8030v2
کاربر سایت
رایتل ظهر سرعتش برای من افتضاح میشه ولی ۱۲ شب تا ۱۰ صبح سرعت دانلودم بین ۵۰ تا ۶۴ مگابیت روی ایکس باکس متغیره.منم بالاخره رایتل گرفتم. چقدر هم زود اومد لامصب! یعنی با توجه به استانداردهای ایران و توضیحات خود سایت، فکر میکردم در بهترین حالت یه هفته طول بکشه، ولی چهارشنبه شب توی سایت سفارش دادم و شنبه رسید، در حالی که جمعه که تعطیله و پنجشنبه هم نیمچه تعطیل.
توی سیمکارت ۱۱ گیگ اینترنت بود (۱۰ گیگ خودش و یک گیگ هم هدیه ثبت نام و این جور چیزا) و برای امتحان رفتم توی ایکس باکس و بازی Mortal Shell رو دانلود کردم (که خوشم هم نیومد از یک ساعت اولش! ).
سرعت دانلود وقتی به حداکثر میرسه خوبه (البته یه ذره کمتر از همراه اول)، ولی مشکل اینجاست که خیلی بالا و پایین میره و قشنگ انگار سوار قایقی هستم روی امواج خروشان دریا! یعنی همینطور توی بازهی ۳،۴ مگابایت تا ۲۰۰ کیلوبایت(!) بالا و پایین میشه و مثلاً در عرض یک دقیقه، سه بار میره زیر خط فقر و دو بار میره در اوج به شکل سینوسی.
ولی باز هم اگه محدودیت دانلود رو مثل همراه اول بیشتر نکنن و همینی که هست باقی بمونه، توی فلاکت فعلی گزینه بدی نیست و میشه یه کاریش کرد. هر چند شک دارم این طوری بمونه و احتمالاً دو روز دیگه بند و بساط این هم جمع میشه.
رایتل هنوز زیر ساختش مثل همراه اول قوی نیست تو مبحث پهنای باند.
ولی فعلا راه چاره ایی نیست