pourya.x
کاربر سایت
کد فعال سازیش چیه ؟رایتل یک هفته نامحدود 24 ساعته با سقف 150 گیگ که در صورت استفاده داخلی 300 گیگ میشه با قیمت 55 هزارتومن
کد فعال سازیش چیه ؟رایتل یک هفته نامحدود 24 ساعته با سقف 150 گیگ که در صورت استفاده داخلی 300 گیگ میشه با قیمت 55 هزارتومن
بهتره اپ ش و نصب کنی که چک کنی چقدر از حجمت رو مصرف کردی.کد فعال سازیش چیه ؟
رایتل یک هفته نامحدود 24 ساعته با سقف 150 گیگ که در صورت استفاده داخلی 300 گیگ میشه با قیمت 55 هزارتومن
من تا حالا این بسته رو نگرفتم ولی تمام بسته های دیگه ای که از رایتل گرفتم مثل نامحدود و روزانه و ساعتی سایت های داخلی 2 برابر حجم میده میتونی زنگ هم بزنی خودت بپرسیمطمئنی رایتل نیم بها استفاده کنی 300 گیگ میده
بعد چند گیگ دانلود؟نامحدود شبانه؟
100 گیگ طبق حرف خودشون میشه دانلود کرد ،، البته زودتر میرینن توش همیشه ، تو ام که میگی 50 گیگ گرفته بودیآره نامحدود شبانه
بعد از حدودای 50 گیگ
خیلی وقت پیش محدود شده بود به 250کیلوبایت
کلا 3 روزش بیشتر نمونده
ویرایش: امشبم سرعت کامله
کسه دیگه ای تست کرده اینجا؟
View attachment 244408
چجور میشه فهمید چهپ چند گیگ از صدگیگ مصرف شده؟100 گیگ طبق حرف خودشون میشه دانلود کرد ،، البته زودتر میرینن توش همیشه ، تو ام که میگی 50 گیگ گرفته بودی
با جیمیل بهشون پیام دادم که آقا من ازتون شکایت میکنم و فلان.گفتن شمارتو بده تا ببینیم چقد دانلود کردی دیدن 115 گیگ.آره نامحدود شبانه
بعد از حدودای 50 گیگ
خیلی وقت پیش محدود شده بود به 250کیلوبایت
کلا 3 روزش بیشتر نمونده
ویرایش: امشبم سرعت کامله
کسه دیگه ای تست کرده اینجا؟
View attachment 244408
سلام دوست عزیز منم شاتل دارم الان سرچ کردم ترافیک شبانه هم زده داره چطوری محاسبه میشه ؟ از حجم کم نمیکنه ؟ ساعت داره ؟چرا از شبانه ADSL استفاده نمیکنید؟ درسته سرعتش کمتره ولی خیلی بصرفه تره من شاتل شبی ۳۰ گیگ دانلود میکنم کلا ماهی ۱۵تومن اضافهتر میدم. در رابطه با اینترنت سیم کارت هم با اینکه همراه اول کمی بصرفهتره ترجیح میدم شبانه ایرانسل استفاده کنم سرعتش خیلی بهتره واسه من. ایرانسل شبانش هر هزار تومنش معادل سه گیگ و همراه اول معادل ۵ گیگ.
بلهدوستان یک سوال شاید تکراری:
بسته شبانه ایرانسل رو میشه چندتا پشت سر هم شارژ کرد بعد اینکه حجم یه بسته تموم شه سوویچ کنه خودش رو بعدی؟