بحث و تبادل نظر در مورد اینترنت 3G,4G اپراتورهای موبایل

هیچ حالت و حجم مشخصی نداره.
من بار اول 600 گیگ.
بار دوم 140 گیگ
بار سوم 150 گیگ
بار چهارم 90 گیگ
بار پنجم 70 گیگ
خیلی عجیبه ساز و کارش.

البته من هفتگی میخرم
تشکر بابت جواب، خب اینطوری که احتمالا خیلی زود مثل همراه اول به 50 گیگ یا یه مقدار نزدیک به همون میرسه و این بده... :|

تشکر بابت جواب، خب اینطوری که احتمالا خیلی زود مثل همراه اول به 50 گیگ یا یه مقدار نزدیک به همون میرسه و این بده... :|
در حال حاضر به صرفه ترین انتخاب همینه، حالا فردا میخرم ببینم چند گیگ میده.
ولی تا هست باید گرفت و دانلودها رو باهاش انجام داد.
البته میگم رایتل تو شهرها و منطقه های مختلف کامل فرق داره.

• Like
Reactions: Taha75 and Ludens
آقا این تاپیک و پست های شما و چندتا از بچه های دیگه مجابم کرده که تو این وضعیت افتضاح اپراتورها منم برم سراغ رایتل، ولی قبل از خرید رفتم بسته هاش رو از سایتشون یه نگاه بندازم که ماشالا اصلا هیچ اشاره ای به حجم بسته ها نکردن. :| :D یعنی اسما خودشون بهش میگن نامحدود ولی خب همه میدونن یه محدودیتی این وسط هست.
خواستم بپرسم که جایی هست اطلاعات دقیق و کامل بسته ها همراه با حجمشون رو دید؟ الان مثلا این بسته یک ماهه گزینه خوبی بنظر میرسه، ولی خب هرجا گشتم ننوشته که بعد از چند گیگ دانلود کردن قصد دارن ازم صیانت کنن؟ :))

View attachment 242466

خلاصه که اگه یه راهنمایی کوچیکی بدید در این زمینه ممنون میشم.
نه هیچ جایی ننوشته و بر اساس تجربه بچه ها حجم ها رو میگن. من چون بسته دیگه ای هم روی رایتل دارم هنوز نتونستم مثل دوستان تست کنم ببینم آیا بعد از اتمام حجم چقدر بسته رو میتونم نگه دارم :(

من یک کار دیگه هم میکردم که برای PS4 جوابگو بود. یه بسته همراه اول داشتم که سرعت بین المللش محدود شده بود. بازیهای ps4 رو لینکش رو با psx میگرفتم بعد با دیجیتال بام داخلیش میکنم و بعد با همون همراه اول با سرعت عالی دانلود میکنم :D این رایتل رو هم میذارم برای استیم :D فیلم ها رو هم باز داخلی میکنم که کمتر حجم بسته بره

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Ludens
نه هیچ جایی ننوشته و بر اساس تجربه بچه ها حجم ها رو میگن. من چون بسته دیگه ای هم روی رایتل دارم هنوز نتونستم مثل دوستان تست کنم ببینم آیا بعد از امام حجم چقدر بسته رو میتونم نگه دارم :(

من یک کار دیگه هم میکردم که برای PS4 جوابگو بود. یه بسته همراه اول داشتم که سرعت بین المللش محدود شده بود. بازیهای ps4 رو لینکش رو با psx میگرفتم بعد با دیجیتال بام داخلیش میکنم و بعد با همون همراه اول با سرعت عالی دانلود میکنم :D این رایتل رو هم میذارم برای استیم :D فیلم ها رو هم باز داخلی میکنم که کمتر حجم بسته بره
آره این روش انتقال دادن دیتا از کامپیوتر به PS4 فعلا بهترین گزینه محسوب میشه، ولی نمیدونم روی ایکس باکس هم به همون راحتی میشه انجامش داد یا نه. :D

• Like
Reactions: Democracy
آره این روش انتقال دادن دیتا از کامپیوتر به PS4 فعلا بهترین گزینه محسوب میشه، ولی نمیدونم روی ایکس باکس هم به همون راحتی میشه انجامش داد یا نه. :D
رو ایکس باکس مثل اینکه نمیشه لینک رو کشید بیرون که با pc دانلود بکنیم
من امروز صبح بسته 6 تا 12 رایتل که 1 روزس و 2 هزار تومنه رو خریدم زد 20 گیگ حجم
ولی حدود 35 تا 40 گیگی دانلود کرد بعد تازه قطع شد
بسته 15 تومنیش هم زده 150 گیگ اما تا 300 گیگ هم داده به من
بسته 7500 تومنی هم زده فکر کنم 60 گیگ اینا ولی اونم تا 200 250 گیگ داده

• Like
Reactions: Ludens and Taha75
بسته های نامحدود ساعات خاص رایتل حذف شدن و توسایت نمیاره اون بسته ها رو.

وای که اگه اینم حذف شه، گزینه ای نیست.
دقیقا احتمال زیاد حذف شد بسته ها
خوب دیگه اینم اوضاع مملکت ماست

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Taha75
بسته های نامحدود ساعات خاص رایتل حذف شدن و توسایت نمیاره اون بسته ها رو.

وای که اگه اینم حذف شه، گزینه ای نیست.
:| فقط نیم ساعت، 3 ساعت و 7 روزه نامحدود هست. اونم حجمشون مشخص نیست چقدر هست
یعنی مافیفای همراه اول چه فشاری میاره

• Like
Reactions: Taha75
هیچ حالت و حجم مشخصی نداره.
من بار اول 600 گیگ.
بار دوم 140 گیگ
بار سوم 150 گیگ
بار چهارم 90 گیگ
بار پنجم 70 گیگ
خیلی عجیبه ساز و کارش.

البته من هفتگی میخرم

خوب منم رایتل خریدم بلاخره :D سرعت دانلود توی اسپید تست روی 25 مگ بود ، هرچند به خدا بیامرز همراه اول که 100-110 مگ بود نمیرسه ، اما بازم کاچی بهتر از هیچی ، در ضمن شما کدوم بسته رو خریدی و بیشتر از همه راضی بودی ؟

• Like
Reactions: AMIN-1399F
یعنی نذاشتن دو روز از این رایتل استفاده کنیم و نابودش کردن. البته مشخص بود که ماجرا به همین سادگی نیست که همراه اول بکشه کنار و رایتل خیلی خوشحال ادامه بده، چون توی ایران چیزی به نام رقابت نداریم و همه شرکت‌ها رفاقتی در حال به گند کشیدن بازار و نابود کردن مشتری هستن و در بحث اینترنت هم قضیه بیشتر از اقتصادی، حالت سیاسی داره.
الآن رفتم توی یه بخشی از سایت که با شماره موبایل وارد می‌شیم و توی توضیحات، حجم هر بسته رو نوشته (دیگه راست و دروغش رو نمی‌دونم و از این جماعت هر چیزی برمیاد):

r635544_.jpg

دو تای اولی که کلاً طنز خالص هستن و به درد نمی‌خورن. فقط سومی می‌مونه که اونم قیمتش بالاست. ولی «متأسفانه» وضعیت جوری شده که انقدر فشار رو بالا بردن که اگه همین بسته با این قیمت باقی بمونه هم می‌شه یه غلطی باهاش کرد و بهتر از هیچیه. یعنی دارن کاری می‌کنن به بدترین وضعیت ممکن هم راضی بشیم. ولی من احتمال می‌دم همین ۱۵۰ گیگ با قیمت ۵۰ تومن هم به زودی حذف بشه...

یعنی نذاشتن دو روز از این رایتل استفاده کنیم و نابودش کردن. البته مشخص بود که ماجرا به همین سادگی نیست که همراه اول بکشه کنار و رایتل خیلی خوشحال ادامه بده، چون توی ایران چیزی به نام رقابت نداریم و همه شرکت‌ها رفاقتی در حال به گند کشیدن بازار و نابود کردن مشتری هستن و در بحث اینترنت هم قضیه بیشتر از اقتصادی، حالت سیاسی داره.
الآن رفتم توی یه بخشی از سایت که با شماره موبایل وارد می‌شیم و توی توضیحات، حجم هر بسته رو نوشته (دیگه راست و دروغش رو نمی‌دونم و از این جماعت هر چیزی برمیاد):

r635544_.jpg

دو تای اولی که کلاً طنز خالص هستن و به درد نمی‌خورن. فقط سومی می‌مونه که اونم قیمتش بالاست. ولی «متأسفانه» وضعیت جوری شده که انقدر فشار رو بالا بردن که اگه همین بسته با این قیمت باقی بمونه هم می‌شه یه غلطی باهاش کرد و بهتر از هیچیه. یعنی دارن کاری می‌کنن به بدترین وضعیت ممکن هم راضی بشیم. ولی من احتمال می‌دم همین ۱۵۰ گیگ با قیمت ۵۰ تومن هم به زودی حذف بشه...

ماله من پریروز آمد ، ولی همون پریروزم رفتم همینارو زده بوده ا؟! فکر کنم چیزه جدیدی نیست !

• Like
Reactions: Taha75 and Dinosaur
وقتی انقدر سریع بسته ها رو محدود کردن یعنی قضیه اقتصادی نیست
یه عده زیادی داشتن سیم کارت رایتل میخریدن سر این جریانات. حداقل میذاشتن خرشون بگذره بعد محدودیت جدید میذاشتن اگر مساله اقتصادی بود. ولی خب نیست

ماله من پریروز آمد ، ولی همون پریروزم رفتم همینارو زده بوده ا؟! فکر کنم چیزه جدیدی نیست !
من چون تازه رایتل گرفتم، در جریان این اعداد و ارقامش نبودم! ولی مشکل اینه که امروز صبح با بسته‌های ۲۰۰۰ تومنی کلی دانلود کردم و الآن اون بسته‌ها رو حذف کردن! :| یعنی بعید نیست به زودی بقیه بسته‌ها هم حذف بشن و کلاً اینترنت پُرحجم (یا این اسم احمقانه‌ای که اینا می‌گن: نامحدود) برای همیشه تموم بشه.
الآن اینا می‌دونن همون بسته ۵۰ تومنی هم برای امثال ماها که دانلود سنگین داریم می‌صرفه و پولش رو می‌دیم. ولی چون موضوع فراتر از بحث‌های اقتصادی هست، احتمالاً اون بسته هم عمر زیادی نداشته باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or