بحث و تبادل نظر در مورد اینترنت 3G,4G اپراتورهای موبایل

متاسفانه بازم بسته همراه اول برای یکی مثل من همچنان بهترین اپشنه !
الان به غیر روز اول که سرعت روی 10-15 مگ میره برام و 50 گیگ سریع تمام میشه ، از روز دوم میره روی 1 مگ که خوب از 1 تا 11 بازم نزدیک 35-45 گیگ دانلود می کنم که میشه ماهی 1200 گیگ ! در نتیجه بازم بهترین اپشن دانلود هست برام !
ایرانسل بسته های اگر اشتباه نکنم 30 گیگی بود برای هر 3 ساعت ، رایتلم خیلی بگیر نگیر داره اینجا تست کردم یک شب 20 مگ بود دو شب 20 کیلوبایت خیلی قاطی پاتی بود ، سرعت خط خونم که داغونه فقط پینگش عالیه باسه بازی ! درنتیجه متاسفانه بازم همین همراه اول از همه بهتره باسه من ...

و برای اون دوستانی هم که پرسیده بودن ، بله ایرانسل بسته می تونی مثلا سه تا نامحدود پشت هم بگیری ، خودش وقتی تمام بشه بعدی رو فعال می کنه.

متاسفانه بازم بسته همراه اول برای یکی مثل من همچنان بهترین اپشنه !
الان به غیر روز اول که سرعت روی 10-15 مگ میره برام و 50 گیگ سریع تمام میشه ، از روز دوم میره روی 1 مگ که خوب از 1 تا 11 بازم نزدیک 35-45 گیگ دانلود می کنم که میشه ماهی 1200 گیگ ! در نتیجه بازم بهترین اپشن دانلود هست برام !
ایرانسل بسته های اگر اشتباه نکنم 30 گیگی بود برای هر 3 ساعت ، رایتلم خیلی بگیر نگیر داره اینجا تست کردم یک شب 20 مگ بود دو شب 20 کیلوبایت خیلی قاطی پاتی بود ، سرعت خط خونم که داغونه فقط پینگش عالیه باسه بازی ! درنتیجه متاسفانه بازم همین همراه اول از همه بهتره باسه من ...

و برای اون دوستانی هم که پرسیده بودن ، بله ایرانسل بسته می تونی مثلا سه تا نامحدود پشت هم بگیری ، خودش وقتی تمام بشه بعدی رو فعال می کنه.
دلت خوشه ها بعد ۵۰ گیگ محدودت می‌کنه رو ۲۵۶ کیلوبایت

توی پستم هم نوشتم ، بعد از 50 گیگ سرعتم 1 مگ شد ، 256 کیلوبایت نشده !
منم اومدم رو ۱ مگ به دانلود ادامه دادم بعدش رو ۲۵۰ قفل شد.مشکل اصلی همینه که انقدر محدود میکنن تا دیگه نشه کاری‌ کرد. :D

به جرات میشه میگفت بهترین بسته دانلود نامحدود بود که به فنا رفت من خودم از سال 96 تا الان فکر کنم بالای 20 30 ترابایت باهاش دانلود کردم، در صورتی که قبلنا ناچار بودم بگردم توی پرشین تولز دانلودر پیدا کنم و هارد براش بفرستم و ... .
همیشه هم انتظار داشتیم که این بسته یه روزی درش تخته بشه که بالاخره توی این دولت اتفاق افتاد و صد در صد وضعیت اینترنت به مرور ازینم بدتر میشه، الان مدت هاست حتی خیلی از فیل*تر شکنا هم مشکل پیدا کردن و یا کار نمیکنن یا خیلی کند شدن
اگر یه اتحادی بود و همه میومدن این بسته شبانه رو تحریم میکردن شاید یه امیدایی بود ولی خب دیگه چه کنیم که ملتی هستیم که همیشه فقط شل می کنیم تا راحت تر فرو بره (شاید چاره ای دیگه ای هم نداریم واقعا)
من که شخصا دیگه با این اوضاع این بسته رو نمیخرم

به جرات میشه میگفت بهترین بسته دانلود نامحدود بود که به فنا رفت من خودم از سال 96 تا الان فکر کنم بالای 20 30 ترابایت باهاش دانلود کردم، در صورتی که قبلنا ناچار بودم بگردم توی پرشین تولز دانلودر پیدا کنم و هارد براش بفرستم و ... .
همیشه هم انتظار داشتیم که این بسته یه روزی درش تخته بشه که بالاخره توی این دولت اتفاق افتاد و صد در صد وضعیت اینترنت به مرور ازینم بدتر میشه، الان مدت هاست حتی خیلی از فیل*تر شکنا هم مشکل پیدا کردن و یا کار نمیکنن یا خیلی کند شدن
اگر یه اتحادی بود و همه میومدن این بسته شبانه رو تحریم میکردن شاید یه امیدایی بود ولی خب دیگه چه کنیم که ملتی هستیم که همیشه فقط شل می کنیم تا راحت تر فرو بره (شاید چاره ای دیگه ای هم نداریم واقعا)
من که شخصا دیگه با این اوضاع این بسته رو نمیخرم
نخریدن شبانه ضرری به همراه اول نمیزنه باید تماس و کلا اینترنتش تحریم بشه که عمرا تو ایران کسی حمایت کنه

توی پستم هم نوشتم ، بعد از 50 گیگ سرعتم 1 مگ شد ، 256 کیلوبایت نشده !
آخرش شما رو هم محدودتر میکنن،واسه من شب اول سرعت عادی بود،تا اینکه حجم دانلودی حدودا ۵۰ گیگ شد و سرعت اومد پایین رسید به ۱ مگ و همونجوری موند،البته به موضوع چندان شک نکردم و خودم رو با این دلیل که لابد باز یه جایی نت مملکت ویران به مشکل خورده و سرعتا اومده پایین قانع کردم و به دانلود ادامه دادم،دیشبم تا ساعت ۸ صبح روی ا مگ دانلود کردم تا اینکه یهویی دیدم نت عملا تبدیل شد به دایل آپ همراه آخر و اینجا بود که با سرچ کردن به این نتیجه رسیدم که به کره شمالی خیلی نزدیک شدیم:(

منم اومدم رو ۱ مگ به دانلود ادامه دادم بعدش رو ۲۵۰ قفل شد.مشکل اصلی همینه که انقدر محدود میکنن تا دیگه نشه کاری‌ کرد. :D
ا ؟ آخه الان نزدیک 20 روزی هست اینطوری شده xD فکر کردم دیگه کفش 1 مگ هستش ! البته 256 هم دیدم بچه ها شدن ، ولی فکر کردم رندمه xD

داریم به دورانی میرسیم، که باید هارد رو پست کنیم دیتا بریزن روش، اخری باری همچین حرکتی کردم، زمانی بود که بتل 3 اومده بود قدرت دانلودش نداشتم... :| دیشب رینبو 500 مگ اپدیت واسش اومده بود 1 ساعت و 40 دقیقه طول کشید با سرعت 100 کیلوبایت استیم

داریم به دورانی میرسیم، که باید هارد رو پست کنیم دیتا بریزن روش، اخری باری همچین حرکتی کردم، زمانی بود که بتل 3 اومده بود قدرت دانلودش نداشتم... :| دیشب رینبو 500 مگ اپدیت واسش اومده بود 1 ساعت و 40 دقیقه طول کشید با سرعت 100 کیلوبایت استیم
حالا اون ۵۰۰ مگ رو تو ساعت غیر شبانه می‌گرفتی
نگو که تو ساعات دیگه هم سرعت محدود میشه؟ :-t

اگر انجمن های گیم همه افراد با هم هم پیمان بشوند و هیچ بسته ای از اینا نخرند خودش عالیه. گیمر کم نداریم
من یادمه قبلاً یه همچین پستی دادم چند دقیقه بعد حذف شد نمیدونم چرا :))

انجام اینکار بسیار خوبه اما شدنی نیست، یعنی خیلیا اصلا براشون مهم نیسته این چیزا...

و یه نکته دیگه اینکه طی یک سال گذشته کیفیت اینترنت به شکل وحشتناکی افتضاح شده یعنی عملاً داره به سمت دایل آپ میریم بزودی حتی دوباره باید از کارت اینترنت استفاده کنیم

+
حالا قدر عمو جواد رو بدونید هی ملت فحشش میدادن (فان)

حالا اون ۵۰۰ مگ رو تو ساعت غیر شبانه می‌گرفتی
نگو که تو ساعات دیگه هم سرعت محدود میشه؟ :-t
غیر شبانه هم 2 مگ مخابرات دارم که میشه 200 کیلوبایت.
سرعت روز با همون بسته های الفا همراه اول میشه 7/8 مگ واقعی...ولی تو شب خراب میشه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or