داداش واقعا با این پست شما دلم برای مردم مظلوم آمریکا کباب شد. چی میکشن تو اون کشور واقعا؟درحالی که ما برای 100 گیگ بیشتر کمتر داریم چونه میزنیم ....
تو آمریکا :
(_ :
پ.ن : دوستان کسی راه حل به صرفه ای برای تورنت پیدا نکرده ؟
View attachment 243241
داداش واقعا با این پست شما دلم برای مردم مظلوم آمریکا کباب شد. چی میکشن تو اون کشور واقعا؟درحالی که ما برای 100 گیگ بیشتر کمتر داریم چونه میزنیم ....
تو آمریکا :
(_ :
پ.ن : دوستان کسی راه حل به صرفه ای برای تورنت پیدا نکرده ؟
View attachment 243241
از ساعت 1 تا 8 صبح. خود شاتل میگه 10 گیگ تضمینی میشه هر شب استفاده کرد اما من چندبار بیشتر استفاده کردم و مشکلی نبود. تنها مشکلش اینه دیگه واقعا با adsl نمیشه چیزی دانلود کرد. مخصوصا بازی های الان که همه بالای 50 گیگابایتنسلام دوست عزیز منم شاتل دارم الان سرچ کردم ترافیک شبانه هم زده داره چطوری محاسبه میشه ؟ از حجم کم نمیکنه ؟ ساعت داره ؟

نباید اینجا میگفتی .جلوشو میگیرناقااااا من با این نت نیم ساعت نامحدود رایتل که 3 تومنه تونستم 12 گیگ دانلود کنم ( تو نرم افزارش میزنه 2.5 گیگ )
هنوزم داره دانلود میشه باز در صورتی که نیم ساعتش تموم شده بالای 2.5 گیگ هم دانلود شده حتی sms داد که بسته تموم شده از این به بعد آزاد حساب میشه
ولی سیم کارت من اعتباری عه و 0 تومن توش داره![]()
شما سيم كارتتون رو جديدا خريدين؟اقااااا من با این نت نیم ساعت نامحدود رایتل که 3 تومنه تونستم 12 گیگ دانلود کنم ( تو نرم افزارش میزنه 2.5 گیگ )
هنوزم داره دانلود میشه باز در صورتی که نیم ساعتش تموم شده بالای 2.5 گیگ هم دانلود شده حتی sms داد که بسته تموم شده از این به بعد آزاد حساب میشه
ولی سیم کارت من اعتباری عه و 0 تومن توش داره![]()
برای کنسول کاربردی نداره بدیش اینهدو شب پیش 5 تا بسته نامحدود ایرانسل پشت سر هم گرفتم و زدم Cyberpunk 1.5 و Dying Light Steam دانلود کردم، سیم کارت هم گذاشتم تو مودم با کابل USB وصلش کردم. سرعت قشنگ 18 مگابایت بود. خیلی به صرفه تر از اون نت نامحدود زورکی 100 گیگ همراه اوله! فقط لینک هات باید داخلی باشه که خب بازی ها که همینن و بقیه چیزا رو هم با ربات نیم بها میکنی.
نه این سیمکارت مال حدود 1 سال پیشهشما سيم كارتتون رو جديدا خريدين؟
نه دیگه خوب نمیشه و باید فقط صبر کنیدوستان من 100 گیگ بسته یک ماهه شبانه همراه اول رو مصرف کردم و الان سرعتش شده 400 کیلو
باید بزارم تاریخ این بسته تموم شه تا بتونم یک بسته دیگه بگیرم که سرعتش اکی باشه؟
این بسته فعلی دیگه سرعتش خوب نمیشه؟
میشه بی زحمت لینک ربات رو برام بفرستی. ممنوندو شب پیش 5 تا بسته نامحدود ایرانسل پشت سر هم گرفتم و زدم Cyberpunk 1.5 و Dying Light Steam دانلود کردم، سیم کارت هم گذاشتم تو مودم با کابل USB وصلش کردم. سرعت قشنگ 18 مگابایت بود. خیلی به صرفه تر از اون نت نامحدود زورکی 100 گیگ همراه اوله! فقط لینک هات باید داخلی باشه که خب بازی ها که همینن و بقیه چیزا رو هم با ربات نیم بها میکنی.
ایران رده 39 هستداداش واقعا با این پست شما دلم برای مردم مظلوم آمریکا کباب شد. چی میکشن تو اون کشور واقعا؟
۱- بله جوابهدوستان این td lte ایرانسل واسه کنسول جوابه؟
چرا اینقدر مودم هاش گرونه!؟
حتما باید مودم خود ایرانسل باشه؟
اگه گوشیتون از باند 42 پشتیبانی کنه، می تونید سیم کارت رو توی گوشی بزارید و طرح هاش رو بخرید و استفاده کنید.دوستان این td lte ایرانسل واسه کنسول جوابه؟
چرا اینقدر مودم هاش گرونه!؟
حتما باید مودم خود ایرانسل باشه؟