این دوتا قسطی میدندوستان جایی هست بازی ظ۲ قسطی بده بیشوخی؟؟ با این قیمت $ دیگه نمیشه! البته قبل این یه جا دیدم ظ۳ قسطی میداد، ولی من اصلا ظ۳ نمیزنم
تو اسنپ پی و دیجی و سایتهای مشابه چی نیست؟

چنان اومده کاربرهاش رو زیاد کرده که سایتش هی down میشد
پیام هم گذاشته که فعلا پشتیبانی در دسترس نیست ولی به روزهاتون اضاف میشه
اون تایمی که سایت تقریبا اکی بود حسابی پشتیبانیش رو شستم اخر کار هم گفت تا 7و نیم اکی میشه که این پیام رو گذاشتن
پشتیبانیشون واقعا سینوسی هست,نه به تحویل اکانت متالگیر که به 5 دقه نکشید نه این بازی متا پایین و قدیمی که اینجوری شده
من که دو هفتست گرفتم هنوز یک بازی هم تحویل ندادن بهم. اگه ادامه دار باشه، کنسل می کنم. ارزش وقت تلف کردن نداره.چنان اومده کاربرهاش رو زیاد کرده که سایتش هی down میشد
پیام هم گذاشته که فعلا پشتیبانی در دسترس نیست ولی به روزهاتون اضاف میشه
اون تایمی که سایت تقریبا اکی بود حسابی پشتیبانیش رو شستم اخر کار هم گفت تا 7و نیم اکی میشه که این پیام رو گذاشتن
پشتیبانیشون واقعا سینوسی هست,نه به تحویل اکانت متالگیر که به 5 دقه نکشید نه این بازی متا پایین و قدیمی که اینجوری شده
2 هفته گرفتی هنوز بازی نداده؟مگه میشه؟من که دو هفتست گرفتم هنوز یک بازی هم تحویل ندادن بهم. اگه ادامه دار باشه، کنسل می کنم. ارزش وقت تلف کردن نداره.

اره، دو سه روز اول خودم اقدام نکردم. بعد درخواست دادم از پنل اما باگ داشت حتما باید سه تا بازی انتخاب می کردی منم یه دونه بیشتر نمی خواستم دو تا دیگه رو از بازی های ۲-۳ هفته دیگه مثل بتلفیلد زدم اما کلا زدن کنسل کردن سفارش رو گفتن از اول انجام بده. بعدا ۳-۴ روز هی پیام دادم پیگیری یه سایلنت هیل که خورد به این از کار افتادن سیستمشون.2 هفته گرفتی هنوز بازی نداده؟مگه میشه؟
مشکل چی بوده مگه؟بعد اعتراضی، داد و بیدادی چیزی نکردی؟من همین هفته گذشته 2 بازی گرفتم بعد شما 2 هفته هیچی؟
روش ثبت بازی رو درست میری؟البته من کاربر قدیمی هستم و پنل ندارم ولی شما فکر کنم باید ثبت کنید
حالا بعد از وصل شدن مجددش به نظرم موقع گرفتن بازی خیلی خونسرد بازی در نیاریداره، دو سه روز اول خودم اقدام نکردم. بعد درخواست دادم از پنل اما باگ داشت حتما باید سه تا بازی انتخاب می کردی منم یه دونه بیشتر نمی خواستم دو تا دیگه رو از بازی های ۲-۳ هفته دیگه مثل بتلفیلد زدم اما کلا زدن کنسل کردن سفارش رو گفتن از اول انجام بده. بعدا ۳-۴ روز هی پیام دادم پیگیری یه سایلنت هیل که خورد به این از کار افتادن سیستمشون.

تازه من fc26 رو هم نمی خوامحالا بعد از وصل شدن مجددش به نظرم موقع گرفتن بازی خیلی خونسرد بازی در نیارید
پرتقاضاترین بازیش fc26 هست که من همون روز اول گرفتم ولی از ساعت 12 که پشتیبانی باز شد دهنشون رو سرویس کردم.وقتی هم گفت 7 آماده هست من از 6 داشتم کولی بازی در میاوردم که اکانت من آماده نشد؟؟؟
اینا الان تعداد مشترکاشون زیاد شده بعد اونایی که صداشون در نمیاد رو میگن بذار آخر کار.
جدای باقی مسائل ولی خب برادر اینا تهش میگن بازی ۳ روز قبل عرضه درخواست بدید تا تحویل بدیم! چجوری ۲تا بازی که چند هفته تا عرضشون مونده رو زدی و انتظار داشتی کنسلش نکنن؟اره، دو سه روز اول خودم اقدام نکردم. بعد درخواست دادم از پنل اما باگ داشت حتما باید سه تا بازی انتخاب می کردی منم یه دونه بیشتر نمی خواستم دو تا دیگه رو از بازی های ۲-۳ هفته دیگه مثل بتلفیلد زدم اما کلا زدن کنسل کردن سفارش رو گفتن از اول انجام بده. بعدا ۳-۴ روز هی پیام دادم پیگیری یه سایلنت هیل که خورد به این از کار افتادن سیستمشون.
منم الان پستت رو دیدم متوجه شدم دوستمون رفته بازیهای آینده رو تقاضا کرده.گفتم اخه 2 هفته دیگه معطل نمیکنن برای تحویل بازیجدای باقی مسائل ولی خب برادر اینا تهش میگن بازی ۳ روز قبل عرضه درخواست بدید تا تحویل بدیم! چجوری ۲تا بازی که چند هفته تا عرضشون مونده رو زدی و انتظار داشتی کنسلش نکنن؟![]()

البته کماکان شل نگیرید موقع تعویض بازی![]()
مهم راضی بودنم هست، نه روش راضی شدنميعنى اينهمه وقت رضايتت از طريق سليطه بازى فراهم ميشده؟![]()