gtx346
کاربر سایت
دوستان به همه تبریک میگم گویا طرح صیانت تصویب شد
گوشی من باند 41 پشتیبانی می کنه اموزش خاصی می خواد یا سیمکارت بندازم حلهاگه گوشیتون از باند 41 پشتیبانی کنه، می تونید سیم کارت رو توی گوشی بزارید و طرح هاش رو بخرید و استفاده کنید.
از سایت GSMArena.com مدل گوشی رو سرچ کنید توی اولین قسمت که نوع اتصالات رو زده، کلیک کنید می بینید کدوم باند ها پشتیبانی می کنه. آموزش اتصال به سیم کارت td ایرانسل هم هست ویدیوش
دوستان به همه تبریک میگم گویا طرح صیانت تصویب شد
باند 41 هستاگه گوشیتون از باند 42 پشتیبانی کنه، می تونید سیم کارت رو توی گوشی بزارید و طرح هاش رو بخرید و استفاده کنید.
از سایت GSMArena.com مدل گوشی رو سرچ کنید توی اولین قسمت که نوع اتصالات رو زده، کلیک کنید می بینید کدوم باند ها پشتیبانی می کنه. آموزش اتصال به سیم کارت td ایرانسل هم هست ویدیوش
تا اون جایی که من فهمیدم از مشخصات سایت ایرانسل فکر کنم گوشی باید از باند c 5g پشتیبانی کنهباند 41 هست
تکنولوژیش رو نوشته lte
نمیشه استفاده کرد؟
تا جایی که من دیدم برای بعضی ها هست برای بعضی ها نیستسلام دوستان
اوضاع نامحدود همراه اول، برای سایتهایی مثل دانلودها یا پی سی دی و کلا داخلی چطوره؟ برای داخلی ها کاهش سرعت و محدودیت حجم هست؟
ایرانسل شرایطش بهتره، با آنتن من سرعت ۶ مگ به بالاست اما تایمش دیر وقته.تا جایی که من دیدم برای بعضی ها هست برای بعضی ها نیست
برای خودم محدود بود
حالا شاید عوض شده نسبت به قبل
اگه ایرانسل اونجا خوبه میتونی ایرانسل بگیری 2 تا 7 25 گیگ داخلی ... محدودیت هم نداره
اره تازه همینم الکی زده از خیلی از سایت های داخلی هم باز دانلود نمیتونه بکنهدوستان بسته ی 2 تا 7 شب ایرانسل 25 گیگ فقط حجم داخلیه ؟
سلام داداش این رباط الان دو روزه غیر فعال شده برای من کار نمیکنه برای شما هنوز کار میکنه رباط دیگه ای سراغ ندارین گرفتار شدیم@nimbahaplusbot
از این ربات برای مستقیم کردن لینک فیلم های داخل سایت ها می تونید استفاده کنید. من عکسشم گذاشتم که سرعتم چجوریه. همچنان با این ربات تصمیم دارم باز هم همون همراه اول رو بخرم اگر دانلود زیاد داشتم یا بازی خواستم بگیرم. چون 50 تومن برای 150 گیگ رایتل به درد نمیخوره و اون ایرانسل هم محدودیت سرعت روی شبانه ش سمت من اعمال میکنه!
سلام. از سایت دیجیتال بام استفاده کنیدسلام داداش این رباط الان دو روزه غیر فعال شده برای من کار نمیکنه برای شما هنوز کار میکنه رباط دیگه ای سراغ ندارین گرفتار شدیم