بحث و تبادل نظر در مورد اینترنت 3G,4G اپراتورهای موبایل

کلا همه سایتهای ایرانی برای من سرعتش بالای 250 کیلوبیت نمیره دقیقا سرعت دانلود رو روی 250 قفل میکنن نه تنها برای من بلکه اکثر دوستامم اینطورین
هیشکی نخره
شما میگی سایتهای داخلی اوکیه بعد میگی دانلودها فولانه
کلا سرعت خرابه این بی شرفها سرعتو خراب کردن بعد شماها میایین گندکاری این حیوونهارو کامل نمیگین
شفاف و واضح اینه سرعت بعد از 50 گیگ دانلود میاد روی 250 قفل میشه تمام سرور ایرانی و خارجی هم نیست همشون اینطوریه

تجربه شخصی من :

بعد از دانلود بتلفیلد (48 گیگ) و ویچر (38 گیگ) از استیم و یکمی هم یوتوب دیدن ، سرعتم از 15 مگ شد 1 مگ ، بعد از دانلود 250 گیگ دیگه از استیم سرعتم روی 250 کیلوبایت قفل شد.
تجربه دوستم هم ، بعد از دانلود بتلفیلد کلا سرعتش شد 250 کیلوبایت :D
خلاصه نمی دونم چطوریه که برای هر کسی یک جوریه ، ولی در کل یک دهم چیزی که قدیم هم میتونستیم دانلود کنیم در ماه نمی تونیم الان باهاش دانلود کنیم.من که به شخصه تمدید نمی کنم چند روز دیگه بستم تمام شه.

تجربه شخصی من :

بعد از دانلود بتلفیلد (48 گیگ) و ویچر (38 گیگ) از استیم و یکمی هم یوتوب دیدن ، سرعتم از 15 مگ شد 1 مگ ، بعد از دانلود 250 گیگ دیگه از استیم سرعتم روی 250 کیلوبایت قفل شد.
تجربه دوستم هم ، بعد از دانلود بتلفیلد کلا سرعتش شد 250 کیلوبایت :D
خلاصه نمی دونم چطوریه که برای هر کسی یک جوریه ، ولی در کل یک دهم چیزی که قدیم هم میتونستیم دانلود کنیم در ماه نمی تونیم الان باهاش دانلود کنیم.من که به شخصه تمدید نمی کنم چند روز دیگه بستم تمام شه.
جالبیش اینه من رو یه گوشیم اخرای سرویس هست و متغير رو 1 تا 3 مگ قفل شد بعد از 150 گیگ دانلود.
از ساعت 2 تا 6 صبح هم 3 گیگ و نیم دانلود کرد.
تا 6 صبح که سوییچ کردم رو رایتل و تا الان 45 گیگ دانلود شده.

جالبیش اینه من رو یه گوشیم اخرای سرویس هست و متغير رو 1 تا 3 مگ قفل شد بعد از 150 گیگ دانلود.
از ساعت 2 تا 6 صبح هم 3 گیگ و نیم دانلود کرد.
تا 6 صبح که سوییچ کردم رو رایتل و تا الان 45 گیگ دانلود شده.

آره همینطوریه ، اصلا قانون خاصی نداره انگار ، یکی نشسته اون پشت دستی هروقت حال کرد میزنه :D ولی در کل ارزش نداره اصلا دیگه.
رایتل جوابه برای شما ؟ تهران هستین ؟ اگر آره و مشکلی نداره کدوم منطقه.

آره همینطوریه ، اصلا قانون خاصی نداره انگار ، یکی نشسته اون پشت دستی هروقت حال کرد میزنه :D ولی در کل ارزش نداره اصلا دیگه.
رایتل جوابه برای شما ؟ تهران هستین ؟ اگر آره و مشکلی نداره کدوم منطقه.
اره تهرانم منیریه منطقه 11 میشه.
تا الان که راضی بودم و بنظرم ارزش 15 هزار تومن و داشته.

• Like
Reactions: just_p30
چیزی که نگران‌کننده هست، اینه که ماجرا ربطی به بحث‌های مالی و اقتصادی نداره و به جاهای دیگه‌ای برمی‌گرده که به زودی توی بقیه بخش‌ها هم می‌بینیم.
اگه قضیه اقتصادی بود، می‌تونستن قیمت بسته شبانه رو بیشتر از دو برابر کنن و به ۵۰ تومن برسه و باز اکثر مشتری‌های این بسته، این پول رو می‌دادن. چون نسبت به تورم و بقیه قیمت‌ها، حتی ۵۰ تومن برای دانلود حدود یک ترابایت ارزشش رو داشت (شاید بیشتر از اون هم می‌شده دانلود کرد، ولی من حداکثر ۹۰۰ گیگ توی یک ماه دانلود کرده بودم).
یا حتی می‌تونستن یه کاری کنن که شما بعد از دانلود ۵۰ گیگ و کاهش سرعت، بتونی بسته رو قطع کنی و یکی دیگه بگیری. ولی الآن رسماً قفلش کردن و یه جوری شده که اگه شب اول همه حجم رو استفاده کردی، دیگه سرعت به دوران قاجار برمی‌گرده و راهی برای قطع کردنش نداری و باید ۲۹ روز صبر کنی برای بسته بعدی. در حالی که اگه حق قطع کردن و تجدید اشتراک می‌دادن، به سود خودشون هم بود. ولی الآن دیگه دنبال سود مالی از این اشتراک شبانه نیستن و بحث چیز دیگه‌ای هست.

چیزی که نگران‌کننده هست، اینه که ماجرا ربطی به بحث‌های مالی و اقتصادی نداره و به جاهای دیگه‌ای برمی‌گرده که به زودی توی بقیه بخش‌ها هم می‌بینیم.
اگه قضیه اقتصادی بود، می‌تونستن قیمت بسته شبانه رو بیشتر از دو برابر کنن و به ۵۰ تومن برسه و باز اکثر مشتری‌های این بسته، این پول رو می‌دادن. چون نسبت به تورم و بقیه قیمت‌ها، حتی ۵۰ تومن برای دانلود حدود یک ترابایت ارزشش رو داشت (شاید بیشتر از اون هم می‌شده دانلود کرد، ولی من حداکثر ۹۰۰ گیگ توی یک ماه دانلود کرده بودم).
یا حتی می‌تونستن یه کاری کنن که شما بعد از دانلود ۵۰ گیگ و کاهش سرعت، بتونی بسته رو قطع کنی و یکی دیگه بگیری. ولی الآن رسماً قفلش کردن و یه جوری شده که اگه شب اول همه حجم رو استفاده کردی، دیگه سرعت به دوران قاجار برمی‌گرده و راهی برای قطع کردنش نداری و باید ۲۹ روز صبر کنی برای بسته بعدی. در حالی که اگه حق قطع کردن و تجدید اشتراک می‌دادن، به سود خودشون هم بود. ولی الآن دیگه دنبال سود مالی از این اشتراک شبانه نیستن و بحث چیز دیگه‌ای هست.
کلا مدیریت تو ایران همینطوره
اون بحثی که مد نظرته نیست
تو اکثر زمینها تو این مملکت مدیران نالایق و نفهمی هستن که گند زیاد بالا میارن و کسی باز خواستشون نمیکنه تازه ارتقا هم میگیرن.
تو ارگانهای دولتی از این دست مدیرها زیاد هستن.
می دونم باعث تعجب هست که چرا فلان تصمیم رو نگرفتن ولی واقعا فهم و درک اینها در همین حد هست نه بیشتر

راه حل این قضیه اخیر هم کوچ به یه اپراتور دیگه هست
درسته هزینه بیشتر میشه ولی دیگه محدودیتی ندارید برای دانلود فقط سر کیسه یه کم شل تر کنید.

بله مثل اینکه دارن این سیاست رو قشنگ ‌پیاده میکنن از این به بعد هم وضعیت اینطوریه اعمال محدودیت سرعت
بی انصاف 100 گیگ که برای یک ماه چیزی نیست....حتی یه بازی در ماه هم به زور میشه دانلود کرد!!
حداقل 250 گیگ که میبود برای یه کاربر عادی تقریبا کار راه انداز بود،البته قبلش حتما گزینه نامحدود رو باید از روش برمیداشتند تا موقع خرید حس نکنیم گوشمون خیلی درازه!!!
++++
راستی بچه ها این عملا گرون فروشی نیست چون با این محدودیت نسبت به قبل (450 گیگ) بسته 4 برابر گرون تر میشه؟؟...اینها که مثلا حق نداشتند اینترنت رو گرون تر کنند!!!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: bayern_vahid
من که عمرا 100 گیگ هم استفاده کرده باشم این ماه بازم سرعتم رو روی 2 مگابیت قفل کردن:-s
کلا یه god دانلود کردم که اونم سرور داخلی بود و 50 گیگ هم نبود
الانم تنها کاری که از دستمون بر میاد این هست که تمدید نکنیم و نهایت توی توییتری جایی اعلام کنیم شاید برش گردونن

• Like
Reactions: bayern_vahid
  • Like
Reactions: Syamak88088

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or