SleepyTurtel
کاربر سایت
جای ما هم دانلود کن سلطان، پدرشون رو در بیار.من رسیدم به 200 گیگ دانلود با رایتل و خوشبختانه خبری از کم شدن سرعت نیست.
با اینکه منصفانه زده بود 60 گیگ.
الانم با سرعت 22 مگ داره دانلود میکنه.
امیدوارم تا اخر بسته هفتگی این مدلی بره
من قبلا بسته سه تا نه فعال کرده بودم بسته شش تا دوازده میگه نمیتونی بخری.من رسیدم به 200 گیگ دانلود با رایتل و خوشبختانه خبری از کم شدن سرعت نیست.
با اینکه منصفانه زده بود 60 گیگ.
الانم با سرعت 22 مگ داره دانلود میکنه.
امیدوارم تا اخر بسته هفتگی این مدلی بره
عزیز شما باید اول یه امار میگرفتی ببینی تو منطقه شما چطوره وضع انتن دهیش.اینقدر رایتل رایتل کردید نامحدود نیم ساعته زدم نتم H+ بودهیچی قطع کردم سیم کارتو انداختم بیرون .
سرعت تمام اپراطورا واسم 200 کیلو بایته .دانلودم 2-3 ماهه نداشتم .
من خدا رو شکر سرعتم خوبه و از استیم با سرعت خوبی دانلود میکنم ولی دانلود از PSN سرعتش کمتر هست راهی هست سرعت دانلود از PSN رو بیشتر کنیم؟عزیز شما باید اول یه امار میگرفتی ببینی تو منطقه شما چطوره وضع انتن دهیش.
واسه من 4g+ میزنه و تا الانم بالای 400 گیگ دانلود کردم و هنوز افت سرعت نداشته.
سرعت هم بین 21 تا 40 متغیر بوده برام.
5 روزه 6 تا 12 استفاده کردم.
دو روز دیگه مونده.
بشدت راضی کننده هست با 15 هزار تومن این حجم و سرعت.
فقط اولش من 50 تومن شارژ کردم و فکر کردم مثل همراه اول از شارژ میشه بسته خرید که نشد و باید اونو با کارت بانکی جدا حساب کرد
واسه من همون شب اول زد تموم شده ولی میگم به طرز عجیبی 5 روز جواب دادمن خدا رو شکر سرعتم خوبه و از استیم با سرعت خوبی دانلود میکنم ولی دانلود از PSN سرعتش کمتر هست راهی هست سرعت دانلود از PSN رو بیشتر کنیم؟
بعد یک نکته. من بسته 7 روزه گرفتم 60 گیگ حدود 40 گیگ دانلود داشتم و این بسته من هست
View attachment 241485
چطور حجم بسته شما کم نمیشه؟ مال من دقیق کم شده
حالا جالبه شب اول من نزدیک 120 گیگ دانلود کردم اصلا از این 60 گیگ کم نشدمن خدا رو شکر سرعتم خوبه و از استیم با سرعت خوبی دانلود میکنم ولی دانلود از PSN سرعتش کمتر هست راهی هست سرعت دانلود از PSN رو بیشتر کنیم؟
بعد یک نکته. من بسته 7 روزه گرفتم 60 گیگ حدود 40 گیگ دانلود داشتم و این بسته من هست
View attachment 241485
چطور حجم بسته شما کم نمیشه؟ مال من دقیق کم شده
نه فعال میشه بگیردرود
بسته به اصلاح نامحدود رایتل گرفتم 150 گیگش تمام شد ولی حدودا 27 روز دیگه تایمش مونده
دوستانی که تجربه دارین یه راهنمایی کنن،الان اگه همین بسته رو از دوباره فعال کنم جایگزین این بسته فعلی که تمام شده میشه یا میره رزو و بعد 27 روز فعال میشه؟