SaDrA-HhH
Loyal Member
درسته.من رو حساب 3 روز زودتره فکر کردم التیمیته
ولی حال کردم همون روز اول اکانت تازه از تنور اومده گرفتم...بو نویی میده
آی دشمنان نخل کجایید؟پیداتون نیست![]()
بذار در اختلال بعدى اينجا ملت يقتو نگيرن
درسته.من رو حساب 3 روز زودتره فکر کردم التیمیته
ولی حال کردم همون روز اول اکانت تازه از تنور اومده گرفتم...بو نویی میده
آی دشمنان نخل کجایید؟پیداتون نیست![]()
عظیم تر به وجود میاره. الان تغییر بازی رو سیستمی کرده باید ثبت کنی ساعت مشخص کنید که بری تعویض کنی بعد زمانش کلا پره! قبلاً همون روز درخواست میدادی عصرش بازی رو بهت میداد الان باید ببینی کی تایم خالی داره!این فروشگاه رو نمی شناسم ولی معمولا اگه مشکل حادی باشه خود اکانت بن می شه.از حاجی گیم دو تا اکانت ظرفیت سه خریدم، آنچارتد و اسپلیت فیکشن ، احتمال داره دستگاه بن بشه ؟ کسی ازش خرید نکرده ؟
این نخل هربار تغییر میده یه عظیم تر به وجود میاره. الان تغییر بازی رو سیستمی کرده باید ثبت کنی ساعت مشخص کنید که بری تعویض کنی بعد زمانش کلا پره! قبلاً همون روز درخواست میدادی عصرش بازی رو بهت میداد الان باید ببینی کی تایم خالی داره!
بعدش سقف انتخاب بازی توی الیت رو ۲تا در نظر گرفتن در صورتی که مشترک قدیمی الیت ۳ بازی هستم.

سلام مهدی جاناکانت rise of ronin که از نخل گرفتم ساین اوت شده و به پشتیبانی گفتم میگه اگه سیو دارید باید زمان بدید تا با پشتیبانی سونی در میون بذاریم و همین اکانت رو بهت بدیم اگر هم ندارید تا یک اکانت دیگه بهتون بدیم
من نمیدونم چه ربطی داره با سیو داشتن داره!
میگم چرا ساین اوت شده میگه بخاطر فایر وال پلی استیشن هست![]()
درود امین جانسلام مهدی جان
رجین اونیکی اکانت با این فرق داره و سیو ها نمیخوره به هم
احتمالا اکانت مشکل داره. ساین اوت بشه به راحتی میشه ساین این کرد. نهایت یه ریست پسورد. به پشتیبانی نیاز نیست برا ساین اوت

فداتدرود امین جان
ممنون از راهنماییت
والا این پشتیبانی نخل هر از گاهی یک اراجیفی تحویل آدم میده که پشمی برای آدم نمیمونه
فقط این تیکش که گفته ساین اوت بخاطر فایر وال پلی استیشن هست![]()
اکانت rise of ronin که از نخل گرفتم ساین اوت شده و به پشتیبانی گفتم میگه اگه سیو دارید باید زمان بدید تا با پشتیبانی سونی در میون بذاریم و همین اکانت رو بهت بدیم اگر هم ندارید تا یک اکانت دیگه بهتون بدیم
من نمیدونم چه ربطی داره با سیو داشتن داره!
میگم چرا ساین اوت شده میگه بخاطر فایر وال پلی استیشن هست![]()