بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

الان نگاه کردم هم قیمتش هم هدیه اش جالبه.
فقط باید دید اکانت وضعیت قفل شدن و اختصاصی بودنش چطوریه.
همینطور فروش مجددش. تو فروش مجدد فکر کنم زیاد کسی اعتماد نکنه برای خریدش.
ظرفیت 2 گارانتی مادام العمر داره ، برای فروشش گفت ما کار انتقالشو انجام میدیم من تلگرام نگاه کردم اینطوری نیست که کسی نشناسدش اما من این اکانت رو بعید میدونم بخوام بفروشم ، اگه می خوای بی دردسر بفروشی از نخل نگیر به نظرم ، اما قیمتش واقعا خوبه من هم پول کمتری دادم هم یه alan wake 2 ظرفیت 3 میگیرم که اصلا بازی نکردم

• Like
Reactions: DM.JAGUAR and jdepp
آقا فاینال فانتزی 7 ریبرث ظ 2 رو شاپ معتبر جایی دیدید داشته باشه ؟ هرچی میگردم هیچ کس نداره .
من‌‌ خودم از چنل تلگرام avash استور خریدم هنوز دارمش.
وضع بازیای ژاپنی حتی قدیمیاشون واقعا دراماتیکه قیمتای پرت و فضایی...
قدیم لاقل یه گروه بود زمان PS3/PS4 که JRPG بازا بین خودشون دیسک این بازیا رو خرید و فروش میکردن متاسفانه از هم پاشید همون اوایل نسل هشت ولی تا بود خیلی راحت، مثلا ریمستر FF Type-0 با قیمت کم خریدم و بازیهایی که دیگه بعدا دیسکشون نایاب شد.
الان اون اشتراک نخل پلاس ۱۶ میلیونی اونوقت راهشه بخوام به اینا دسترسی داشته باشم😢

الان نگاه کردم هم قیمتش هم هدیه اش جالبه.
فقط باید دید اکانت وضعیت قفل شدن و اختصاصی بودنش چطوریه.
همینطور فروش مجددش. تو فروش مجدد فکر کنم زیاد کسی اعتماد نکنه برای خریدش.

چون روند پشتيبانى از داخل سايت هست گرفتارى داره احتمالا و شايد خريدار راه نياد.

• Like
Reactions: jdepp
دوستانی که اشتراک نخل پلاس دارند، اگه فیفا 26 دریافت کردید لطفا تجربتون رو به اشتراک بذارید. میخوام اشتراک بگیرم اما با توجه به چند صفحه اخیر، قبلش میخوام ببینم اوکی شده و مثل قبل اذیت نکرده باشن.

دوستانی که اشتراک نخل پلاس دارند، اگه فیفا 26 دریافت کردید لطفا تجربتون رو به اشتراک بذارید. میخوام اشتراک بگیرم اما با توجه به چند صفحه اخیر، قبلش میخوام ببینم اوکی شده و مثل قبل اذیت نکرده باشن.
fc 26 امروز اومده رو نخل و منم رفتم سفارش دادم و گفت ساعت 7 اکانت آماده هست.حالا اگه همین امروز داد میام میگم ولی خیلی بعید میدونم چون ساعت 8 پشتیبانی میبنده و امروز عجیب شلوغ بود برای همین بازی

همیشه وقتی سفارش بازی میدادم و عکس میفرستادم نهایتا 5 دقیقه ای بررسی میکرد که اکانت رو درست تحویل داده باشم و بعد میگفت فلان ساعت بیا ولی امروز همین مرحله 1 ساعت و نیم طول کشید.حالا باید ببینم خود بازی رو میتونه به موقع تحویل بده یا میره برای فردا

• Like
Reactions: GrAy MooN
fc 26 رو تحویل گرفتم.رو عکس بازی زده التیمیت ادیشن ولی روش میزنم دانلودش میزنه 2 روز و 12 ساعت دیگه :-?
الان یعنی نسخه بازی استاندارده؟

پیام داد گفت استاندارده 😩
خب این 3 روز زودترش پس انگار بدردمون نمیخوره و الکیه

• Like
Reactions: Mreza_Dex
fc 26 رو تحویل گرفتم.رو عکس بازی زده التیمیت ادیشن ولی روش میزنم دانلودش میزنه 2 روز و 12 ساعت دیگه :-?
الان یعنی نسخه بازی استاندارده؟

پیام داد گفت استاندارده 😩
خب این 3 روز زودترش پس انگار بدردمون نمیخوره و الکیه
خودشون فک‌ کنم نوشتن که کلا نسخه معمولی بازیارو میخرن و میدن به کاربرا. التیمیت کلا به کسی نمیدن. یا هربازی دیگه که نسخه گرونتر داره نخل ساپورت نمیکنه.

• Like
Reactions: hamid_barca
خودشون فک‌ کنم نوشتن که کلا نسخه معمولی بازیارو میخرن و میدن به کاربرا. التیمیت کلا به کسی نمیدن. یا هربازی دیگه که نسخه گرونتر داره نخل ساپورت نمیکنه.
درسته.من رو حساب 3 روز زودتره فکر کردم التیمیته

ولی حال کردم همون روز اول اکانت تازه از تنور اومده گرفتم...بو نویی میده ;))

آی دشمنان نخل کجایید؟پیداتون نیست :D

• Like
Reactions: MyJinx

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or