بحث و تبادل نظر در مورد اینترنت 3G,4G اپراتورهای موبایل

خوب منم رایتل خریدم بلاخره :D سرعت دانلود توی اسپید تست روی 25 مگ بود ، هرچند به خدا بیامرز همراه اول که 100-110 مگ بود نمیرسه ، اما بازم کاچی بهتر از هیچی ، در ضمن شما کدوم بسته رو خریدی و بیشتر از همه راضی بودی ؟
من فقط 6 صبح تا 12 ظهر نامحدود هفتگی گرفتم.
8500 حدودی.

• Like
Reactions: Ludens and Taha75
الان این همراه اول ملعون چقدر میشه باهاش دانلود کرد؟از وقتی اینجوری شده من بسته نخریدم الان میخوام ufc 4 برای پلاس اومده دانلود کنم با اپدیت های dying light 2 و هورایزن و الدن رینگ کلا ماهی 100 گیگم بده برای من حله کارمو فعلا راه میندازه بازی های جدیدم فعلا باید دیسک بگیرم :(

• Like
Reactions: Taha75
الان این همراه اول ملعون چقدر میشه باهاش دانلود کرد؟از وقتی اینجوری شده من بسته نخریدم الان میخوام ufc 4 برای پلاس اومده دانلود کنم با اپدیت های dying light 2 و هورایزن و الدن رینگ کلا ماهی 100 گیگم بده برای من حله کارمو فعلا راه میندازه بازی های جدیدم فعلا باید دیسک بگیرم :(
بین المللی 50 گیگ تو هر یک ماه که اگه تموم بشه تا ماه دیگه باید صبر کنی از دوباره بتونی یکی دیگه فعال کنی مگر اینکه دوتا سیمکارت داشته باشی

هر چیز دیگه ای بگیری بهتر از همراه اوله الان
همراه اول 20 تومن 50 گیگ بین الملل میده که احتمال داره روی 20 تا 30 گیگ هم سرعتت رو محدود کنه
ایرانسل 2 تا بسته 9 تومنی 30 گیگ میگیری میشه 60 گیگ همون قیمت همراه اول هم هست
رایتل هم که الان زیاد دیگه چنگی به دل نمیزنه همین 50 تومن 150 گیگ هست که نکته مثبتش اینه که ساعت نداره تو روز هم میشه دانلود کرد

• Like
لول ! منتظر بود من سیم کارت بخرم بعد شروع کنه به حذف بسته ها ! . البته قبلا که رایتل تو منطقه ما خوب انتن نمیداد ولی خب فعلا انتخاب دیگه ای نیست

هر چیز دیگه ای بگیری بهتر از همراه اوله الان
همراه اول 20 تومن 50 گیگ بین الملل میده که احتمال داره روی 20 تا 30 گیگ هم سرعتت رو محدود کنه
ایرانسل 2 تا بسته 9 تومنی 30 گیگ میگیری میشه 60 گیگ همون قیمت همراه اول هم هست
رایتل هم که الان زیاد دیگه چنگی به دل نمیزنه همین 50 تومن 150 گیگ هست که نکته مثبتش اینه که ساعت نداره تو روز هم میشه دانلود کرد
اخه من فقط همراه اول دارم نمیخوام برم سراغ رایتل یا ایرانسل .خیلی هم دانلود ندارم 100 تا بهم تو ماه بده کارمو راه میندازه.
تازه 2 تا سیم کارت هم برام مقدوره فعال کنم

بین المللی 50 گیگ تو هر یک ماه که اگه تموم بشه تا ماه دیگه باید صبر کنی از دوباره بتونی یکی دیگه فعال کنی مگر اینکه دوتا سیمکارت داشته باشی
من شاید کمتر از 5 گیگ حجم بیشتر مصرف نکردم که محدود شدم حتما در سامانه 195 شکایت میکنم اما من مطمئن هستم سال 1401 همه بسته ها نامحدود درست میشه اما با قیمت های بسیار بالا فعلا مجوز افزایش تا سال جدید داده نشده بخاطر همین اپراتورها اینجور کرم می ریزنند.

• Like
اخه من فقط همراه اول دارم نمیخوام برم سراغ رایتل یا ایرانسل .خیلی هم دانلود ندارم 100 تا بهم تو ماه بده کارمو راه میندازه.
تازه 2 تا سیم کارت هم برام مقدوره فعال کنم
دقیقا پست پایینی پست خودت رو ببینی متوجه میشی که همراه اول گاهی اوقات بعد دانلود 5 گیگ محدود میکنه یعنی نظارتی نیست کلا چه 2 تا سیمکارت باشه چه 10 تا شانسیه یه جورایی

• Like
Reactions: Taha75 and ashe
همراه اول كلا سرعت نت خوبي نداشت براي من حداقل و نداره توي طول روز
منتهي تا پارسال شبانه اش سرعت دانلود قابل قبولي داشت و مهمتر اينكه از يك شب تا ١١ بود كه ميشه ده ساعت و عمده بازيها دانلود ميشد بجز بازيهاي ١٠٠ گيگي .
منتهي چند وقتي هست كه سرعت شبانه افتضاحه
و عملا بدرد نخور

ايرانسل هم سرعت بهتر اما هزينه بالاتر داره
كلا الان بايد دانلود رو بايد مديريت كرد و ديگه خبري از دانلودهاي چند صد گيگي نيست مگر اينكه يه هزينه زيادي رو پرداخت كني

بسيار وضعيت افتضاحيه خصوصا براي كساييه كه از گيم پس استفاده ميكنن :(
دقیقا من تازه داشتم با رایتل بازی های گیم پس رو دانلود میکردم که فقط رسیدم سری بتلفیلد رو دانلود کنم دوباره گیر کردم برای دانلود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or