SleepyTurtel
کاربر سایت
شکایت کردی پس دادن؟ چرا من بهشون گفتم پس بدید گفت پس نمی دیم برو یه جا دیگه استفاده کن!من با شکایت از ۱۹۵ پول بسته رو پس گرفتم
وقتی چیزی به اسم شرف توشون نباشه همین میشه !View attachment 239973
خب دیگه تا آخرشو باید خوند
کلا ندارندوقتی چیزی به اسم شرف توشون نباشه همین میشه !
لینکهای این سایت همیشه کار میکنن؟چون من امتحان کردم کاملا عشقی عمل میکنه
من خیلی وقته ازش استفاده می کنم، ممکنه با یه اپراتور خاص مثل ایرانسل تو تایم رایگان باز نشه، بهتره از قبل لینک هارو با نت خونه داخلی کنید و بعد وقتی نت رایگان زدید بزارید روی دانلودلینکهای این سایت همیشه کار میکنن؟چون من امتحان کردم کاملا عشقی عمل میکنه
بعضی وقتا وارد سایت نمیشه یا لینک نمیده.بعضا هم لینکاش دانلود نمیشن اصلا
ایرانسل بسته "نامحدود" داره که عملا 25GB ـه، فقط هم داخلی، بازه ساعت 2 تا 7 روزانه باید بخری، 800 تومنپس الان 450 گیگ 20 تومن، شده 50 گیگ 20 تومن؟
خب ذره ای ارزش نداره، عزیزانی که از بسته های ایرانسل یا رایتل استفاده میکنن میتونن توضیح بدن درباره شون؟ از کدوما میشه استفاده کرد؟
باید بیدار بمونی 25 گیگ تموم بشه دوباره یه 25 گیگ دیگه بخری؟ یا میتونی 3 بار فعالش کنی بگیری بخوابی 75 گیگ دانلود کنه؟ایرانسل بسته "نامحدود" داره که عملا 25GB ـه، فقط هم داخلی، بازه ساعت 2 تا 7 روزانه باید بخری، 800 تومن
دیشب اینارو با 3 تا بسته دانلود کردم میانگین سرعت 7 مگابایت بود
نزدیک نیم قرن هست بدبختیمولی از الان به بعد بدبخت هستیم .
اره از تو سایت ۱۹۵ ثبت شکایت کردم امروز صبح زنگ زدن گفتن مبلغ بسته برگشت داده میشه.شکایت کردی پس دادن؟ چرا من بهشون گفتم پس بدید گفت پس نمی دیم برو یه جا دیگه استفاده کن!
لطفا متن شکایت ارسالیو بزار مام ازش استفاده کنیمنزدیک نیم قرن هست بدبختیم
اره از تو سایت ۱۹۵ ثبت شکایت کردم امروز صبح زنگ زدن گفتن مبلغ بسته برگشت داده میشه.
برا من بین 90 mb تا 120 mb متغییره . البته گوشیم 4.5 هستاین رایتل که دوستان گفتن سرعتش چجوریاس؟!
ریسک کردم 3 بار خریدم گرفتم خوابیدمباید بیدار بمونی 25 گیگ تموم بشه دوباره یه 25 گیگ دیگه بخری؟ یا میتونی 3 بار فعالش کنی بگیری بخوابی 75 گیگ دانلود کنه؟
حجم اگه تموم شد میشه تمدید کنی؟برا من بین 90 mb تا 120 mb متغییره . البته گوشیم 4.5 هست
ارهحجم اگه تموم شد میشه تمدید کنی؟