بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

دوستان جایی هست بازی ظ۲ قسطی بده بیشوخی؟؟ با این قیمت $ دیگه نمیشه! البته قبل این یه جا دیدم ظ۳ قسطی میداد، ولی من اصلا ظ۳ نمیزنم
تو اسنپ پی و دیجی و سایتهای مشابه چی نیست؟

دوستان جایی هست بازی ظ۲ قسطی بده بیشوخی؟؟ با این قیمت $ دیگه نمیشه! البته قبل این یه جا دیدم ظ۳ قسطی میداد، ولی من اصلا ظ۳ نمیزنم
تو اسنپ پی و دیجی و سایتهای مشابه چی نیست؟
این دوتا قسطی میدن
MoonShopAccount
GameCity_Ps5Ps4

• Like
Reactions: Zack.Fair
چنان اومده کاربرهاش رو زیاد کرده که سایتش هی down میشد
پیام هم گذاشته که فعلا پشتیبانی در دسترس نیست ولی به روزهاتون اضاف میشه
اون تایمی که سایت تقریبا اکی بود حسابی پشتیبانیش رو شستم اخر کار هم گفت تا 7و نیم اکی میشه که این پیام رو گذاشتن:Wallbash:
پشتیبانیشون واقعا سینوسی هست,نه به تحویل اکانت متالگیر که به 5 دقه نکشید نه این بازی متا پایین و قدیمی که اینجوری شده

آخرین ویرایش:
اون تایمی که سایت تقریبا اکی بود حسابی پشتیبانیش رو شستم اخر کار هم گفت تا 7و نیم اکی میشه که این پیام رو گذاشتن:Wallbash:
پشتیبانیشون واقعا سینوسی هست,نه به تحویل اکانت متالگیر که به 5 دقه نکشید نه این بازی متا پایین و قدیمی که اینجوری شده

تهش رو مياره به تلگرام و واتساپ :D

من که دو هفتست گرفتم هنوز یک بازی هم تحویل ندادن بهم. اگه ادامه دار باشه، کنسل می کنم. ارزش وقت تلف کردن نداره.

من که دو هفتست گرفتم هنوز یک بازی هم تحویل ندادن بهم. اگه ادامه دار باشه، کنسل می کنم. ارزش وقت تلف کردن نداره.
2 هفته گرفتی هنوز بازی نداده؟مگه میشه؟😧

مشکل چی بوده مگه؟بعد اعتراضی، داد و بیدادی چیزی نکردی؟من همین هفته گذشته 2 بازی گرفتم بعد شما 2 هفته هیچی؟ :-?
روش ثبت بازی رو درست میری؟البته من کاربر قدیمی هستم و پنل ندارم ولی شما فکر کنم باید ثبت کنید

• Like
Reactions: Arman Sensi
2 هفته گرفتی هنوز بازی نداده؟مگه میشه؟😧

مشکل چی بوده مگه؟بعد اعتراضی، داد و بیدادی چیزی نکردی؟من همین هفته گذشته 2 بازی گرفتم بعد شما 2 هفته هیچی؟ :-?
روش ثبت بازی رو درست میری؟البته من کاربر قدیمی هستم و پنل ندارم ولی شما فکر کنم باید ثبت کنید
اره، دو سه روز اول خودم اقدام نکردم. بعد درخواست دادم از پنل اما باگ داشت حتما باید سه تا بازی انتخاب می کردی منم یه دونه بیشتر نمی خواستم دو تا دیگه رو از بازی های ۲-۳ هفته دیگه مثل بتلفیلد زدم اما کلا زدن کنسل کردن سفارش رو گفتن از اول انجام بده. بعدا ۳-۴ روز هی پیام دادم پیگیری یه سایلنت هیل که خورد به این از کار افتادن سیستمشون.

• Like
Reactions: hamid_barca
اره، دو سه روز اول خودم اقدام نکردم. بعد درخواست دادم از پنل اما باگ داشت حتما باید سه تا بازی انتخاب می کردی منم یه دونه بیشتر نمی خواستم دو تا دیگه رو از بازی های ۲-۳ هفته دیگه مثل بتلفیلد زدم اما کلا زدن کنسل کردن سفارش رو گفتن از اول انجام بده. بعدا ۳-۴ روز هی پیام دادم پیگیری یه سایلنت هیل که خورد به این از کار افتادن سیستمشون.
حالا بعد از وصل شدن مجددش به نظرم موقع گرفتن بازی خیلی خونسرد بازی در نیارید :D
پرتقاضاترین بازیش fc26 هست که من همون روز اول گرفتم ولی از ساعت 12 که پشتیبانی باز شد دهنشون رو سرویس کردم.وقتی هم گفت 7 آماده هست من از 6 داشتم کولی بازی در میاوردم که اکانت من آماده نشد؟؟؟;))

اینا الان تعداد مشترکاشون زیاد شده بعد اونایی که صداشون در نمیاد رو میگن بذار آخر کار.

حالا بعد از وصل شدن مجددش به نظرم موقع گرفتن بازی خیلی خونسرد بازی در نیارید :D
پرتقاضاترین بازیش fc26 هست که من همون روز اول گرفتم ولی از ساعت 12 که پشتیبانی باز شد دهنشون رو سرویس کردم.وقتی هم گفت 7 آماده هست من از 6 داشتم کولی بازی در میاوردم که اکانت من آماده نشد؟؟؟;))

اینا الان تعداد مشترکاشون زیاد شده بعد اونایی که صداشون در نمیاد رو میگن بذار آخر کار.
تازه من fc26 رو هم نمی خوام
اما اره مثل اینکه کولی بازی راهکارشه. 😅😅😅

دقیقا من تا قبل از همین اکانت rise of ronin همش مودب و صبور بازی در میاوردم :D
تا اینکه دیدم نه دیگه جواب نمیده و واقعا خیلی بد هم هست که بیشتر مواقع داخل این جامعه اینطوری میشه جواب گرفت و کار پیش برد
بنظرم اینا هم یجورایی توی تحویل اکانهتای اف سی 26 موندن و سایت رو یجورایی خودشون پوکوندن و حالا دارن فکر میکنن که چه غلطی بکنن:D
تازه ی مدت دیگه cod و بتل 6 هم هست

جدای باقی مسائل ولی خب برادر اینا تهش میگن بازی ۳ روز قبل عرضه درخواست بدید تا تحویل بدیم! چجوری ۲تا بازی که چند هفته تا عرضشون مونده رو زدی و انتظار داشتی کنسلش نکنن؟ :D

تو يه گروه تلگرامى ديدم نوشتن به كسايي كه درخواست بازى از نخل پلاس قبل بسته شدن سايت ثبت كرده بودن تلفنى زنگ ميزنن بهشون تحويل ميدن اكانتاشونو.
به نظرم تماس ناشناس داشتيد حواستون باشه شايد اينا باشن.

منم يه دسته و يه اكانت فيفا خريده بودم واسه اكانت پشتيبانى و سايت بالا نميومد امروز ظهر زنگ زدن كه هوى چرا نمياى اكانتى كه خريدى رو بگيرى :D
كه گفتم اينجوريه با پيامك كارو راه انداختن.

• Like
Reactions: hamid_barca
جدای باقی مسائل ولی خب برادر اینا تهش میگن بازی ۳ روز قبل عرضه درخواست بدید تا تحویل بدیم! چجوری ۲تا بازی که چند هفته تا عرضشون مونده رو زدی و انتظار داشتی کنسلش نکنن؟ :D
منم الان پستت رو دیدم متوجه شدم دوستمون رفته بازیهای آینده رو تقاضا کرده.گفتم اخه 2 هفته دیگه معطل نمیکنن برای تحویل بازی :D

@Arman Sensi ببین تو قسمت نخل پلاس 2 ردیف کاور بازیها رو زده که پایینی میگه چه تاریخی برای چه اشتراکی میاد و بالایی وقتی هست که اومده.شما باید بالایی رو نگاه کنی وببینی الان روی اشتراکت اومده یا نه و بعد درخواست بدی

پ.ن:البته کماکان شل نگیرید موقع تعویض بازی ;))

من واقعا درك نميكنم وقتى پلتفرمى مثل تلگرام هست واسه چى بايد اصرار كنى كه چرخو از اول اختراع كنى كه اينجورى توش بمونى؟ :D
البته کماکان شل نگیرید موقع تعویض بازی ;))

يعنى اينهمه وقت رضايتت از طريق سليطه بازى فراهم ميشده؟ :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or