B baba کاربر سایت Jan 26, 2022 #2,716 دوستان مبین نت بگیرم یا ایرانسل tdl هردوشو آنتن دارم تو منطقه کدوم بهتره اولویت دانلود بعد گیم
R Roozbeh7 کاربر سایت Jan 27, 2022 #2,717 نوشته شده توسط baba: دوستان مبین نت بگیرم یا ایرانسل tdl هردوشو آنتن دارم تو منطقه کدوم بهتره اولویت دانلود بعد گیم بیشتر... مبین نت اگه روز خوبش باشه راحت تا ۶MB,هم میگیری ولی بسته خوبی برای دانلود نداره
نوشته شده توسط baba: دوستان مبین نت بگیرم یا ایرانسل tdl هردوشو آنتن دارم تو منطقه کدوم بهتره اولویت دانلود بعد گیم بیشتر... مبین نت اگه روز خوبش باشه راحت تا ۶MB,هم میگیری ولی بسته خوبی برای دانلود نداره
SiminSecret کاربر سایت Jan 27, 2022 #2,718 دوستانی که همراه اول دارن و سایت دیجیتال بام براشون باز نمیشه یا اذیت میکنه، می تونن با استفاده از ربات تلگرامی زیر، لینک های مستقیمشون رو یکی یکی بهش بدن و لینک نیم بها با حداکثر سرعت تحویل بگیرن. دردسر ها و مشکلات اون سایت رو هم نداره nimbahaplusbot Reactions: NO ps3, saeed_sg, D.ELYSIUM and 1 other person
دوستانی که همراه اول دارن و سایت دیجیتال بام براشون باز نمیشه یا اذیت میکنه، می تونن با استفاده از ربات تلگرامی زیر، لینک های مستقیمشون رو یکی یکی بهش بدن و لینک نیم بها با حداکثر سرعت تحویل بگیرن. دردسر ها و مشکلات اون سایت رو هم نداره nimbahaplusbot
Deadmau5 Joel Thomas Zimmerman کاربر سایت Jan 27, 2022 #2,719 آقا سرعت من اوکی شد دوباره 300 گیگ دانلود کردم تا الان dns شکن زدم رو pc Reactions: saeed_sg and NHM
jalin کاربر سایت Jan 27, 2022 #2,720 نوشته شده توسط Deadmau5: آقا سرعت من اوکی شد دوباره 300 گیگ دانلود کردم تا الان dns شکن زدم رو pc بیشتر... با دی ان اس درسته یا کلا درست شده؟
نوشته شده توسط Deadmau5: آقا سرعت من اوکی شد دوباره 300 گیگ دانلود کردم تا الان dns شکن زدم رو pc بیشتر... با دی ان اس درسته یا کلا درست شده؟
Deadmau5 Joel Thomas Zimmerman کاربر سایت Jan 27, 2022 #2,721 نوشته شده توسط jalin: با دی ان اس درسته یا کلا درست شده؟ بیشتر... با dns برای من اوکی شده
AMIN-1399F MP=♾️ HP=0 مدیر انجمن Jan 27, 2022 #2,722 نوشته شده توسط Deadmau5: آقا سرعت من اوکی شد دوباره 300 گیگ دانلود کردم تا الان dns شکن زدم رو pc بیشتر... همراه اول؟ همون نامحدود شبانه؟
نوشته شده توسط Deadmau5: آقا سرعت من اوکی شد دوباره 300 گیگ دانلود کردم تا الان dns شکن زدم رو pc بیشتر... همراه اول؟ همون نامحدود شبانه؟
Deadmau5 Joel Thomas Zimmerman کاربر سایت Jan 27, 2022 #2,723 نوشته شده توسط AMIN-SCORPION: همراه اول؟ همون نامحدود شبانه؟ بیشتر... آره شبانه نا محدود ۱ تا ۱۱ قبلش ۲۰ گیگ دانلود کرده بودم محدود کرده بودن الان مشکلی نداره ۳۰۰ گیگ دانلود کردم تا دیشب
نوشته شده توسط AMIN-SCORPION: همراه اول؟ همون نامحدود شبانه؟ بیشتر... آره شبانه نا محدود ۱ تا ۱۱ قبلش ۲۰ گیگ دانلود کرده بودم محدود کرده بودن الان مشکلی نداره ۳۰۰ گیگ دانلود کردم تا دیشب
MaTrix PouYa ! The Berserker کاربر سایت Jan 27, 2022 #2,724 نوشته شده توسط Deadmau5: آقا سرعت من اوکی شد دوباره 300 گیگ دانلود کردم تا الان dns شکن زدم رو pc بیشتر... منظورت dns سایت شکن هست ؟ من دو شب پیش که با دی ان اس الکترو رو ایکس باکس گذاشتم دانلود بزور 250-300 کیلوبایت میرفت !
نوشته شده توسط Deadmau5: آقا سرعت من اوکی شد دوباره 300 گیگ دانلود کردم تا الان dns شکن زدم رو pc بیشتر... منظورت dns سایت شکن هست ؟ من دو شب پیش که با دی ان اس الکترو رو ایکس باکس گذاشتم دانلود بزور 250-300 کیلوبایت میرفت !
Deadmau5 Joel Thomas Zimmerman کاربر سایت Jan 27, 2022 #2,725 نوشته شده توسط MaTrix PouYa: منظورت dns سایت شکن هست ؟ من دو شب پیش که با دی ان اس الکترو رو ایکس باکس گذاشتم دانلود بزور 250-300 کیلوبایت میرفت ! بیشتر... با PC و DNS شکن Reactions: MaTrix PouYa
نوشته شده توسط MaTrix PouYa: منظورت dns سایت شکن هست ؟ من دو شب پیش که با دی ان اس الکترو رو ایکس باکس گذاشتم دانلود بزور 250-300 کیلوبایت میرفت ! بیشتر... با PC و DNS شکن
tokio_hotel کاربر سایت Jan 28, 2022 #2,726 نوشته شده توسط Deadmau5: با PC و DNS شکن بیشتر... برا من که کار نکرد کماکان سرعت دانلودم چه سرور داخلی چه خارجی بالای ۳۰۰ کیلوبیت نمیره
نوشته شده توسط Deadmau5: با PC و DNS شکن بیشتر... برا من که کار نکرد کماکان سرعت دانلودم چه سرور داخلی چه خارجی بالای ۳۰۰ کیلوبیت نمیره
SiminSecret کاربر سایت Jan 28, 2022 #2,727 نوشته شده توسط tokio_hotel: برا من که کار نکرد کماکان سرعت دانلودم چه سرور داخلی چه خارجی بالای ۳۰۰ کیلوبیت نمیره بیشتر... خیلی رو مخه که... حتی soft 98؟ اسپید تست از سرور های ایران گرفتی؟ Reactions: tokio_hotel
نوشته شده توسط tokio_hotel: برا من که کار نکرد کماکان سرعت دانلودم چه سرور داخلی چه خارجی بالای ۳۰۰ کیلوبیت نمیره بیشتر... خیلی رو مخه که... حتی soft 98؟ اسپید تست از سرور های ایران گرفتی؟
tokio_hotel کاربر سایت Jan 28, 2022 #2,728 نوشته شده توسط SiminSecret: خیلی رو مخه که... حتی soft 98؟ اسپید تست از سرور های ایران گرفتی؟ بیشتر... به هیچ وجه بالای ۳۰۰ نمیره هر کاری بگین کردم کلا قفلی زده رو ۳۰۰
نوشته شده توسط SiminSecret: خیلی رو مخه که... حتی soft 98؟ اسپید تست از سرور های ایران گرفتی؟ بیشتر... به هیچ وجه بالای ۳۰۰ نمیره هر کاری بگین کردم کلا قفلی زده رو ۳۰۰
AMIN-1399F MP=♾️ HP=0 مدیر انجمن Jan 28, 2022 #2,729 نوشته شده توسط all4u: دوستان رایتل که نمیشه بسته رو انتخاب کرد چطوری باید خرید ۱۵ ت ۱۵۰ گیگ بیشتر... باید از طريق وب بری نه اپ رایتل. من فعال کردم دوباره 6 صبح تا 12 ظهر و هفتگی نامحدود 8.500 عالیه البته باید تست کنید رایتل خوب انتن بده تو منطقه تون. Reactions: all4u
نوشته شده توسط all4u: دوستان رایتل که نمیشه بسته رو انتخاب کرد چطوری باید خرید ۱۵ ت ۱۵۰ گیگ بیشتر... باید از طريق وب بری نه اپ رایتل. من فعال کردم دوباره 6 صبح تا 12 ظهر و هفتگی نامحدود 8.500 عالیه البته باید تست کنید رایتل خوب انتن بده تو منطقه تون.
AMIN-1399F MP=♾️ HP=0 مدیر انجمن Jan 28, 2022 #2,730 نوشته شده توسط Deadmau5: آره شبانه نا محدود ۱ تا ۱۱ قبلش ۲۰ گیگ دانلود کرده بودم محدود کرده بودن الان مشکلی نداره ۳۰۰ گیگ دانلود کردم تا دیشب بیشتر... متاسفانه واسه منم جواب نداد. Reactions: Taha75
نوشته شده توسط Deadmau5: آره شبانه نا محدود ۱ تا ۱۱ قبلش ۲۰ گیگ دانلود کرده بودم محدود کرده بودن الان مشکلی نداره ۳۰۰ گیگ دانلود کردم تا دیشب بیشتر... متاسفانه واسه منم جواب نداد.