بحث و تبادل نظر در مورد اینترنت 3G,4G اپراتورهای موبایل

من رسیدم به 200 گیگ دانلود با رایتل و خوشبختانه خبری از کم شدن سرعت نیست.
با اینکه منصفانه زده بود 60 گیگ.
الانم با سرعت 22 مگ داره دانلود میکنه.
امیدوارم تا اخر بسته هفتگی این مدلی بره 😁😉

• Like
  • Wow
Reactions: Democracy and NHM
امیدوارم تا اخر بسته هفتگی این مدلی بره 😁😉
جای ما هم دانلود کن سلطان، پدرشون رو در بیار. 🤕
رایتل برای من به زور 200 کیلوبایت سرعت میده 😔

امیدوارم تا اخر بسته هفتگی این مدلی بره
من قبلا بسته سه تا نه فعال کرده بودم بسته شش تا دوازده میگه نمیتونی بخری.

فرستاده شده از Mi 9Tِ من با Tapatalk

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات همکاری با چین در حوزه ICT را طبق قرارداد 25 ساله تایید کرد. زارع‌پور در واکنش به کندی سرعت اینترنت نیز بر لزوم توسعه اینترنت ثابت تاکید کرد و گفت: «معنی ندارد زمانی که در منزل هستید، از گوشی تلفن همراه برای ارتباط استفاده کنید.»

حالا فهمیدید چرا شبانه به فنا رفته؟ یا هنوزم امیدوارید؟

چند روز پیش که بسته خریده بودم وقت نکردم چیزی دانلود کنم تا دیروز که خواستم هیتمن بزنم دانلود 76 گیگ بود بعد 20 گیگ دانلود دقیقا 20 گیگ سرعتم رو 1 مگ دانلود فیکس شده یعنی 100 گیگ هم نرسیده امروزم تست کردم بازم همونه
جالبیش اینه که داخلی محدودیتی نداره
فکر کنم برای این 100 گیگ هم سطح گزاشتن مثلا بعد 20 گیگ بشه 8 مگ بعد بشه 6 مگ و... تا برسه به اون 200 کیلو

آخرین ویرایش:
من با بسته ۷۵۰۰ ای رایتل که ۶۰ گیگ حجم داره حدود ۱۵۰ تا ۲۰۰ گیگ دانلود کردم بعدش دیگه زد حجم تموم شده و اینترنت قطع شد امیدوارم همینطوری بمونه 8->
سرعتش هم دقیقا مثل همراه اول بود تهران منطقه امیرآباد
دقیقا تونستم nfs heat و battlefield hardline و battlefield 1 و titanfall 2 رو دانلود کنم

• Like
Reactions: SleepyTurtel
اینقدر رایتل رایتل کردید نامحدود نیم ساعته زدم نتم H+ بود:|هیچی قطع کردم سیم کارتو انداختم بیرون .💩
سرعت تمام اپراطورا واسم 200 کیلو بایته .دانلودم 2-3 ماهه نداشتم .

اینقدر رایتل رایتل کردید نامحدود نیم ساعته زدم نتم H+ بود:|هیچی قطع کردم سیم کارتو انداختم بیرون .💩
سرعت تمام اپراطورا واسم 200 کیلو بایته .دانلودم 2-3 ماهه نداشتم .
عزیز شما باید اول یه امار میگرفتی ببینی تو منطقه شما چطوره وضع انتن دهیش.
واسه من 4g+ میزنه و تا الانم بالای 400 گیگ دانلود کردم و هنوز افت سرعت نداشته.
سرعت هم بین 21 تا 40 متغیر بوده برام.
5 روزه 6 تا 12 استفاده کردم.
دو روز دیگه مونده.
بشدت راضی کننده هست با 15 هزار تومن این حجم و سرعت.
فقط اولش من 50 تومن شارژ کردم و فکر کردم مثل همراه اول از شارژ میشه بسته خرید که نشد و باید اونو با کارت بانکی جدا حساب کرد 😁

• Like
Reactions: Democracy
عزیز شما باید اول یه امار میگرفتی ببینی تو منطقه شما چطوره وضع انتن دهیش.
واسه من 4g+ میزنه و تا الانم بالای 400 گیگ دانلود کردم و هنوز افت سرعت نداشته.
سرعت هم بین 21 تا 40 متغیر بوده برام.
5 روزه 6 تا 12 استفاده کردم.
دو روز دیگه مونده.
بشدت راضی کننده هست با 15 هزار تومن این حجم و سرعت.
فقط اولش من 50 تومن شارژ کردم و فکر کردم مثل همراه اول از شارژ میشه بسته خرید که نشد و باید اونو با کارت بانکی جدا حساب کرد 😁
من خدا رو شکر سرعتم خوبه و از استیم با سرعت خوبی دانلود میکنم ولی دانلود از PSN سرعتش کمتر هست راهی هست سرعت دانلود از PSN رو بیشتر کنیم؟

بعد یک نکته. من بسته 7 روزه گرفتم 60 گیگ حدود 40 گیگ دانلود داشتم و این بسته من هست

1643119090046.png

چطور حجم بسته شما کم نمیشه؟ مال من دقیق کم شده :دی

• Like
Reactions: NHM
من خدا رو شکر سرعتم خوبه و از استیم با سرعت خوبی دانلود میکنم ولی دانلود از PSN سرعتش کمتر هست راهی هست سرعت دانلود از PSN رو بیشتر کنیم؟

بعد یک نکته. من بسته 7 روزه گرفتم 60 گیگ حدود 40 گیگ دانلود داشتم و این بسته من هست

View attachment 241485

چطور حجم بسته شما کم نمیشه؟ مال من دقیق کم شده :D
واسه من همون شب اول زد تموم شده ولی میگم به طرز عجیبی 5 روز جواب داد😂
اخرای دانلود رو xbox هستم و ببینم واسه ps داستان چی میشه یه 4 ترابایت دانلود دارم رو اون ☺️

• Like

View attachment 241485

چطور حجم بسته شما کم نمیشه؟ مال من دقیق کم شده :D
حالا جالبه شب اول من نزدیک 120 گیگ دانلود کردم اصلا از این 60 گیگ کم نشد
ولی شب دوم حدود 80 گیگ دانلود کردم این 60 گیگ 0 شد و دیگه نت نداد کلا sms هم اومد که حجمتون تموم شده

• Like
درود
بسته به اصلاح نامحدود رایتل گرفتم 150 گیگش تمام شد ولی حدودا 27 روز دیگه تایمش مونده :))
دوستانی که تجربه دارین یه راهنمایی کنن،الان اگه همین بسته رو از دوباره فعال کنم جایگزین این بسته فعلی که تمام شده میشه یا میره رزو و بعد 27 روز فعال میشه؟

• Like
درود
بسته به اصلاح نامحدود رایتل گرفتم 150 گیگش تمام شد ولی حدودا 27 روز دیگه تایمش مونده :))
دوستانی که تجربه دارین یه راهنمایی کنن،الان اگه همین بسته رو از دوباره فعال کنم جایگزین این بسته فعلی که تمام شده میشه یا میره رزو و بعد 27 روز فعال میشه؟
نه فعال میشه بگیر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or