بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

دوستان این نخل پلاس و سرویسهای مشابهش کدوم بازیهای نقش آفرینی ژاپنی رو کامل آرشیو دارن؟؟
بازیهایی مثل Raidou Remastered یا SMT III Nocturne رو داشته باشن نه امثال یاکوزا و فاینال فنتزی که همه جا دارن
سرویس الیت نخل بدردت میخوره که هربازی استور رو‌ بخوای بدن بهت که البته ۱۶ تومنه یسالش. وگرنه سرویس دیگه ای همچین چیزارو نداره

من از سايت ايران گت شارژ ميكنم و خيليم سريع كار ميكنه.
اكانت امريكا و تركيه و هند رو شارژ ميكنه.
اوكراين هم يادمه داشت قبلا.
مساله ايي كه هست الان تنوع مبالغ گيفت كارتاى تركيه كم شده.
واسه همين پلاساى اسنشيال يك ماهه چون مجبوره گيفت ٥٠٠ ليرى بخره يكم بالا در مياد ولى ١٥٠ لير تو حسابت ميمونه.
اين سايتى كه ميگم هند هم داره ولى خريد نكردم.
براى پلاس هنوز به صرفه هست تا حدودى تركيه نسبت به امريكا ولى براى خريد بازى واقعا متغيره و خيلى وقتا اصلا بيشترم ميشه.

Iranget.com

دکتر من رفتم سایتش رو دیدم
یه چیزی رو‌متوجه نشدم درست، اگر ازش لیر بخریم بعد اکانت رو شارژ کنیم و بخوایم پلاس بخریم، error میده؟ باید حتما چیز پی‌ان ترکیه بزنیم؟
یه چیزی نوشته بود تو این مایه، گفتم تجربه داشتی ازت بپرسم

یه چیزی رو‌متوجه نشدم درست، اگر ازش لیر بخریم بعد اکانت رو شارژ کنیم و بخوایم پلاس بخریم، error میده؟ باید حتما چیز پی‌ان ترکیه بزنیم؟

من تا حالا اينجورى واسه پلاس ازش خريد نداشتم.
دقيقا به خاطر همين داستانا.
مستقيم ازش پلاس ميخرم.
شارژ حسابو واسه بازى استفاده كردم.

شما با گیفت کارت پلی استیشن ترکیه فقط میتونی بازی و dlc بخری
برای خرید اشتراک کارایی نداره.
نیازی به آی پی بدون وی بی ان ترکیه داره و یک کارت به حساب psn وصل بشه.

کاری که ما برای همه انجام میدیم.

سلام دوستان تا حالا کسی از سایت ytgames اکانت خریده؟ من ظرفیت 2 خریدم از این ها یه هفته است قفل شده و enable هم نمیشه جواب هم نمی دن. اولین باره خرید می کنم می خوام بپرسم کلاه بردارن؟

دوستان کسی از cdstop خرید کرده و راضی بوده؟
سریع جواب میدن ، خیلی با احترام باهات صحبت میکنن و خر فرضت نمیکنن مثل یه سری ها ، خود اسم کاناله باعث میشه بازی هات راحت فروش برن توی گروه هایی که واسه فروش بازیه ،
قضیه قفل شدن هم چون میگه ساین اوت نکن کلا سی ثانیه هم زمان نمیبره .
...
من که بازی هایی خیلی مهم باشن برام روی اکانت خودم میخرم ، بقیه رو از CD استاپ‌ میگیرم.
قبلش البته گروه های خرید و فروش هم نگاه میکنم ، متال گیر رو ۲۶۰۰ گرفتم ، یه کازان هم داشتم با ووچان عوض کردم 😊
دث ۲ مونده کسی نمی‌خرش:دی

امروز خواستم اکانت Ghots of yotei بگیرم بیش از 1 میلیون تفاوت قیمتش با نخل مارکت بود ، در نهایت از نخل اکانت گرفتم ، پیام دادم فوری جواب دادن روز عرضه بازی با یه هدیه تحویل میشه که بازی Alan wake 2 هم ازشون میگیرم😃

• Like
Reactions: DM.JAGUAR
امروز خواستم اکانت Ghots of yotei بگیرم بیش از 1 میلیون تفاوت قیمتش با نخل مارکت بود ، در نهایت از نخل اکانت گرفتم ، پیام دادم فوری جواب دادن روز عرضه بازی با یه هدیه تحویل میشه که بازی Alan wake 2 هم ازشون میگیرم😃
الان نگاه کردم هم قیمتش هم هدیه اش جالبه.
فقط باید دید اکانت وضعیت قفل شدن و اختصاصی بودنش چطوریه.
همینطور فروش مجددش. تو فروش مجدد فکر کنم زیاد کسی اعتماد نکنه برای خریدش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or