بحث و تبادل نظر در مورد اینترنت 3G,4G اپراتورهای موبایل

درحالی که ما برای 100 گیگ بیشتر کمتر داریم چونه میزنیم ....
تو آمریکا :
(_ :
پ.ن : دوستان کسی راه حل به صرفه ای برای تورنت پیدا نکرده ؟
View attachment 243241
داداش واقعا با این پست شما دلم برای مردم مظلوم آمریکا کباب شد. چی میکشن تو اون کشور واقعا؟

• Like
Reactions: TEK ZXEN
سلام دوست عزیز منم شاتل دارم الان سرچ کردم ترافیک شبانه هم زده داره چطوری محاسبه میشه ؟ از حجم کم نمیکنه ؟ ساعت داره ؟
از ساعت 1 تا 8 صبح. خود شاتل میگه 10 گیگ تضمینی میشه هر شب استفاده کرد اما من چندبار بیشتر استفاده کردم و مشکلی نبود. تنها مشکلش اینه دیگه واقعا با adsl نمیشه چیزی دانلود کرد. مخصوصا بازی های الان که همه بالای 50 گیگابایتن

• Like
Reactions: db07 and saeed_sg
اقااااا من با این نت نیم ساعت نامحدود رایتل که 3 تومنه تونستم 12 گیگ دانلود کنم ( تو نرم افزارش میزنه 2.5 گیگ )
هنوزم داره دانلود میشه باز در صورتی که نیم ساعتش تموم شده بالای 2.5 گیگ هم دانلود شده حتی sms داد که بسته تموم شده از این به بعد آزاد حساب میشه
ولی سیم کارت من اعتباری عه و 0 تومن توش داره =))

اقااااا من با این نت نیم ساعت نامحدود رایتل که 3 تومنه تونستم 12 گیگ دانلود کنم ( تو نرم افزارش میزنه 2.5 گیگ )
هنوزم داره دانلود میشه باز در صورتی که نیم ساعتش تموم شده بالای 2.5 گیگ هم دانلود شده حتی sms داد که بسته تموم شده از این به بعد آزاد حساب میشه
نباید اینجا میگفتی .جلوشو میگیرن

فرستاده شده از Mi 9Tِ من با Tapatalk

شما سيم كارتتون رو جديدا خريدين؟

دو شب پیش 5 تا بسته نامحدود ایرانسل پشت سر هم گرفتم و زدم Cyberpunk 1.5 و Dying Light Steam دانلود کردم، سیم کارت هم گذاشتم تو مودم با کابل USB وصلش کردم. سرعت قشنگ 18 مگابایت بود. خیلی به صرفه تر از اون نت نامحدود زورکی 100 گیگ همراه اوله! فقط لینک هات باید داخلی باشه که خب بازی ها که همینن و بقیه چیزا رو هم با ربات نیم بها میکنی.

دو شب پیش 5 تا بسته نامحدود ایرانسل پشت سر هم گرفتم و زدم Cyberpunk 1.5 و Dying Light Steam دانلود کردم، سیم کارت هم گذاشتم تو مودم با کابل USB وصلش کردم. سرعت قشنگ 18 مگابایت بود. خیلی به صرفه تر از اون نت نامحدود زورکی 100 گیگ همراه اوله! فقط لینک هات باید داخلی باشه که خب بازی ها که همینن و بقیه چیزا رو هم با ربات نیم بها میکنی.
برای کنسول کاربردی نداره بدیش اینه
شما سيم كارتتون رو جديدا خريدين؟
نه این سیمکارت مال حدود 1 سال پیشه
در کل ربطی به جدید و قدیمی بودن نداره نمیگم برای همه این شکلی میشه ولی برای من شده

• Like
Reactions: simplexcomic96
نباید اینجا میگفتی .جلوشو میگیرن

فرستاده شده از Mi 9Tِ من با Tapatalk
به خدا میگیرن جلوش رو
دقیق برای من 15.5 گیگ دانلود کرد بعد از 45 دقیقه حدودی قطع شد
در صورتی که باید 2.5 گیگ میبود و نیم ساعت

photo_2022-02-17_21-38-58 copy.jpg

دوستان من 100 گیگ بسته یک ماهه شبانه همراه اول رو مصرف کردم و الان سرعتش شده 400 کیلو
باید بزارم تاریخ این بسته تموم شه تا بتونم یک بسته دیگه بگیرم که سرعتش اکی باشه؟
این بسته فعلی دیگه سرعتش خوب نمیشه؟

دوستان من 100 گیگ بسته یک ماهه شبانه همراه اول رو مصرف کردم و الان سرعتش شده 400 کیلو
باید بزارم تاریخ این بسته تموم شه تا بتونم یک بسته دیگه بگیرم که سرعتش اکی باشه؟
این بسته فعلی دیگه سرعتش خوب نمیشه؟
نه دیگه خوب نمیشه و باید فقط صبر کنی :D اصلا مسخره بودنش اینه که بسته منقضی نمیشه :D

میشه بی زحمت لینک ربات رو برام بفرستی. ممنون

دوستان این td lte ایرانسل واسه کنسول جوابه؟
چرا اینقدر مودم هاش گرونه!؟ :|
حتما باید مودم خود ایرانسل باشه؟
اگه گوشیتون از باند 42 پشتیبانی کنه، می تونید سیم کارت رو توی گوشی بزارید و طرح هاش رو بخرید و استفاده کنید.

از سایت GSMArena.com مدل گوشی رو سرچ کنید توی اولین قسمت که نوع اتصالات رو زده، کلیک کنید می بینید کدوم باند ها پشتیبانی می کنه. آموزش اتصال به سیم کارت td ایرانسل هم هست ویدیوش

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or