بحث و تبادل نظر در مورد اینترنت 3G,4G اپراتورهای موبایل

برای محدودیت سرعت همراه اول DNS شکن صبح دیروز جواب داد ولی امشب نه :|

بجاش بسته ایرانسل خریدم با چیتا پروکسی، عملا محدودیت "داخلی" رو برمیداره لامصب سرعتش هم خوبه :D
شدیدا مشکوکه فری هم هست ولی تا میشه استفاده کنید :-" الان با ایرانسل شبانه دارم این پست رو میفرستم و از سرور خارجی بازی دانلود میکنم :D
1643327397265.png
با و بدون این پروکسی 6MB سرعت میده امشب :D(2 فایل همزمان دانلود میکنم اینو زده 3MB)

Attachments

• Screenshot 2022-01-28 081838.png
    Screenshot 2022-01-28 081838.png
    39 KB · مشاهده: 29
  • Like
Reactions: Taha75

بجاش بسته ایرانسل خریدم با چیتا پروکسی، عملا محدودیت "داخلی" رو برمیداره لامصب سرعتش هم خوبه :D
شدیدا مشکوکه فری هم هست ولی تا میشه استفاده کنید :-" الان با ایرانسل شبانه دارم این پست رو میفرستم و از سرور خارجی بازی دانلود میکنم :D
View attachment 241872
با و بدون این پروکسی 6MB سرعت میده امشب :D(2 فایل همزمان دانلود میکنم اینو زده 3MB)
با همراه اول که کار نکرد

View attachment 241872
این پروکسی برای من با همراه اول جواب نمیده فکر کنم فقط با ایرانسل جواب بده

با همراه اول که کار نکرد
این پروکسی برای من با همراه اول جواب نمیده فکر کنم فقط با ایرانسل جواب بده
من که دیدم با ایرانسل کار میکنه دیگه یادم رفت با همراه اول تست کنم :D

ولی منطقیه کار نکنه، پروکسیش اینطوریه که همه چی رو داخلی حساب میکنه(و محدودیت ایرانسل همینه) ولی همراه اول برداشتن سرعت رو لیمیت کردن بیشرفا

ولی منطقیه کار نکنه، پروکسیش اینطوریه که همه چی رو داخلی حساب میکنه(و محدودیت ایرانسل همینه) ولی همراه اول برداشتن سرعت رو لیمیت کردن بیشرفا
البته من همراه اول سرعت داخلی مثل قبل هست و با این سایت های داخلی کننده :دی مشکل سرعت حل شده ولی برای استیم و ... به درد نمیخوره

• Like
Reactions: Taha75 and NHM

رو رایتل هم جواب نمیده برای من که نیم بها نکرد

پیشنهاد نمیشه اصلا از پروکسی استفاده کنید کل اطلاعات تبادل شده قابلیت دسترسی داره رمزها و دانلودها و پیج ها و... دیگه حق انتخاب با خودتون

how-reverse-proxy-works.jpeg

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Taha75
دفعه قبل که تست کردم بعد از 50 گیگ بین الملل سرعت افت کرد دیگه الان نمیدونم اصلاح شده یا نه
طبق فرمایش شما درسته ... ۵۰ گیگ بین الملل معادل ۱۰۰ گیگ داخلی . کلا شفاف سازی برای ترافیک ندارند .

منم بالاخره رایتل گرفتم. چقدر هم زود اومد لامصب! :D یعنی با توجه به استانداردهای ایران و توضیحات خود سایت، فکر می‌کردم در بهترین حالت یه هفته طول بکشه، ولی چهارشنبه شب توی سایت سفارش دادم و شنبه رسید، در حالی که جمعه که تعطیله و پنجشنبه هم نیمچه تعطیل.
توی سیمکارت ۱۱ گیگ اینترنت بود (۱۰ گیگ خودش و یک گیگ هم هدیه ثبت نام و این جور چیزا) و برای امتحان رفتم توی ایکس باکس و بازی Mortal Shell رو دانلود کردم (که خوشم هم نیومد از یک ساعت اولش! :|).
سرعت دانلود وقتی به حداکثر می‌رسه خوبه (البته یه ذره کمتر از همراه اول)، ولی مشکل اینجاست که خیلی بالا و پایین می‌ره و قشنگ انگار سوار قایقی هستم روی امواج خروشان دریا! :D یعنی همین‌طور توی بازه‌ی ۳،۴ مگابایت تا ۲۰۰ کیلوبایت(!) بالا و پایین می‌شه و مثلاً در عرض یک دقیقه، سه بار می‌ره زیر خط فقر و دو بار می‌ره در اوج به شکل سینوسی. :|
ولی باز هم اگه محدودیت دانلود رو مثل همراه اول بیشتر نکنن و همینی که هست باقی بمونه، توی فلاکت فعلی گزینه بدی نیست و می‌شه یه کاریش کرد. هر چند شک دارم این طوری بمونه و احتمالاً دو روز دیگه بند و بساط این هم جمع می‌شه.

منم بالاخره رایتل گرفتم. چقدر هم زود اومد لامصب! :D یعنی با توجه به استانداردهای ایران و توضیحات خود سایت، فکر می‌کردم در بهترین حالت یه هفته طول بکشه، ولی چهارشنبه شب توی سایت سفارش دادم و شنبه رسید، در حالی که جمعه که تعطیله و پنجشنبه هم نیمچه تعطیل.
توی سیمکارت ۱۱ گیگ اینترنت بود (۱۰ گیگ خودش و یک گیگ هم هدیه ثبت نام و این جور چیزا) و برای امتحان رفتم توی ایکس باکس و بازی Mortal Shell رو دانلود کردم (که خوشم هم نیومد از یک ساعت اولش! :|).
سرعت دانلود وقتی به حداکثر می‌رسه خوبه (البته یه ذره کمتر از همراه اول)، ولی مشکل اینجاست که خیلی بالا و پایین می‌ره و قشنگ انگار سوار قایقی هستم روی امواج خروشان دریا! :D یعنی همین‌طور توی بازه‌ی ۳،۴ مگابایت تا ۲۰۰ کیلوبایت(!) بالا و پایین می‌شه و مثلاً در عرض یک دقیقه، سه بار می‌ره زیر خط فقر و دو بار می‌ره در اوج به شکل سینوسی. :|
ولی باز هم اگه محدودیت دانلود رو مثل همراه اول بیشتر نکنن و همینی که هست باقی بمونه، توی فلاکت فعلی گزینه بدی نیست و می‌شه یه کاریش کرد. هر چند شک دارم این طوری بمونه و احتمالاً دو روز دیگه بند و بساط این هم جمع می‌شه.

واسه من تو نامحدود 6 صبح تا 12 ظهر سرعت بین 19 تا 24 مگ میده.

• Like
  • Wow
Reactions: Taha75 and Dinosaur

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or