اون آدرسا دیگه کار نمیده برای منهر شب کار ما دور زدنه پیچ همراه اوله
نمیزارن مستقیم بریم...
اون آدرسا دیگه کار نمیده برای منهر شب کار ما دور زدنه پیچ همراه اوله
نمیزارن مستقیم بریم...
هر روز باید تعویض بشن ... یکی دوتا خاص هستن که هیچوقت مشکل براشون پیش نمیاد که گیر ما نمیوفتهاون آدرسا دیگه کار نمیده برای من
اگه داری بفرستهر روز باید تعویض بشن ... یکی دوتا خاص هستن که هیچوقت مشکل براشون پیش نمیاد که گیر ما نمیوفته
برنامس (مثل فی.لت.ر ش.کن) یا لینک URL که میزنی رو مرورگر ؟ چجوریه ؟اگه داری بفرست
حلالت از این حر.... ها هر چی بزنی حلالهدیشب همراه اول قاطی کرده بود برای من با اینکه 100 گیگم پر شده بود سرعت بالا بود تو 2 ساعت 40 گیگ زدم به بدن
یک هفته ای هست مثل قدیم شده برا منم تو 5 روز 800 گیگ دانلود کردهدیشب همراه اول قاطی کرده بود برای من با اینکه 100 گیگم پر شده بود سرعت بالا بود تو 2 ساعت 40 گیگ زدم به بدن
اصلا معلوم نیست چه جوری این محدودیت هارو اعمال میکننهنوزم میشه محدودیت ها رو دور زد با شادوساکس و من دیشب که آخرین شب دانلودم بود استفاده کردم مثلا از تلگرام ویدیو دانلود میکردم یا نرم افزار از سایت های خارجی و اوکی بود. لینک های داخلی هم که خب داخلی هستن یا مستقیم باشن توسط ربات نیم بها اوکی میشن.
هنوزم میشه محدودیت ها رو دور زد با شادوساکس و من دیشب که آخرین شب دانلودم بود استفاده کردم مثلا از تلگرام ویدیو دانلود میکردم یا نرم افزار از سایت های خارجی و اوکی بود. لینک های داخلی هم که خب داخلی هستن یا مستقیم باشن توسط ربات نیم بها اوکی میشن.
نه متاسفانه، تنها راهش اینه که شما دیتا رو با سیستم دانلود کنید.میشه از این روش در کنسولم استفاده کرده!؟