بحث و تبادل نظر در مورد اینترنت 3G,4G اپراتورهای موبایل

اوج دزدی و بیشرفی بود اینکار.
شما بیا اعلام کن از فلان تاریخ کسی بخره دیگه این مدلی حساب میشه نه اینکه یهو بیای گند بزنی به برنانه ریزی مردم.
جای درستی بودیم میشد درست و حسابی شکایت کرد... ولی بگذریم!

آخرین ویرایش:
اوج دزدی و بیشرفی بود اینکار.
شما بیا اعلام کن کسی از فلان تاریخ کسی بخره دیگه این مدلی حساب میشه نه اینکه یهو بیای گند بزنی به برنانه ریزی مردم.
جای درستی بودیم میشد درست و حسابی شکایت کرد... ولی بگذریم!
دقیقا من 1 هفته از بستم مونده و من وقتی این بسته رو خریدم به معنی این هست که با قوانین قبل خریدم نه این که شما بیای این وسط بزنی نابود کنی.

کسی از نامحدود های رایتل استفاده کرده؟
حجم منصفانه اینا چقدره؟
رفتم تو سایتش قیمتهاش مناسب بود ولی توضیحی پیدا نکردم راجب حجم منصفانه اینا.

هیچ توضیحی نداره راجب حجم و فقط گزینه خرید داره.

IMG_20220117_025905.jpg

آخرین ویرایش:
یه سایت هایی هست که لینک های دانلود رو بهش میدی بعد با حجم داخلی براتون دانلود میکنه. فکر کنم با این وضعیت این کار بدرد بخوره. کسی این سایت ها رو میشناسه؟

کسی از نامحدود های رایتل استفاده کرده؟
حجم منصفانه اینا چقدره؟
رفتم تو سایتش قیمتهاش مناسب بود ولی توضیحی پیدا نکردم راجب حجم منصفانه اینا.

هیچ توضیحی نداره راجب حجم و فقط گزینه خرید داره.

View attachment 239954
اين 150 GB هست

متأسفانه تاریخ نشون داده که اینجا چیزی به نام رقابت برای بهبود کیفیت نداریم و معمولاً شرکت‌ها توی منهدم کردن ملت رقابت دارن. برای همین احتمالاً به زودی رایتل و بقیه هم مثل همراه اول بشن تا همه چیز یکدست بشه.
متأسفانه همین ۵۰ گیگ هم چیزی هست که احتمالاً به زودی از بین می‌ره. توجیهات‌شون رو هم از الآن می‌دونیم: «اینترنت شبانه یعنی چه؟ یک دانش‌آموز یا دانشجو یا کارمند دولت، چرا باید شب‌ها به اینترنت وصل شود تا صبح با روحیه‌ای خراب به کار و فعالیت بپردازد؟ بنابراین به خاطر صیانت از بهداشت روانی جامعه و حفظ حریم خانواده، اینترنت شبانه حذف می‌شود.»
متأسفانه بعید می‌دونم تعداد مصرف‌کننده‌های این اینترنت در حدی باشه که حذف کاملش هم سر و صدای خاصی ایجاد کنه. دور و اطراف خودمون رو نبینیم که بین دوستان یا توی جاهایی مثل بازیسنتر و توئیتر، ملت با نامحدود(!) شبانه آشنا هستن. واقعیت اینه که اکثر مردم (به نظرم حتی تا ۷۰،۸۰٪) کلاً مفهوم اینترنت براشون توی یه مشت چیز مثل اینِستاگِرام و واتس‌اپ و اینا خلاصه می‌شه و نهایتش دانلود فیلم از یه سری جاهایی که می‌شناسن. خیلی‌هاشون حتی نمی‌دونن سرچ کردن چطوریه و اگه جایی مثل تلگرام فیلـــتر بشه هم توانایی استفاده از فیلـــترشکن ندارن و فله‌ای کوچ می‌کنن یه جای دیگه. به خاطر همین کاهش حجم اینترنت شبانه که هیچی، اگه کامل قطعش کنن هم اکثر مردم اصلاً نمی‌فهمن و چیزی نیست که هیاهویی ایجاد کنه و امید داشته باشیم که یه اتفاقی بیفته.

وقتی رایتل ۵۰ تومن داره ۱۵۰ گیگ میده
مسئولای همراه اولم گفتن چرا اینترنت مفت بدیم به مردم و یه حرکتی بزنیم
شاید یه مدت دیگه همراه اول این طرح رو گرونتر کنه و حجم رو ببره بالاتر
مثلا ۵۰ تومن و ۲۵۰ گیگ بین الملل

مسئله فقط پوله

مشکل اساسی اینه که شما سر ماه شارژ کنید و ۵۰ گیگ بین الملل تمام بشه عملا سرعت رو یکی دو مگ قفل میشه و تا اخر ماه نمیتونید طرح رو لغو کنید و دوباره بخرید .

تعداد افرادی که شبانه دانلود میکردن اصلا و ابدا کم نیستن و خیلیها شبها فیلم و انیمه و نرم افزارهای سنگین رو برای دانلود میذاشتن

این حرکت همراه اول قطعا باعث ریزش تعداد کاربرهاش میشه و کوچ اونها به طرح نامحدود اپراتورهای دیگه.

وقتی رایتل ۵۰ تومن داره ۱۵۰ گیگ میده
مسئولای همراه اولم گفتن چرا اینترنت مفت بدیم به مردم و یه حرکتی بزنیم
شاید یه مدت دیگه همراه اول این طرح رو گرونتر کنه و حجم رو ببره بالاتر
مثلا ۵۰ تومن و ۲۵۰ گیگ بین الملل

مسئله فقط پوله

مشکل اساسی اینه که شما سر ماه شارژ کنید و ۵۰ گیگ بین الملل تمام بشه عملا سرعت رو یکی دو مگ قفل میشه و تا اخر ماه نمیتونید طرح رو لغو کنید و دوباره بخرید .

تعداد افرادی که شبانه دانلود میکردن اصلا و ابدا کم نیستن و خیلیها شبها فیلم و انیمه و نرم افزارهای سنگین رو برای دانلود میذاشتن

این حرکت همراه اول قطعا باعث ریزش تعداد کاربرهاش میشه و کوچ اونها به طرح نامحدود اپراتورهای دیگه.
البته نامحدود رایتل ۲۴ ساعته هست برای همین هم گرون تره این همراه اول هم یه زمانی که هنوز بسته های یک روزه و ۷ روزه رو حذف نکرده بود مصرف منصفانه برای همون ها هم ۲۰ گیگ و ۱۰۰ گیگ بود که من هر دفعه که فعال میکردم تو یک روز ۲۰۰ گیگ می‌گرفتم و مصرف منصفانه ای در کار نبود امکان داره این بسته یک ماهه هم بعدا همینجور بشه

آخرین ویرایش:
دیگه باید بگیم خداحافظ فیلمهای با حجم بالا و با کیفیت باید بگیم خداحافظ دانلود گیم ها و دیتاهای حجم بالا خداحافظ کنسولهای پلی استیشن 5 دیجیتال یعنی از کل وسایل دیجیتالی که نیاز به مصرف دانلود حجم بالا دارن باید خداحافظی کرد من دقیقا بسته را تازه زدم بعد 50 گیگ سرعت شد 200 کیلوبایت

دیگه باید بگیم خداحافظ فیلمهای با حجم بالا و با کیفیت باید بگیم خداحافظ دانلود گیم ها و دیتاهای حجم بالا خداحافظ کنسولهای پلی استیشن 5 دیجیتال یعنی از کل وسایل دیجیتالی که نیاز به مصرف دانلود حجم بالا دارن باید خداحافظی کرد من دقیقا بسته را تازه زدم بعد 50 گیگ سرعت شد 200 کیلوبایت
یکی نیست به این همراه اول بگه خوب احمق چکاریه تو بیای ۱۰۰ گیگ یک ماهه میدی همون روز اول ۱۰۰ گیگ تمومه و تا ۲۹ روز دیگه هم نمیشه بسته فعال کرد خوب میکردیش یه روزه بعد کدوم احمقی دیگه این بسته رو فعال می‌کنه میری ۴ تا بسته ۸۵۰ تومنی ایرانسل پشت سر هم فعال می‌کنی میشه ۱۰۰ گیگ قیمتش هم پات میافته ۳۵۰۰ تومان

• Like
Reactions: bayern_vahid
یه زمانی (حدود 10 سال پیش) از شاتل نت می گرفتم اونوقت از 1 تا 7 شب دانلودش رایگان بود بعد یه مدت اومدن و توی اون بازه زمانی 1 تا 7 صبح اینترنت بین المللی رو مث همین الان اپراتورها سرعت رو آورده بودن پایین که عملا غیر قابل استفاده بود.
بعد یادمه توی پرشین فروم یه وی پی ان مانندی میفروختن (یه کانکشن ساده) که وی پی ان با سرور ایران بود و دقیقا برعکس وی پی انها الان کار میکرد یعنی سایتهای خارجی رو بعنوان سایت داخلی به ای اس پی نشون میداد و محدودیت سرعت سایتهای خارجی رو باشون دور میزدم.

نمیدونم که آیا هنوزم چنین چیزی هست یا جواب میده؟ چون اون زمان که عالی بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or