بحث و تبادل نظر در مورد اینترنت 3G,4G اپراتورهای موبایل

میشه آی دی ربات رو بگید؟
ممنون
دوستان کسی اینجا تونسته لینک فیلمهای امریکایی را با سایت دیجیتال بام نیم بها کنه بعد سرعت بالای 250 کیلو بایت بره بتونه دانلود کنه من فیلم هام داره تموم میشه میخام فیلم بگیرم نمیدونم چیکار کنم سایتی هست فیلم خارجی نیم بها بزاره با کیفیت و حجم بالا

@nimbahaplusbot

از این ربات برای مستقیم کردن لینک فیلم های داخل سایت ها می تونید استفاده کنید. من عکسشم گذاشتم که سرعتم چجوریه. همچنان با این ربات تصمیم دارم باز هم همون همراه اول رو بخرم اگر دانلود زیاد داشتم یا بازی خواستم بگیرم. چون 50 تومن برای 150 گیگ رایتل به درد نمیخوره و اون ایرانسل هم محدودیت سرعت روی شبانه ش سمت من اعمال میکنه!

همین پارسال این مجلسی که نمیدونم اسمش رو چی باید گذاشت با این نماینده های که واقعا معلوم نیست از سر بیسوادی این کارهای رو میکنند یا لج ملت برای شرکتهای مخابراتی عملا 10 درصد مالیات اضافه نوشت جهرمی هشدار داد که این کار یا اینترنت گرون میشه یا خدمات کاهش پیدا میکنه، این بیسواد ها هم یه تبصره چسبوندن سینش که اینترنت نباید گرون بشه ولی نمیدونستند که این ها هم راه خودشون رو بلدند،الان هم دقیقا قضیه همینه ،شرکتهای مخابراتی به این وسیله مالیاتی که این مجلس ها براشون نوشتند رو از جیب من وشما میگیرند،احتمالا یه چیزی هم روش!!!!

دوستان بسته های نامحدود همراه اول محدود شدن ؟
الان چند شبه کلا دانلود نمیکنه از ساعت شروع سرعت یهو صفر میشه

بله خودشون میگن 100 گیگ دانلود کنید محدود میشه ولی رو کمتر از 100 گیگ هم محدود شدن دوستان.

---
رایتل چه افتضاحی شده یعنی پشیمون شدم از خرید این هفتگی نامحدود!!!!
عین همراه اول شده اینم افتضاح مطلق.
اسیر شدیم 😐

• Like
Reactions: Bellic
بله خودشون میگن 100 گیگ دانلود کنید محدود میشه ولی رو کمتر از 100 گیگ هم محدود شدن دوستان.

---
رایتل چه افتضاحی شده یعنی پشیمون شدم از خرید این هفتگی نامحدود!!!!
عین همراه اول شده اینم افتضاح مطلق.
اسیر شدیم 😐

سرعت نداره یا چی ؟!

سرعت نداره یا چی ؟!
کیفیت خط کامل سینوسی شده.
همش قطعی
سرعت دانلود 2 تا 4 مگ!
تو کل ساعت ها هم تست کردم.

زمانی که بسته ها بود زیر 19 مگ نمیومد و تا 35 هم میرفت.
خلاصه اینم واسه من تعطیل شد.

• Like
Reactions: all4u and just_p30
من از وقتی مسخره بازی های همراه اول شروع شده بود بسته نخریده بودم دیشب یه یک ماهه خریدم فعلا 42 گیگ از 5 تا 7 صبح دانلود کردم بد نبود تا ببینم سر چقدر محدود میکنه

دوستان بهترین اینترنت نامحدودی سیمکارت کدوم هست ؟ طرحی هم هست که روز هم بشه استفاده کرد"؟
رایتل یک هفته نامحدود 24 ساعته با سقف 150 گیگ که در صورت استفاده داخلی 300 گیگ میشه با قیمت 55 هزارتومن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or