مبین نت اگه روز خوبش باشه راحت تا ۶MB,هم میگیری ولی بسته خوبی برای دانلود ندارهدوستان مبین نت بگیرم یا ایرانسل tdl هردوشو آنتن دارم تو منطقه کدوم بهتره اولویت دانلود بعد گیم
با دی ان اس درسته یا کلا درست شده؟آقا سرعت من اوکی شد دوباره 300 گیگ دانلود کردم تا الان
dns شکن زدم رو pc
همراه اول؟آقا سرعت من اوکی شد دوباره 300 گیگ دانلود کردم تا الان
dns شکن زدم رو pc
آرههمراه اول؟
همون نامحدود شبانه؟
منظورت dns سایت شکن هست ؟ من دو شب پیش که با دی ان اس الکترو رو ایکس باکس گذاشتم دانلود بزور 250-300 کیلوبایت میرفت !آقا سرعت من اوکی شد دوباره 300 گیگ دانلود کردم تا الان
dns شکن زدم رو pc
با PCمنظورت dns سایت شکن هست ؟ من دو شب پیش که با دی ان اس الکترو رو ایکس باکس گذاشتم دانلود بزور 250-300 کیلوبایت میرفت !
برا من که کار نکرد کماکان سرعت دانلودم چه سرور داخلی چه خارجی بالای ۳۰۰ کیلوبیت نمیرهبا PC
و DNS شکن
خیلی رو مخه که... حتی soft 98؟ اسپید تست از سرور های ایران گرفتی؟برا من که کار نکرد کماکان سرعت دانلودم چه سرور داخلی چه خارجی بالای ۳۰۰ کیلوبیت نمیره
به هیچ وجه بالای ۳۰۰ نمیرهخیلی رو مخه که... حتی soft 98؟ اسپید تست از سرور های ایران گرفتی؟
باید از طريق وب بری نه اپ رایتل.دوستان رایتل که نمیشه بسته رو انتخاب کرد چطوری باید خرید ۱۵ ت ۱۵۰ گیگ
متاسفانه واسه منم جواب نداد.آره
شبانه نا محدود ۱ تا ۱۱
قبلش ۲۰ گیگ دانلود کرده بودم محدود کرده بودن الان مشکلی نداره ۳۰۰ گیگ دانلود کردم تا دیشب