بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

درسته.من رو حساب 3 روز زودتره فکر کردم التیمیته

ولی حال کردم همون روز اول اکانت تازه از تنور اومده گرفتم...بو نویی میده ;))

آی دشمنان نخل کجایید؟پیداتون نیست :D

بذار در اختلال بعدى اينجا ملت يقتو نگيرن :D

این نخل هربار تغییر میده یه :Censored: عظیم تر به وجود میاره. الان تغییر بازی رو سیستمی کرده باید ثبت کنی ساعت مشخص کنید که بری تعویض کنی بعد زمانش کلا پره! قبلاً همون روز درخواست می‌دادی عصرش بازی رو بهت میداد الان باید ببینی کی تایم خالی داره!

بعدش سقف انتخاب بازی توی الیت رو ۲تا در نظر گرفتن در صورتی که مشترک قدیمی الیت ۳ بازی هستم.

Last edited by a moderator:
  • Poker Face
Reactions: jdepp
این موردی که دوستمون گفت رو رفتم پرسیدم چون برای من وقت گرفتن نمیخواست و راحت بازی رو داد.پشتیبان گفت چون من زمان سایت قبلی اشتراک خریدم و کنترل پنل ندارم دیگه به همون روش قدیم بازی رو بهم میدن و وقت نمیخواد بگیرم و به روش qr code بازیهای ما رو میدن

اینجا به نظرم به ضرر اونایی هست که جدید اشتراک خریدن

• Like
Reactions: db07
این نخل هربار تغییر میده یه عظیم تر به وجود میاره. الان تغییر بازی رو سیستمی کرده باید ثبت کنی ساعت مشخص کنید که بری تعویض کنی بعد زمانش کلا پره! قبلاً همون روز درخواست می‌دادی عصرش بازی رو بهت میداد الان باید ببینی کی تایم خالی داره!

بعدش سقف انتخاب بازی توی الیت رو ۲تا در نظر گرفتن در صورتی که مشترک قدیمی الیت ۳ بازی هستم.

مشکل حل شد و پنل بروزرسانی شد :دی

اکانت rise of ronin که از نخل گرفتم ساین اوت شده و به پشتیبانی گفتم میگه اگه سیو دارید باید زمان بدید تا با پشتیبانی سونی در میون بذاریم و همین اکانت رو بهت بدیم اگر هم ندارید تا یک اکانت دیگه بهتون بدیم
من نمیدونم چه ربطی داره با سیو داشتن داره!
میگم چرا ساین اوت شده میگه بخاطر فایر وال پلی استیشن هست :))

• Poker Face
  • Smile
Reactions: u.s.a and AM!R
اکانت rise of ronin که از نخل گرفتم ساین اوت شده و به پشتیبانی گفتم میگه اگه سیو دارید باید زمان بدید تا با پشتیبانی سونی در میون بذاریم و همین اکانت رو بهت بدیم اگر هم ندارید تا یک اکانت دیگه بهتون بدیم
سلام مهدی جان
رجین اونیکی اکانت با این فرق داره و سیو ها نمیخوره به هم
احتمالا اکانت مشکل داره. ساین اوت بشه به راحتی میشه ساین این کرد. نهایت یه ریست پسورد. به پشتیبانی نیاز نیست برا ساین اوت

• Like
سلام مهدی جان
رجین اونیکی اکانت با این فرق داره و سیو ها نمیخوره به هم
احتمالا اکانت مشکل داره. ساین اوت بشه به راحتی میشه ساین این کرد. نهایت یه ریست پسورد. به پشتیبانی نیاز نیست برا ساین اوت
درود امین جان
ممنون از راهنماییت
والا این پشتیبانی نخل هر از گاهی یک اراجیفی تحویل آدم میده که پشمی برای آدم نمیمونه
فقط این تیکش که گفته ساین اوت بخاطر فایر وال پلی استیشن هست=))

• Like
Reactions: AMIN-PASHA
درود امین جان
ممنون از راهنماییت
والا این پشتیبانی نخل هر از گاهی یک اراجیفی تحویل آدم میده که پشمی برای آدم نمیمونه
فقط این تیکش که گفته ساین اوت بخاطر فایر وال پلی استیشن هست=))
فدات
والا من صد ها بار اکانتمون ساین اوت شده و دوباره با ایمیل و پسورد ساین این شدیم، نهایتش اکه مشکلی بود با یه ریست پسورد درست میشد، اینا معلوم نیست چیکار میکنن،

• Like

بگو يه اكانت ديگه بدن سيوات باقى ميمونه اگه ريجن اكانتشون همه امريكاس.
الكى معطل نمون.

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or