2022 مثل جوک میمونه یعنی برای دانلود چند تا فیلم و بازی ما باید از بسته های مناسب وب گردی این شرکت های دزد استفاده کنیم اگه بخوایم فیلم و بازی دانلود کنیم میلیونی بریزیم تو جیبشون و... واقعا متاسفمبچه ها من چند سری بسته ۲ تا ۷ ایرانسل ۳۰ گیگی رو گرفتم ولی الان میخوام بگیرم نیست تو لیست بسته ها. ماجرا چیه حذف شده یا محدودیت داره؟
بلهاین محدودیت 100 گیگی همراه اول هنوز هم پابرجاست؟ از بعضی ها شنیدم که تو این چند روزه گذشته مشکل افت سرعت بعد 100 گیگ حجم نداشتند.