بحث و تبادل نظر در مورد اینترنت 3G,4G اپراتورهای موبایل

مطمئنی رایتل نیم بها استفاده کنی 300 گیگ میده
من تا حالا این بسته رو نگرفتم ولی تمام بسته های دیگه ای که از رایتل گرفتم مثل نامحدود و روزانه و ساعتی سایت های داخلی 2 برابر حجم میده میتونی زنگ هم بزنی خودت بپرسی

• Like
Reactions: ACTION-GAMER
متأسفانه اینترنت نامحدود همراه اول اگه همون 100 گیگ و حساب کنیم 21.500 بازم بصرفه ترین بسته واسه دانلود حساب میشه.
متاسفانه مثل بازار خودرو اینجا هم انحصار باعث میشه دستمون به جایی نرسه و با شرایط موجود باید کنار بیایم😔

چرا از شبانه ADSL استفاده نمیکنید؟ درسته سرعتش کمتره ولی خیلی بصرفه تره من شاتل شبی ۳۰ گیگ دانلود میکنم کلا ماهی ۱۵تومن اضافه‌تر میدم. در رابطه با اینترنت سیم کارت هم با اینکه همراه اول کمی بصرفه‌تره ترجیح میدم شبانه ایرانسل استفاده کنم سرعتش خیلی بهتره واسه من. ایرانسل شبانش هر هزار تومنش معادل سه گیگ و همراه اول معادل ۵ گیگ.

بعد چند گیگ دانلود؟نامحدود شبانه؟

فرستاده شده از Mi 9Tِ من با Tapatalk
آره نامحدود شبانه
بعد از حدودای 50 گیگ
خیلی وقت پیش محدود شده بود به 250کیلوبایت
کلا 3 روزش بیشتر نمونده

ویرایش: امشبم سرعت کامله
کسه دیگه ای تست کرده اینجا؟

Capture.JPG

آخرین ویرایش:
آره نامحدود شبانه
بعد از حدودای 50 گیگ
کلا 3 روزش بیشتر نمونده

View attachment 244408
100 گیگ طبق حرف خودشون میشه دانلود کرد ،، البته زودتر میرینن توش همیشه ، تو ام که میگی 50 گیگ گرفته بودی

• Like
Reactions: Syamak88088
آره نامحدود شبانه
بعد از حدودای 50 گیگ
کلا 3 روزش بیشتر نمونده

View attachment 244408
با جیمیل بهشون پیام دادم که آقا من ازتون شکایت میکنم و فلان.گفتن شمارتو بده تا ببینیم چقد دانلود کردی دیدن 115 گیگ.
دو شب بعدش سرعتم از 250kb رفتم 2.5مگ در صورتی که دانلود به 150 گیگ هم رسیده بود.بعد دوباره یه شب 250kb برگشت و شبای بعدش دوباره شد 2.5مگ.نمیدونم همراه اول چرا اینجوری شده چندروزه.

• Like
Reactions: Grand Theft
چرا از شبانه ADSL استفاده نمیکنید؟ درسته سرعتش کمتره ولی خیلی بصرفه تره من شاتل شبی ۳۰ گیگ دانلود میکنم کلا ماهی ۱۵تومن اضافه‌تر میدم. در رابطه با اینترنت سیم کارت هم با اینکه همراه اول کمی بصرفه‌تره ترجیح میدم شبانه ایرانسل استفاده کنم سرعتش خیلی بهتره واسه من. ایرانسل شبانش هر هزار تومنش معادل سه گیگ و همراه اول معادل ۵ گیگ.
سلام دوست عزیز منم شاتل دارم الان سرچ کردم ترافیک شبانه هم زده داره چطوری محاسبه میشه ؟ از حجم کم نمیکنه ؟ ساعت داره ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or