akbar.wesker
کاربر سایت
نمردیم و تو این مملکت مفهوم واژه نامحدود رو هم دونستیم
اینجوری که پیش میره حتما دو روز دیگه آهن رو با طلا رنگ میکنن به جای طلا میفروشن به مردم .. بغلش مینویسن دارای سیاست حمایت از تازه عروس و داماد ها
نمردیم و تو این مملکت مفهوم واژه نامحدود رو هم دونستیم
کدوم بستش اینطوریه؟یکی نیست به این همراه اول بگه خوب احمق چکاریه تو بیای ۱۰۰ گیگ یک ماهه میدی همون روز اول ۱۰۰ گیگ تمومه و تا ۲۹ روز دیگه هم نمیشه بسته فعال کرد خوب میکردیش یه روزه بعد کدوم احمقی دیگه این بسته رو فعال میکنه میری ۴ تا بسته ۸۵۰ تومنی ایرانسل پشت سر هم فعال میکنی میشه ۱۰۰ گیگ قیمتش هم پات میافته ۳۵۰۰ تومان
خرید اینترنت همراه - ایرانسلکدوم بستش اینطوریه؟
یکی دیدم زده ۲ تا ۸ صبح نامحدود داخلی
همینه؟
من با کنسول دانلود میکنمخرید اینترنت همراه - ایرانسل
نه ساعت 2 تا 7 هست سرعت هم عالی هست فقط برای استفاده راحت تر ازش بهتره اول لینک ها رو از سایت های داخلی با یک نت دیگه اماده کنی بعد با این فقط بذاری دانلود چون خیلی از سایت های داخلی رو باز نمیکنه اما از سرورشون پشتیبانی میکنه
نه دیگه داخلیه نمیشه بازی های کنسول دانلود کرد باهاشمن با کنسول دانلود میکنم
این زده داخلی
با کنسول امتحان کردی؟
۱۵۰ گیگ بین المللی هست که درصورت دانلود از سایت های داخل ۳۰۰ گیگ حساب میشه یعنی نیم بهارایتل ۱۵۰ گیگ بین المللی هست؟
یا بین المللی نصف حساب میشه؟
کسی اطلاع داره؟
خیر کلا ۱۵۰ گیگه حجمش اصلا نامحدود نیست ( تموم شه دیگه چ داخلی چ خارجی تموم میشه)۱۵۰ گیگ بین المللی هست که درصورت دانلود از سایت های داخل ۳۰۰ گیگ حساب میشه یعنی نیم بها
خداحافظ با آخرین ضربان زندگی نرمال در قرن ۲۱ و سلام بر کره / شمالی دوم .دیگه باید بگیم خداحافظ فیلمهای با حجم بالا و با کیفیت باید بگیم خداحافظ دانلود گیم ها و دیتاهای حجم بالا خداحافظ کنسولهای پلی استیشن 5 دیجیتال یعنی از کل وسایل دیجیتالی که نیاز به مصرف دانلود حجم بالا دارن باید خداحافظی کرد من دقیقا بسته را تازه زدم بعد 50 گیگ سرعت شد 200 کیلوبایت
ولی از الان به بعد بدبخت هستیم .من با شکایت از ۱۹۵ پول بسته رو پس گرفتم![]()